Jeg har ledt efter denne bog længe, og så ankom den, ikke bare indpakket, men overdådig smuk og med et nuttet kort ❤️ Skulle bruge den til en julegave til en lille fan, og jeg kunne ikke have pakket d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sikke en fremragenge oplevelse! Ikke blot fandt jeg præcis den ønskede god, men da forsendelsen blev bestilt til min veninde, fik jeg uden at spørge, en mail med beskrivelse af bogen og dens stand... Ver más
Den bedste online oplevelse i lang tid 🤩 Personligt, sendt med omhu i et fantastisk tempo, endda pakket ind som gave.
Vi har aldrig modtaget en pakke så hurtigt, og hvor der var gjort så meget ud af indpakningen og kortet med den håndskrevne dedikation. Det var en oplevelse at pakke den smukke bog ud, med det medfø... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Børneantikvariatet.dk finder du barndommens bedste børnebøger udgivet i årtierne 1960-1990’erne - vintage, når det er bedst! Alle børnebøger håndplukkes nøje til den store bogsamling ud fra deres kvalitet, når det kommer fortællinger, illustrationer og stand. Børneantikvariatets store mission er at få forenet alle dine skønne bøger i antikvariatets bogsamling med deres rette ejere - og det er en glæde hver eneste gang, at det lykkes!
Información de contacto
Hans Aabelsvej 7, 9300, Sæby, Dinamarca
- kontakt@borneantikvariatet.dk
- borneantikvariatet.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Børneantikvariatet
Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde…
Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har fået en bog der var så flor pakket ind. Selve bogen var i fornem stand, og modtageren blev meget glad. 100%

Respuesta de Børneantikvariatet
Fin og personlig oplevelse i disse digitale tider
Nemt at finde bog. Efterfølgende fin korrespondance pga. Tvivl om kvalitet af bog, da den jeg valgte blev taget af en anden lige for næsen af mig så om jeg stadig ønskede bogen bare i en lidt mere slidt udgave. Fin og personlig service at blive spurgt som gav lyst til at fortælle om baggrunden for købet og igen fin korrespondance ml. Kæber og sælger. Pakken kom fint indpakket med mærkeseddel og det hele så nu kan den blive min julegave ! Jeg vil helt bestemt kigge indenfor igen hvis jeg savner en bog ! Mvh.Anette

Respuesta de Børneantikvariatet
Fremragende service. Hurtig levering og endda med håndskrevet kort vedlagt. Jeg er meget glad for "Busters verden" og vender helt sikkert tilbage igen.
Stor hilsen
Morten

Personlig service
Bogen ankom pænt pakket ind med en personlig besked tilknyttet. Det var hyggeligt for mine børn at pakke den ud.

Respuesta de Børneantikvariatet
Nærværende og meget seriøs omkring Sine…
Nærværende og meget seriøs omkring Sine produkter. Særdeles god kundekontakt og behagelige mails med info. Levering uden problemer.

Respuesta de Børneantikvariatet
Jamen altså - jeg er benovet
Jamen altså - jeg er benovet. Har bestilt bøger 2 gange. Selv om det var små ordrer var der lagt megen kærlighed i indpakningen med flotte stofposer og smukke håndskrevne kort. Det ser man sjældent nu om dagen. Bedre end gaver jeg har modtaget juleaften. Bøgerne er i fin stand og det er dejligt, at I ikke bare ekspederer en vare - men leverer en dejlig oplevelse.

Personligt og topklasse behandling
Bestilte 2 bøger i “god men brugt” stand, men modtog 2 nærmest ubrugte bøger i den flotteste stand.
Bøgerne kom i den sødeste lille speciallavede stofpose, og var yderligere pakket ind i fin gaveindpakning, hvortil der var en sød personlig håndskrevet hilsen .
Alt i alt en super oplevelse langt over det forventede, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Børneantikvariatet.

Respuesta de Børneantikvariatet
Meget fint indpakket bog med en kærlig…
Meget fint indpakket bog med en kærlig hilsen fra børneantikvariatet og bogen var velholdt. Ikke sidste gang jeg handler der

Absolut en God oplevelse
Absolut en God oplevelse. Den brugte bog ankom så fint pakket ind og præcis som den blev beskrevet af Børneantikvariatet.

Respuesta de Børneantikvariatet
Meget hurtig levering og SUPER flot…
Meget hurtig levering og SUPER flot indpakket bog<3

Respuesta de Børneantikvariatet
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Bogens stand var som beskrevet. Alt rigtig fint.

Fantastisk service
Jeg blev genforenet med bøger fra min barndom, jeg vil give videre til mine egne. Helt fantastisk personlig betjening, lige fra første mail til sidste håndskrevne besked. Bøgerne var i perfekt stand, skønt flere år på bagen. Jeg handler helt sikkert her igen, og vil anbefale andre at gøre det❤️

Respuesta de Børneantikvariatet
Meget rørende og glædeligt overraskende…
Meget rørende og glædeligt overraskende at modtage en personlig håndskrevet hilsen, påsat den fint og omhyggeligt indpakkede bog som vi nu bare glæder os til at læse 🥰 Sikke en service. Tak !!

Rigtig god service
Rigtig god service, hurtigt svar på spørgsmål og aftale om afhentning.
Bogen var utrolig flot pakket ind😊

guldbryllupsgave
Jeg blev gjort opmærksom på børneantikvariatet via henv. til bog og ide i Roskilde. Har i laaang tid søgt en bortkommen bog, Kærlighed hvad er det af Eva Matjeka udg.2007 Søgte ,og der var netop 1 bog ,glad blev jeg,skulle holde guldbryllup 3 dage senere ,ønskede bogen til dagen. Den kom via DAO dagen før ,altså 2 dages ekspeditionstid. Indpakket i fint papir med bånd og lagt i pose med hjerter . Så var dagen GODT begyndt. Så rørende gjort af Kathrine fra børneantikvariatet.

Respuesta de Børneantikvariatet
Jeg fik en utrolig fin og meget…
Jeg fik en utrolig fin og meget hjælpsom service af Børneantikvariatet. Fik extra information undervejs, hvor de sikrede sig at jeg havde læst alt, hvad der stod om bogen på nettet. Super service. Køber helt sikkert flere bøger her

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.