Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik et meget fint svar og penge retur, så ændrer straks min anmeldelse. Virkelig uheldig med flere forskellige frø-sorter, som ikke spirer, selvom jeg nøje har fulgt anvisninger på botania.dk Har s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Selve levering, hjemmeside og fin pakke fejler intet. Men udbyttet af frøene er virkelig nedslående! Der er kommet tre purpursolhatte, et par tallerkensmækker og nogle morgenfruer. Ingen Violfrøst... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg retter min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner. Jeg var desværre ikke klar over leveringsbetingelserne. En beklagelig fejl fra min side. Leveringen kom ikke til min hjemme adresse. Der er to... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Jardín

Escrito por la empresa

Blomsterfrøbutik med over 600 nøje udvalgte blomsterfrø til altan og have. Derudover tilbehør, kurser og workshops.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig uheldig med flere forskellige…

Fik et meget fint svar og penge retur, så ændrer straks min anmeldelse.
Har skrevet mail, men ikke fået svar. Øv.

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og skøn gave oven i!

Indtil videre rigtig fin oplevelse! Har lige modtaget mine frø, efter 2 dage, og har fået den fineste gave med(kinesisk hundetunge frø) som jeg oven i købet havde set mig lidt lun på. Glæder mig til at prøve alle mine nye blomsterfrø!

31 de marzo de 2026

Hej Olivia
Hvor dejligt at frøene nåede hurtigt frem, og at du kunne li' din gave :)
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Indtil videre får I kun 2 🌟Det er…

Indtil videre får I kun 2 🌟Det er simpelt hen ikke i orden at der kun er 10-20 frø i poserne, selv på løvemund, valmuer og Zinniaer. Fingerbøl var der 11 frø. Så håber at spirekraften er god. Men det er en stiv pris.

7 de marzo de 2026

Hej Annette.
Jeg er ked af at du er skuffet.
Jeg gør mig meget umage med at skrive hvor mange frø der er i poserne inde på hjemmesiden, så man ved præcis hvad man får. Hvis du har fået færre frø end lovet, så er det en fejl jeg meget gerne vil udbedre.
Skriv direkte til mig på sara@botania.dk, så finder vi en løsning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget få frø i poserne

Meget få frø i poserne. Spiring procent fra 0- 30 %. Meget skuffende.

2 de mayo de 2025

Hej Pernille
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med Botania-frøene, og det er ærgeligt at du ikke har skrevet direkte til mig, så jeg kunne hjælpe dig med at få succes med at så. Du skriver anonymt, så jeg kan ikke kontakte dig, men du er altid meget velkommen til at skrive til mig. Antallet af frø står under hver type frø inde på hjemmesiden. Alle frø tælles i hånden, så der kan ske fejl, og hvis der har manglet frø i posen så skriv endelig til mig, så får du selvfølgelig beløbet refunderet. Venlig hilsen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget få frø pr. Pose.

Fin hjemmeside med godt udvalg fin levering i fine poser. Men stor var skuffelsen da jeg åbnede mine frøken hat frø poser. Der var 8 - 15 frø pr pose 😞 jeg håber da at de få frø kommer til at blomstre. Det er de dyreste frø jeg nogensinde har købt, når jeg kigger på stk pris.

4 de febrero de 2025

Hej Eva.
Det er jo en fejl, hvis der er for få frø i en pose. Det beklager jeg. Du er meget velkommen til at sende mig en mail med dit ordrenummer, så jeg har en mulighed for at rette op på fejlen.
Mvh Sara/Botania

Altid en god oplevelse

De sidste 5 år har jeg købt mindst 53 🙈🌸🌱 frøposer fra Botania, som rundt regnet har haft en spiringsprocent tæt på 100%
Altid sød betjening og svar på spørgsmål, hvis jeg har haft brug for det. Mit favoritsted til blomsterhaven 🌸 Og en stor anbefaling!
Kh Stine

24 de marzo de 2025

Tusind tusind tak Stine.
Hvor gjorde det mig glad!
Kærlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fint sted at handle frø

Super fint sted at handle frø. Stort udvalg af de skønneste blomster til haven. Rigtig lækkert præsenteret, her er eneste ulempe, at man kan købe sig fattig.......
God information om de enkelte blomster og super hurtig levering.
Kan kun anbefales.

16 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot webshop med kæmpe udvalg

Virkelig flot webshop med kæmpe udvalg. Der er gode beskrivelser af såmetode osv. Botania er blevet mit opslagsværk, når jeg er i tvivl om noget :-). Jeg har købt frø fra Botania i 3 år, og jeg har ikke haft manglende spireevne overhovedet. Jeg oplever, at frøene er rigtig god kvalitet. Jeg glæder mig allerede til dette års så-, spire- og blomsteroplevelser.

2 de marzo de 2025

Hej Stine
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Sara Mau

Vidunderlig shop

God kvalitet frø og udstyr, lækre billeder og beskrivelser der er nemme at gå til. En vidunderlig hjemmeside, hvor man kan mærke kærligheden til blomster overalt.

27 de febrero de 2024

Respuesta de Botania

Tusind tak for din flotte anmeldelse Marie.
Den gjorde mig virkelig glad!.
Hej fra Sara/Botania

Jeg anbefaler ALTID botania.dk

Jeg anbefaler ALTID botania.dk, til venner, familie, fremmede. Jeg handler der flere gange om året, og har gjort flere år, og er meget meget tilfreds kunde! Flotteste udvalg, smukke billeder, overskuelighed, fair levering, god spireevne, gode beskrivelser til at lykkedes. Alt er godt i Saras blomster biks😍

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Botania

Mange tak for den flotte anbefaling Caroline. Det gør mig så glad!

Fantastisk

Først om fremmest er det jo en oplevelse i sig selv at modtage en pakke fra Botania, da frøposerne i sig selv bare er en fryd for øjet! Kvaliteten af frøene jeg modtog var i top og de spørgsmål jeg havde til såning svarede Botania mig på samme dag. Så 5 stjerner er samlet god oplevelse! Tak!

1 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lav spireevne

Købte i foråret 2024 blomsterfrø for mere end 800 kr. Mens blomsterfrø købt fra andre forretninger har spiret fint, har næsten ingen af frøene fra Botania spiret. Så man må sige, at det er spild af penge.

16 de septiembre de 2024

Hej Eva.
Jeg er ked af at du har haft så dårlig en oplevelse med frøene. Jeg ville ønske du havde kontaktet mig først, så kunne jeg ha’ hjulpet dig med at få succes med dine frø.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var ikke blomsterkarse der var i… t r

Det var ikke blomsterkarse der var i det brev jeg modtog, det kunne jeg se da det begyndte at spire, jeg sendte et billede og firmaet gav mig ret og jeg fik med det samme pengene retur. Hvad det så var jeg har gået og passet er der ingen der ved.
Rigtig ærgerligt for den nu er det for sent og så nyt

9 de junio de 2024

Super kundeservice

Købte 3 poser blomster karse - og skrev så på hjemmeside at resultat var nedslående - af de tre poser - var der kun kommet 2 planter fra den ene sort, den anden sort - ikke en eneste plante.
Vupti 5 sec efter jeg havde skrevet det fik jeg besked fra indehaver, om at skrive. Sendte kopi af faktura og efter 5 min havde jeg fået min penge retur.
Virkelig kundeservice der vil noget.
Selvom frøene ikke var Ok, vil jeg prøve igen næste år.

28 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.