Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ELSKER mit rispapir rullegardin! Nemt at bestille. På hjemmesiden stod der at min ønskede størrelse var på fjernlager, så jeg forventede lang leveringstid, men det var slet ikke tilfældet. S... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har investeret i de smukkeste søgræs bedrollere. De er så fine at jeg har dem til at stå fremme det meste af tiden. Wuarv en kvalitet og der er meget bedre plads i dem i traditionelle da hjulene s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Vi er en webshop inden for boligartikler til hjemmet og haven. Vores sortiment består af nøje udvalgte produkter, der kombinerer både stil og funktionalitet. Uanset om du leder efter praktiske løsninger til opbevaring, smukke dekorationer, eller funktionelle møbler til haven, finder du det hele hos os – altid i høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af boligartikler, der passer perfekt til ethvert rum, fra terrassen og stuen til værelser og vaskerum. Vores produkter er også ideelle som gaver til særlige lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper. Hos os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de boligartikler, der passer til netop dit hjem og dine behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For at være helt tydelig.

For at være helt tydelig: De forhold, du beskriver, er ikke fejl.
Sådan svare de på min mail.
Købte tre rullegardiner. Det ene var okay, det andet var plettet, men det mente de var lim og det havde de rigtig nok skrevet kunne forekomme, det ligner nu mere fugtpletter.
Det tredje var bestilt i 160 cm længde, men var kun, incl beslag 145 cm langt, og dækkede så ikke mit vindue.
Til det skrev de at de var unikke rullegardiner der var håndlavet😂 Så for at være helt tydelig.
En dårlig oplevelse !

30 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Bovari

Respuesta de Bovari

Hej Torben,

Jeg kan godt se, at du er utilfreds, men jeg bliver nødt til at fastholde det, jeg allerede har skrevet til dig på mail.

De forhold, du beskriver, er ikke fejl, men en direkte konsekvens af, at produktet er håndlavet og lavet af naturlige materialer. Det står også tydeligt i produktbeskrivelsen:

Små mærker, der kan ligne fugtpletter, stammer fra limen i produktionen og er helt normale.

Længdevariationer kan forekomme, fordi hvert gardin er håndlavet og unikt.

Der er aldrig garanteret millimetermål som på industriproducerede gardiner.

Alt dette er præcist beskrevet, så kunder ved, hvad de køber.

Jeg har sendt dig en mail hvori jeg skriver at du gerne må returnere dine gardiner og vi skal selvfølgelig nok refundere for dem.

Dbh Andreas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

skulle afleveres på min adresse

skulle afleveres på min adresse, men det er gået galt med post nord, så pakken må gå retur. Er meget utilfreds.

28 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Bovari

Respuesta de Bovari

Hej Randi

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når en levering ikke går som planlagt — det ville irritere de fleste.
Men for at være helt tydelig: Det er PostNord, der står for selve leveringen. Vi tilbyder kun forsendelsen som en service, og har ingen indflydelse på PostNords interne håndtering, fejl eller forsinkelser.

Jeg har gennemgået trackingoplysningerne for din pakke, og som du kan se her:

28/11 – pakken behandles på PostNords sorteringscenter

29/11 – ankommet til distributionsterminalen i Brøndby

29/11 – status: pakken er nu på vej

Der fremgår ingen information om, at pakken skulle have været ude til levering hos dig, eller at der er forsøgt omdeling. Det betyder, at problemet opstår hos PostNord og ikke hos os som afsender.

Hvis pakken ender med at blive returneret til os, sørger vi selvfølgelig for at håndtere sagen med det samme, så du ikke bliver unødigt forsinket.

Jeg forstår godt, at situationen er irriterende — men ansvaret for selve leveringen ligger hos PostNord, og utilfredsheden bør derfor rettes mod dem.

Dbh Andreas

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.