Información sobre la empresa

1. Servicios legales

Escrito por la empresa

BoSpanien er din pålidelige partner, der guider dig gennem hvert skridt i processen. Fra huskøb til håndtering af juridiske dokumenter, herunder NIE-nummer, omregistrering af bil i Spanien og meget andet. Vores brugervenlige platform gør det let at tilmelde sig de services, du har brug for, hvor du nemt og hurtigt indtaster de oplysninger vi har brug for, for at realisere din drøm om at bo i Spanien.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service med god og hurtig…

Fantastisk service med god og hurtig support, Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit NIE-nummer, og efterfølgende mit residencia bevis. Stor tak til Henrik og hans team. Vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid.

10 de abril de 2026

Eksportering af vores bil fra Danmark til Spanien

Vi har i forbindelse med eksportering af vores bil fra Danmark til Andalusien – Spanien hvor vi har en ferielejlighed brugt BoSpanien til at håndtere hele det ret komplicerede del af registreringsforløbet i Spanien. Det eneste vi har gjort er at håndtere den dansk del af processen og kørt bilen til Sydspanien.
Derfra har BoSpanien håndteret alt, Helt fra det lavpraktiske at kører bilen til / fra syn og montere de nye spanske nummerplader til håndteret af hele registreringsprocessen hos de spanske myndigheder
Du er naturligvis selv involveret i forløbet omkring dokumentation og lign., men kombinationen af guidelines på BoSpanien hjemmesiden, deres fleksibilitet omkring processen og meget responsive tilgang gør, at du føler dig i trykke hænder selvom du bor i Danmark og ikke er fysisk tilstede under forløbet.
Vi vil klart anbefale at benytte BoSpanien til håndtering af processen omkring omregistrering af bil i Spanien.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Import og omregistrering af dansk bil til spanien

BoSpanien har assisteret med hele processen omkring udgift forecast til endelig omregistrering af vores dansk indregistrerede bil til indregistrering i Spanien 🙂.
Henrik, Elisabeth og Sandie har været super hjælpsomme og svaret på alle mine mange spørgsmål, samt “holdt mig i hånden” i hele den tunge og bureaukratiske proces med syn (ITV) og omregistrering (DGT). Super højt informations- og serviceniveau fra hele teamet. Jeg kan klart anbefale BoSpanien.

8 de octubre de 2025

Jeg kan varmt anbefale BoSpanien ApS

Jeg kan varmt anbefale BoSpanien ApS. Jeg fik meget hurtigt afklaring af mine spørgmål samt en virkelig god service ud over det forventede af Henrik. Jeg var allerede kørt til Spanien og skulle bruge NIE relativt hurtigt, da jeg opdagede det var nødvendigt for de fleste praktiske ting når man skal være der permanent. Jeg vil helt bestemt række ud til Henrik igen, når jeg enten skal leje, købe eller registrer bil i Spanien.

9 de septiembre de 2025

Perfect counseling

I have use BoSpanien services for some times for some counseling, and they know exactly what to do, and guide me all the way until the service has been completed.

Big recommendations from me and will absolutely use their services again.

5 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brug ikke dette firma

Dårlig firma, utroværdig, useriøs og uprofessionel, dårlig service og skaber utryghed og så har de ikke styr på tingene.
Jeg fandt så desværre bospanien. Inden jeg bestilte ringede jeg til dem for at høre hvor lang tid der gik. De svarede 5-7 dage. Jeg startede på deres hjemmeside for at bestille, først blev jeg mødt med at der ikke er fortrydelsesret. De benytter salami metoden !
Det kostede 250 euro men skulle man have en POA eller selv gå på ambassade, kostede det extra. Jeg valgte så at betale 137 euro mere for en POA , og der bliver man usikker på om man skal fortsætte. Hele proceduren føles meget usikker.
Undervejs får man oplyst at det ikke tager 5-7 dage men 3 uger. Da de modtager det i Spanien skriver de at det nu tager 4 uger.
Jeg ringer og ringer men ingen kontakt. Så skriver jeg en mail om at det er for sent, men ingen respons.
En uge før jeg skal have mit NIE nr skriver de så til mig, meget uprofessionelt, at de 3 personer der har fået POA ikke kan, fordi de to af dem er PÅ bryllupsrejse, og den sidste har sagt op med øjeblikkelig virkning. Hvilket så blev til mit problem da jeg selv skulle ind og lave en ny POA for at kunne fastholde den samme tid. Jeg skal betale nye 137 euro som de lover jeg får refunderet. Hvilket jeg stadig ikke har fået. Undervejs kan de ikke bekræfte leveringsdatoen. Dagen før skriver de at den kommer på den aftale dag, hvilket den ikke gjorde. Efter yderligere kontakt kommer mit NIE nr. så.
Nu her hvor der er gået tre uger efter jeg har fået NIE nummer, og hvor jeg har rykket to gange for at få de 137 euro retur, er de stadig ikke kommet.
I starten en fin service,men undervejs forsvinder den nærmest fuldstændig.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, som jeg absolut ikke vil anbefale til andre.

5 de agosto de 2025
Logotipo de BoSpanien ApS

Respuesta de BoSpanien ApS

Kære Malene,

Først og fremmest vil vi beklage, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår fuldt ud din frustration og tager din feedback meget seriøst.

Det er korrekt, at vi stod i en uforudset situation, hvor både min kone og jeg var på bryllupsrejse, og vores daværende medarbejder opsagde sin stilling med øjeblikkelig virkning. Det medførte desværre forsinkelser og ekstra udfordringer, som også kom til at berøre dig – og det er vi oprigtigt kede af.

