Ik ben bijzonder tevreden over de…
Ik ben bijzonder tevreden over de adviezen en de resultaten!
Er werd tevens heel begripvol en vriendelijk rekening gehouden met mijn allergie voor terpentine.
Fijne crew!
Ga zo door Bouw en Beter!!!
In 2025 hebben ervaren schilders en bouwkundigen met 15 tot 20 jaar praktijkervaring hun krachten gebundeld om Bouw & Beter op te richten. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een breed scala aan diensten aanbieden, waarbij we verschillende bouwdisciplines naadloos integreren. Van renovatie tot schilderwerk en van verbouwing tot afwerking: wij nemen u alle zorgen uit handen
Kastanjelaan 26-A, 2982 CM, Ridderkerk, Holanda
Ik ben bijzonder tevreden over de adviezen en de resultaten!
Fijne crew!
Ga zo door Bouw en Beter!!!
Goede afspraken, netjes werken kortom betrouwbaar en hoge kwaliteit
Schilderwerk netjes afgeleverd. Bouw en Beter heeft de binnenkant van mijn huis geschilderd. Duidelijke communicatie en opgeruimde werkplek.