Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man er ombord på Hammershus, er oplevelsen af service og komfort til seks stjerner ud af fem. Det der trækker ned til kun to stjerner er hjemmesidens ubrugelige anvisninger. Der er ikke nogen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle Schritte online waren einfach, der Check-in auf der Fähre geht automatisch per Videoerkennung des angegebenen Kennzeichens. An Bord verteilen sich die Passagiere gut, es gibt Bereiche für Kinder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi sejlede i hårdt vejr. 18 m/s men kaptajnen, sagde i højtaleren, hvordan turen ville forløbe, den bedste oplevelse ever. Så bliver man ikke overrasket, og ved hvad man kan forvente🤩🤩🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da vi rejste ud i fredags fik vi i god tid at vide, at der ville være mange rejsende med båden så vi burde komme i god tid. Ligeledes fik vi oplyst, at der ville blive trængsel på bildækket og at det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Bornholm er tættere på, end du tror. Rejs med BORNHOLMSLINJEN til Lavpris fra bare 99 kroner - inkl. bil og 5 personer. Kombardo!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 34% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Køge-Rønne-Køge

Det der trækker ned til kun to stjerner er hjemmesidens ubrugelige anvisninger. Der er ikke nogen egne kort der viser vejen til opmarchbåsene. Gps anvisningerne til Baltic Kaj 1 i Køge og Tysklandsvej i Rønne er håbløse. Man bliver kun reddet af den kommunale skiltning ved havnene.
Fra Køge får man en sms; det er betryggende. Fra Rønne ingenting; det er utryghedsskabende.

Der er meget at gøre for en UX designer på hjemmesiden.

11 de abril de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak fordi du deler din oplevelse og for både at fremhæve det, der fungerer godt, og det, der kan forbedres.

Det er virkelig dejligt at læse, at du oplever service og komfort ombord på Hammershus så positivt – det sætter vi stor pris på.

Samtidig tager vi din kritik af information og vejledning til havnene meget alvorligt. Vi forstår, at tydelige instruktioner, kort og korrekte GPS-anvisninger er afgørende for en smidig og tryg rejse, og vi beklager, at du har oplevet mangler her. Din feedback vedrørende både Køge og Rønne er meget værdifuld og vil blive taget videre internt, så vi kan se på, hvordan vi kan forbedre informationen før afrejse.

Vi tager også din bemærkning om forskellen i SMS-kommunikation mellem havnene med os, da en konsekvent og tydelig informationsstrøm er vigtig for trygheden.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil gerne kunne komme ud af bilen?

Udrejsen blev vores bil placeret så hverken min kone (som har Sclerose) eller min datter kunne komme ud af dørene, de måtte kæmpe sig over midterkonsolen. Jeg tænkte det var en svipser, men nej.

På vej hjem idag, samme mønster (man tror det er løgn), biler er blevet breddere over de sidste år, så må man tage mindre med færgerne, så kunne oplevelsen ovenpå også blive mere behagelig som i skriver på hjemmesiden.

Min kone er ikke så handicappet så vi skal bestille speciel billet, men bare kunne komme ud af døren.

5 de abril de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og jeg er virkelig ked af at høre, at rejsen ikke fungerede godt for jer.

Det du beskriver, er ikke den oplevelse vi ønsker, at nogen af vores passagerer skal have, og det er især beklageligt, at det påvirkede jeres situation i forhold til tilgængelighed og komfort. Vi forstår godt, at det kan være både upraktisk og stressende, når man ikke nemt kan komme ind og ud af bilen.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil viderebringe den internt, så vi kan se på, hvordan vi placerer køretøjer ombord, og hvordan vi bedre kan tage højde for både bilers størrelse og behovet for plads.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksomme på det – det sætter vi stor pris på, også når det handler om noget, der ikke har fungeret som det skulle.

Dækspersonale er ubehøvlet

Havde en god tur til Bornholm MEN på hjemturen har jeg aldrig mødt magen til ubehøvlet dækspersonale. Dårlige instrukser efterfulgt af dårlig afmærkning samt råb.

2 de abril de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er meget ærgerligt at læse, at hjemrejsen ikke levede op til forventningerne, især efter en ellers god tur til Bornholm.

Det du beskriver omkring adfærd, instruktioner og kommunikation ombord er ikke den standard, vi ønsker, at vores gæster skal møde. Vi forventer, at vores dækspersonale altid giver tydelig vejledning på en rolig og respektfuld måde, også i situationer med travlhed.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den videre internt for at undersøge, hvad der er sket, og hvordan vi kan forbedre både kommunikation og tydelighed ombord.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

850 kr ændringsgebyr på trods af simpel fejl…

Vi stod i kø for at boarde færgen med to bookinger til to forskellige biler. Ifølge kundeservice var bookingerne blevet byttet om. I stedet for blot at gøre os opmærksomme på fejlen og scanne den korrekte billet (begge bookinger var lavet under samme telefonnummer), blev vi opkrævet to ændringsgebyrer på 850 kr.

