Snelle reactie bij vragen en eerlijk advies, zelfs in het weekend. De bestelling van een accu naar België is duurder waardoor ze mij eerlijk advies gaven om het in Belgische kopen. Heel vriendelijk en... Ver más
Alles goed verlopen, via mails keurig op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling is. Victron Energy is natuurlijk een van Nederlandse beste uitvindingen, over dit bedrijf met zijn pracht... Ver más
Goedkoopste prijs die ik online kon vinden voor de boot die we kochten, en was ook op tijd geleverd. Alles ok met de boot. Ook vriendelijke service toen ik belde om te bevestigen wanneer het zou gelev... Ver más
Twee Victron accu's besteld op vrijdag na sluitingstijd. Volgens de website waren ze op voorraad en voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd. De communicatie over de bestelling en verzending... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Holanda
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
NOCO Boost Plus GB40 Startbooster
Prima prijs voor NOCO Boost Plus GB40 Startbooster 109 euro incl verzending .Heb hem gelukkig nog niet moeten gebruiken. Maar had hiervoor nog geen jaar oud een booster van Bol.com met de beste specificaties? Beyond Power
Krachtige 12V Jumpstarter - 800A / 28.000 mAh - 6-in-1 Startkabels met Powerbank. Waardeloos ding iedere keer na opladen en bij gebruik leeg voor 70 euro. Garantie 1 jaar en 2x gebruikt! Leverancier niet meer aanwezig dus miskoop. Daarom een andere gekocht, want in mijn Yaris Hybride zit een hulpaccu die ervoor zorgt dat het dashboard en het starten actief word. Heb al 2x meegemaakt dat deze leeg is waarschijnlijk omdat er binnen iets blijft aanstaan omdat ze niet goed afsluiten waarschijnlijk dashcam? Door de startbooster te gebruiken kon ik weer rijden. De yaris komt in ACC modes te staan als je na het uitschakelen de rem niet indrukt en daarna de engine knop. Dus schakelt niet volledig uit. Dit is een vervelend probleem van Toyota!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering was prettig om zaken mee te doen
Duidelijk advies
Na op de site de juiste jumpstarter uitgekozen te hebben,heb ik deze bij bootman opgehaald.
Daar aangekomen duidelijk advies gekregen en zelfs een betere versie aangeschaft die beter bij mijn situatie aansluit.
Vlot en duidelijk!
Op voorraad bekent bij Bootman ook echt op voorraad! In mijn geval gold: 's ochtends besteld, 's middags ophalen!
Personeel met kennis van zake aanwezig bij de afhaalbalie.
Website zit ook erg goed in elkaar!
Absolute aanrader.
Het ging snel en goede hulp
Mooie disneybol
Makkelijk te bestellen, goede bezorgservic en goed verpakt. Mooie glazen disneybol zoals op de foto
Een goed toegankelijke website
Een goed toegankelijke website. Een snelle levering, goed verpakt en prima meldingen tijdens de track en tracé periode. Het gelever product betrof een inverter van Victron serie.
Goede Website
Goede Website. Na betaling snelle levering, zelfs tijdens drukste periode van het jaar. Vlak voor Kerstmis.
Zeer duidelijke webshop en enorm snelle…
Zeer duidelijke webshop en enorm snelle levering.
Ziet er solide uit. Keurig op tijd geleverd
Keurig op tijd geleverd. Ziet er solide uit. Mooie krachtige verlichting. Starten nog niet in de praktijk getest maar alle vertrouwen hierin!
Keurig binnen de afgesprKeurigoken geleverd…
Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd zonder portokosten en voor electronica goed verpakt.
Goede en zeer snelle levering.
Prima geholpen en keurig op tijd…
Prima geholpen en keurig op tijd geleverd
Perfect produkt
Perfect produkt, snelle levering en de beste prijs.
Alleen de handleiding moet je even on-line opzoeken wanneer je die nodig hebt.
Uitstekende service
Ik heb kerstornamenten besteld. Had hier een vraag over dus heb ze ook nog even geappt. Ik kreeg vrij snel een (hele vriendelijke en behulpzame) reactie terug. En heb mijn ornamenten ook al binnen!
Deze kwamen stevig verpakt binnen dus daar was ook zorg aan besteed.
Ik ben er echt heel blij mee, en met deze service. Ik kende de site nog niet dus ben blij dat ik deze nu heb ontdekt!
La livraison est longue
La livraison du colis est vraiment longue pour le prix demandé..
Goed product en snel geleverd
Goed product en snel geleverd
Fijne winkel met ruime keuze
Fijne winkel met ruime keuze! Goede kwaliteit producten.
Goede producten en snel geleverd.
24v acculader besteld en andere dag in huis.
Más información sobre otros tipos de reseñas.