4,3

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cadeau bij besteding €125

“Wie jarig is trakteert bij 125 euro krijg je er riempje t.w.v. €35.”

Kom hier vaker en heb ook al vaker voor een hoog bedrag gekocht. Onze rekening was dit keer €124,99 en vervolgens vertelde mevrouw dat we een euro te kort kwamen wat uiteindelijk 1 cent bleek te zijn. Verkoopster vroeg het na aan de eigenaresse maar kon voor die 1 cent geen uitzondering maken. Kregen dus uiteindelijk het beloofde “cadeau” niet terwijl ik samen met de met de verkoopster al één had uitgezocht. Het gaat om het principe en ik was eigenlijk geneigd om mijn hele aankoop weer terug te brengen. Mij ben je in ieder geval als klant kwijt want dit vind ik wel erg flauw. Als ik contant had betaald, had je ook geen cent kunnen terugbetalen.

14 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hey Maaike,

Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt.

Allereerst willen we zeggen dat we je gevoel hierin heel goed begrijpen. Achteraf gezien had dit moment anders aangepakt moeten worden. Soms zijn we in de winkel gebonden aan onze acties en systemen, maar dit is zo'n situatie waarin we naar de klantbeleving hadden moeten kijken in plaats van strikt naar de regel.

Dat je voor 1 cent het cadeautje niet hebt gekregen terwijl je deze al had uitgekozen, voelt natuurlijk niet goed en dat begrijpen we volledig.

We vinden het dan ook belangrijk om dit netjes met je op te lossen. We zouden je daarom graag persoonlijk willen spreken en het riempje alsnog aan je meegeven.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@botiquemode.nl of tel. 0640111781? Dan zorgen we dat dit goed wordt opgelost.

Hopelijk krijgen we de kans om dit persoonlijk op te lossen.

Liefs
Team BOTIQUE MODE

Vriendelijk en leuke botique

Meteen warm ontvangen met een drankje en oprechte interesse in wat je zoekt.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Winkel zag er verzorgd uit en als je even wilt zitten, zit de bank heerlijk.

Wij gaan zeker vaker hier een kijkje nemen.

5 de marzo de 2026

Lekker snel

Alhoewel het door mij bestelde setje jammer genoeg te groot voor mij was en ik het heb geretourneerd, was de service echt top. Snelle levering en vooral ook hele snelle afhandeling van mijn retour. Binnen 2 dagen was het door mij betaalde bedrag al weer terug gestort op mijn rekening.

25 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijke website

Duidelijke website, werd goed op de hoogte gehouden van de levering.
Had de bestelling op 26/12 gedaan en had gehoopt het voor/op 31/12 in huis te hebben. Dit was helaas niet zo, terwijl dit op basis van de leveringscondities op de website wel mogelijk was geweest.

Kleding is van goede kwaliteit en de juiste maat.

26 de diciembre de 2025

Schöne Kleidermode

Eine sehr liebe nette Geschäftsinhaberin,
Wunderschöne Kleider, gute Mode, und gute Preis Leistung

11 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte und al Ihre Bestellungen! 😊💕

Leuke winkel .

Leuke winkel .
Aardige eigenaars hele leuke items.
Vaak nieuwe items.

25 de septiembre de 2025

Dankjewel Esther☺️

Geweldige Botique !

Leuke Winkel met Geweldige kleding!!Janne is n Topper en geeft je goed advies.Heb er ook n Private shopping Night gehad en die was Top Georganiseerd met heerlijke hapjes en Drankjes!!De moeite waard om ns naar binnen te lopen.

6 de septiembre de 2025

Respuesta de Botiquemode

Heel erg bedankt Annika! Altijd welkom voor een kop koffie samen met Roy uiteraard 😉☺️💕

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.