Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de casas para vacaciones
  2. Casa de vacaciones
  3. Operador de excursiones
  4. Apartamento de vacaciones
  5. Alquiler de vacaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en dejlig tur til Bornholm

Vi havde en dejlig tur til Bornholm. Det fungerede perfekt med de forskellige vouchers. Man kan med fordel bestille færgetur til Christians ø og sejlturen til Helligdomsklipperne hjemmefra inden rejsen. Frokosten på Nordbornholms Røgeri var virkelig god. En dejlig ferie!

4 de octubre de 2021

Heidi og Heidi tak for jer

Heidi og Heidi tak for jer
Et lille ophold i en fin lejlighed - Munken, Svaneke. I to Heidi-piger giver en super service og er guld værd for Bornholm Tours. Så stor hilsen til jer og glæder os til snart at bestille en ny tur til Bornholm.

29 de septiembre de 2021

Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042

Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042.
Fint indrettet.
Rigtig god og informativ hjælp af Heidi både den ene og den anden.😊
Vi vender helt sikkert tilbage igen.
Anbefaler Jer til alle vi kender 🙋‍♂️🙋‍♀️
Lone og Kennet

Fin service fra Bornholmtours

Fin service fra Bornholmtours. Da vi mistede lyset over spisebordet, kom der meget hurtigt en mand og så på det og samme dag var der igen lys.
De kan anbefales.
Jimmy Nilsson ferie i uge 38 2021

Vi var 6 par af sted

Vi var 6 par af sted, og havde lejet 6 ferielejligheder. Med havudsigt, alle lejligheder var hyggelig indrettet og rene. Så 5 stjerner her fra jylland

Kan kun anbefale Bornholmtours

Er lige kommet hjem efter en skøn uge ved Stammershalle i dejlig lille lejlighed med fantastisk udsigt til klipper og hav. Alt levede op til vores forventninger. På grund af corona blev ferien skubbet fra sidste år. Intet problem - Bornholmtours var yderst service minded og kommunikationen har under hele forløbet været en fornøjelse.

23 de septiembre de 2021

Et helt vidunderligt ophold på Balka Feriepark

Vi havde 1 uges ferie i Balka Feriepark og havde en helt vidunderlig ferie.
Hytten, vi boede i, levede fuldt op til vores forventninger og den ligger i et dejligt område tæt ved alting og med en dejlig strand.
Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal på ferie på Bornholm.

21 de septiembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dejligt hus

For første gang i 50 år var vi tilbage til den dejlige ferieø.
Dejligt hus med rigtig god beliggenhed, huset nyere istandsat. Der var dog visse mangler i køkkenet så som en alm. bakke, en termokande . Generelt trængte alt til en kærlig hånd med afkalkningsmiddel, kaffemaskine gik i stykker under opholdet - sikkert tilkalket lige som alle vandhaner. Rep. Af toilettet på 1.sal der stod og løb. En grundig gennemgang og hovedrengøring vil gøre underværker og måske noget hyggebelysning i stue og spisekøkken.

20 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.