Vi forsøgte at finde en hurtig løsning med en ny medarbejder, men fordi hendes navn ikke stod på de fuldmagter (POA), der allerede var udstedt, var nogle kunder nødt til at udstede nye fuldmagter. Vi dækkede naturligvis udgiften, men jeg kan se, at der stadig er uklarhed omkring din refusion på €137. Hvis du vil være venlig at gensende os dokumentation for din betaling og dine bankoplysninger, så sørger vi for, at beløbet bliver overført med det samme.

Vores normale leveringstid på NIE-numre ligger som regel på 1-2 uger. I dit tilfælde blev processen længere, hvilket vi beklager meget. Situationen var helt ekstraordinær, og vi arbejder målrettet på, at det aldrig sker igen.

Tak fordi du deler din oplevelse – selvom det er hårdt at læse, hjælper det os til at blive bedre. Vi tager det fulde ansvar for forsinkelsen og beklager, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende.

Henrik Jacobsen
BoSpanien.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt koncept, og god proaktiv kundeservice

Efter selv at have brugt oceaner af tid, sprogbarrierer samt manglende juridisk overblik over alt det man skal have styr på når man flytter til udlandet - fik jeg anbefalet bospanien, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrudt.

Henrik har været en kæmpe hjælp, udført alt med proaktivt overskud, og et positivt samarbejde.

Dette koncept har virkeligt gjort en forskel, så jeg kan koncentrere mig om det vigtigste i at etablere mig i et andet land.

Kan kun anbefale andre at have bospanien på sidelinien når man skal have styr på udenlands flytning

13 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Find et andet firma.

Henrik er utrolig uhøflig og angreb mig, fordi hans kollega blev sur over at jeg gjorde opmærksom på at hun ikke taler engelsk, selvom deres hjemmesiden nævner at hun gør. Efter flere meget ubehagelige mails fra dem skrev Henrik “Jeg kan desværre ikke bruge mere tid på dette”. De endte med ikke at hjælpe, og beholdt mine penge.

16 de abril de 2025
Logotipo de BoSpanien ApS

Respuesta de BoSpanien ApS

Kære Vicki

Vi beklager din oplevelse af vores forretning, da vi altid bestræber os på at være så hjælpsomme og professionelle som muligt, hvilket også afspejles i vores øvrige anmeldelser på Google: http://bit.ly/44ri9yw

Jeg forstår, at du er sur over, at en af vores spanske medarbejdere på kontoret ikke taler engelsk, og det beklager vi selvfølgelig. Vi er dog i Spanien, og vores kundeservice foregår på dansk, engelsk og svensk. Når man som udlænding flytter til Spanien, må man forvente at tilpasse sig den spanske befolkning og ikke omvendt.

Vi valgte at afslutte kommunikationen grundet den hårde tone i telefonen og efterfølgende manglende forståelse for dette – vi tror på, at gensidig respekt er nødvendig, også når der er uenighed, og vi tror også på, at vi som virksomhed må give udtryk for dette via vores kommunikation.

Vi har udført det aftalte arbejde, og vi har flere gange i mailkorrespondancen tilbudt at færdiggøre den afsluttende del af sagen. Dette står stadig ved magt – vi vil meget gerne afslutte det sidste, så du får fuld glæde af det, du har bestilt.

Da vi har udført 90 % af vores arbejde, kan vi desværre ikke tilbagebetale dit køb. Dette fremgår også af vores betalingsbetingelser.

Vi er selvfølgelig meget interesserede i at yde den service, du ønsker, så skriv meget gerne tilbage, hvad du ønsker, og vi skal prøve at imødekomme dette, hvis muligt.

Team BoSpanien

Valorada con 5 estrellas sobre 5

NIE nummer til hele familien

Vi skulle have NIE nummer, til hele familien 2 voksne og 2 børn. Henrik er yderst professionel, og virkelig hjælpsom. Det Spanske system kan være lidt tung, at danse med når det omhandler NIE nummer til børn. Derfor fik vi hjælp af Henriks kollega Elisabet, og hun virkelig, en kvinde som kender til det Spanske system, og lovgivning.
Tøv ikke med, at brug dem BoSpanien de hjælper dig/jer igennem hele processen.
Kan kun give BoSpanien de varmeste anbefalinger.

10 de enero de 2025

SUPER rådgivning

Jeg ringede til BoSpanien, da jeg havde en række spørgsmål omkring at drive virksomhed i Spanien (Autonomo, S.L. virksomhed osv.) + spørgsmål ang. det spanske skattesystem. Jeg fik SUPER god rådgivning, så jeg kan virkelig varmt anbefale dem til alle, der har brug for kvalitets-rådgivning ifm. ovenstående som dansker her i Spanien. TUSIND TAK!

8 de enero de 2025

Effektiv kundeservice + Hurtige resultater

BoSpanien har været hurtige, klare og venlige i deres kommunikation omkring min anskaffelse af NIE nummeret som ellers kan være besværligt. De var åbne for mine forslag om at flyve ned til Malaga, så jeg hurtigst muligt kunne få NIE nummeret og pga. deres gode kontakter i området fik de uden besvær en tid til mig!

Derudover har de været meget tålmodige med mig ift. alle de mange spørgsmål og forespørgsler jeg har haft til dem.

Overordnet har det været en fed oplevelse og jeg kan klart anbefale hvis man hurtigt har brug for sit NIE nummer!

Hilsen Fridolin

8 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.