Consulta las opiniones de los clientes
Bouffante voelt als een rustige online boetiek waar je zonder haast kunt rondkijken. Verder is er een duidelijke service en snelle verzending. Het geheel straalt aandacht en zorg uit. Gewoon een fijn... Ver más
Ik was op zoek naar een mooie sjaal voor mijn vrouw en had via vrienden goede verhalen gehoord over BouFFante Online Fashion. Op een avond stuurde ik een WhatsApp-bericht voor wat extra informat... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa para playa
- Tienda de bolsos de mano
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
Het grootste assortiment sjaals, stola’s en modeaccessoires online. Bij bouFFante shop je de mooiste musthaves van de Benelux
Información de contacto
De Veldoven 14, 3342GR, Hendrik-Ido-Ambacht, Holanda
- +31 (0)10-251 98 73
- info@bouffante.nl
- bouffante.nl
Super snelle reactie en goede service.
Super snelle reactie en goede service.
Blij met mijn producten.
Tot de volgende keer.
ben geweldig geholpen door kathy..mijn…
ben geweldig geholpen door kathy..mijn verpakking was beschadigd door post nl..heb gelijk de volgende dag mijn tas ontvangen super geregeld..
met een leuk klein kadootje erbij.
al met al super geholpen
Fantastische service
Fantastische service! De sarong (100% katoen) die ik had ontvangen had enkele zwarte vlekjes erin zitten. Nadat ik ze hierover had gemaild, werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Heel blij met de goede service en de prachtige sarong! Hartelijk dank, Kathy!
Super mooie handtas
Bestelling geplaatst van supermooie handtas in beige helaas kreeg ik de verkeerde kleur maar top service probleem opgelost en heel vriendelijke medewerker die mij heel gelukkig gemaakt heeft dank je wel . Fijn nog eens in een webwinkel terecht te komen waar men vriendelijk is . Vriendelijke groeten Brigitte
Bouffante voelt als een rustige online…
Het geheel straalt aandacht en zorg uit. Gewoon een fijne plek om jezelf (of iemand anders) blij mee te maken.
Goede klantenservice
Helaas werd de verkeerde tas geleverd. Maar na app contact vrijwel direct de juiste kleur op de post! Dag erna was deze er al. Supersnelle verzending en tevens meedenken over het gezamenlijk versturen van een tweede tas en retourlabel.
Prijs is ook lager dan in de winkel.
Bedankt
Zeer meedenkend, behulpzaam en vriendelijk personeel
Bestelling van prachtige sjaal was dwalende geraakt bij PostNL.
Mocht nieuwe sjaal uitzoeken maar zo mooi als ik had besteld was er niet meer.
Na contact te hebben opgenomen werd er moeite gedaan om te kijken of de stof er nog was, want was eigen productie!
En was voor a.s bruiloft van onze dochter.
En wat was het geweldig dat de stof er nog was! Sjaal werd speciaal gemaakt voor mij en is afgelopen zaterdag gearriveerd!
Zonder extra kosten voor aanbetaling bezorging, wat ik zelf wou betalen!
Ik was stil van zoveel menselijkheid!
Zeer aan te bevelen om te shoppen dus!
Kathy alsnog enorm bedankt voor alles!
Super leuke sjaaltjes, fantastische service
Super leuke sjaaltjes, maar wat ik werkelijk geweldig vond is de service! Per ongeluk verkeerd product geleverd gekregen, er werd dezelfde dag nog gereageerd-nieuwe opgestuurd- en de verkeerde mocht ik houden! Dat is pas klantvriendelijk!
Mooie sieraden en goede service
Mooie en degelijke sieraden, heb twee kralenkettingen en een armband gekocht. Van 1 armband werd de verkeerde kleur bezorgd, na kort contact met de klantenservice hebben ze de juiste alsnog toegestuurd. Fijne, betrouwbare webshop!
Leuke sjaal
Leuke sjaal gekocht voor mijn vriendin. Erg blij mee, goed product! lekker warm.
Net op tijd mijn sjaal binnen voor de…
Net op tijd mijn sjaal binnen voor de sneeuwstorm!
Mooi product en snel geleverd.
Ze reageren supersnel op de app
Ze reageren supersnel op de app. De doek die ik kocht is prachtig en voor mooie prijs. Ben heel tevreden.
Mooie suède tas besteld
Mooie suède tas besteld. Is echt wat ik ervan had verwacht. Ben er heel blij mee.
In de middag besteld en de volgende dag al in huis.
Mooie producten en vlotte verzending.
Mooie producten en vlotte verzending, blij mee dus!
Kerst cadeau snel geleverd
Sjaal besteld als kerstcadeau en was de volgende dag al bezorgd. Heel tevreden!
Mooie suède tas gekocht
Mooie suède tas gekocht, goede kwaliteit en snelle levering! Heel tevreden over de kwaliteit en service
Titel: Uitstekende service en een prachtig cadeau!
Op een avond stuurde ik een WhatsApp-bericht voor wat extra informatie en binnen vijf minuten kreeg ik al een vriendelijk en duidelijk antwoord van Kathy. Zij hielp mij uitstekend bij het kiezen van de perfecte sjaal als kerstcadeau.
Ik heb meteen de kasjmier-blend sjaal in ivoor besteld, die bovendien prachtig voor mij ingepakt wordt. Wat een fijne en persoonlijke service!
Ik kan BouFFante Online Fashion van harte aanbevelen. Ik ben ervan overtuigd dat anderen net zo enthousiast zullen zijn als ik!
Naam: Marcello Loturco

Respuesta de bouFFante.com
Fijne webshop!
Más información sobre otros tipos de reseñas.