Vi kontaktede derfor kundeservice for at gøre dem opmærksom på fejlen, og håbede her at få løst det og refunderet gebyrerne, men i stedet fastholdt de opkrævningen uden at tilbyde nogen form for hjælp. Dette på trods af, at vi havde betalt for to afgange på de korrekte tidspunkter.

En super ærgerlig oplevelse på en situation der ellers kunne være løst let og smertefrit.

1 de abril de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det lyder som en meget frustrerende situation, og vi beklager virkelig, at din rejse startede på denne måde. Vi forstår, at det må have føltes både unødvendigt og urimeligt at blive opkrævet ændringsgebyrer, især når bookingerne var lavet under samme telefonnummer, og I allerede havde gyldige afgange.

Vores ambition er altid at hjælpe med at løse sådanne situationer så smidigt som muligt, og det er tydeligt, at vi ikke levede op til det i dette tilfælde. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gennemgå både vores procedurer og kommunikation for at undgå, at lignende situationer opstår igen.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og undersøge, om der er mulighed for at rette op på det efterfølgende. Du er meget velkommen til at kontakte os igen med dine bookingoplysninger, så hjælper vi dig videre.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive til os – din feedback er vigtig for, at vi kan blive bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle ændre billet men kom til at…

Skulle ændre billet men kom til at trykke forkert dato. Ringede med det samme til Bornholmslinjen for at få hjælp til at rette fejlen. Men nej - her skal man så betale dobbelt gebyr. "det er sådan systemet er" var forklaringen. Hold da op - dårligere kundeservice skal man lede længe efter.

30 de marzo de 2026

Tak for din feedback.
Vi beklager virkelig, at du ikke fik den hjælp, du havde brug for, og for frustrationen omkring gebyrerne. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Kontakt os gerne igen pa kundeservice@bornholmslinjen.dk med dine oplysninger, så ser vi, om vi kan hjælpe dig videre.

Jeg er meget imod

Jeg er meget imod, at os der skal sidde i hunde afdelingen skal være udsat for røglugt da man må stå op ryge lige uden for 😖
Der er røgfrit alle andre steder på offentlig område, hvorfor så ikke her????

27 de marzo de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak for at du din feedback.

Vi forstår fuldt ud din frustration over røglugten i hundeafdelingen. Vi bestræber os altid på at skabe et behageligt miljø for alle passagerer, og din feedback er vigtig for os, når vi ser på vores rutiner for røgfri områder. Vi tager det videre internt for at undersøge, hvordan vi kan forbedre situationen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måtte aflyse min billet til Bornholm…

Måtte aflyse min billet til Bornholm pga vejret. Har øjenlæge i Rønne. Fik en ny tid hos øjenlægen og vil derfor flytte min billet men det var en uge udover det de normalt har af om booking. Da jeg ikke er herre over vejr og tid hos øjenlægen blev jeg nødtil at købe ny billet. Virkelig øv og ikke god service.

23 de febrero de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse i forbindelse med din rejse og ombooking. Vi forstår, at både vejret og ændrede tider hos lægen er omstændigheder, som man ikke selv har indflydelse på.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@bornholmslinjen.dk, så vil vi gerne se nærmere på din sag og hvad der er sket i dit tilfælde. Angiv gerne dit sags-ID.

Vi sejlede i hårdt vejr

3 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vil bare lige huske andre på at være i…

Vil bare lige huske andre på at være i go tid
Når man har bookede billet til en afgang

Jeg bookede en afgang med 2 biler om morgen 08.30. Og retur 16.30

Alt gik godt ovre. Men retur var begge biler forsinket

Landet ved færge lejet. Skannede ind 16.21
Men færge. Sejlede før de kom med

De sejlede før tid ????

Men undre mig at de ikke venter til at sejle når nu der ligger 2 bookninger ??

Men det er vores fejl at komme sent til færge men stadig.
Færgen sejler før tid

Så nu skal 2 biler sidde og vente 4 timer

28 de enero de 2026

Respuesta de Bornholmslinjen

Tak for din feedback og for, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager virkelig den situation, der opstod på hjemrejsen, og vi forstår, at det er frustrerende at misse en afgang og skulle vente længe på den næste færge.

Vi tager din feedback med os i vores fortsatte arbejde med at forbedre informationen til vores rejsende.

Tak igen for, at du deler din oplevelse, og vi håber at få mulighed for at byde jer velkommen ombord ved en anden lejlighed.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.