Información sobre la empresa

2. Bar y restaurante
  3. Coctelería
  4. Restaurante especializado en filetes

Escrito por la empresa

French inspired Steakhouse with high quality meats

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Værste restaurantoplevelse nogensinde

Jeg er normalt ikke typen, der bruger min tid på at sprede negativitet om andres forretning, men det her var virkelig langt ud over al kritik.

Mig og 10 af mine gode venner havde planlagt at tage ud og spise på BoviBar, fordi en af os havde fødselsdag – og det endte med at være den største fejltagelse nogensinde.

Vi havde alle forudbestilt deres Iftar-menu, så maden ville komme til tiden, når vi skulle bryde vores faste. Det syntes vi var et virkelig godt koncept, da man ofte oplever ekstremt lange ventetider andre steder, især under ramadan.

Iftar-menuen bestod af en treretters menu: tomatsuppe til forret, ribeye steak med tomatsalat og pomfritter til hovedret samt æbletærte til dessert.

Da klokken slog spisetid, modtog vi vores forret, som var helt fin. Vi færdiggjorde den hurtigt og begyndte derefter at vente på hovedretten.

Der gik ikke 10, ikke 20, ikke 30 – men 40 minutter til en time, før vi modtog vores hovedret.

Og det var ikke engang det værste.

Efter vi havde fået vores steaks, ventede vi stadig på tilbehøret (tomatsalat og pomfritter). Der gik yderligere 10–15 minutter uden noget som helst, selvom vi kunne se andre borde få deres tilbehør. Det virkede åbenbart som om, vi skulle nøjes med steak alene.

Jeg henvendte mig derfor til en dansktalende tjener og forklarede, at vi manglede flere ting. På dette tidspunkt var vi ærligt talt både udkørte og trætte af at vente.

Jeg fortalte ham, at vi stadig manglede tomatsalat og pomfritter, hvortil jeg fik et ret flabet svar: “Tomatsalat hører ikke med til Iftar-menuen.”

Heldigvis havde min ven taget et billede af menuen, som vi viste ham, hvorefter tjeneren blev tydeligt forvirret. Omkring 10 minutter senere modtog vi tomatsalaten samt tre skåle pomfritter til deling mellem 11 personer???

På dette tidspunkt havde jeg stadig ikke rørt min steak. Da vi endelig havde fået alt efter over halvanden times ventetid, begyndte jeg at spise – og steaken var selvfølgelig iskold og meget kedelig.

Da vi nåede til desserten, var vi allerede godt trætte af oplevelsen, men valgte alligevel at blive. Her kom tjeneren hen og fortalte, at de kun havde fem æbletærter tilbage, og at resten kunne få noget “tilsvarende”.

Det er forståeligt, at man kan løbe tør for noget – men hvad er så pointen i at forudbestille en menu, hvis man alligevel ikke får det, man har bestilt?

Alt i alt en virkelig ærgerlig og trist oplevelse.

Kæmpe nej tak herfra.

28 de febrero de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Bovi

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Bovi

Alt ved vores besøg på Bovi var simpelthen perfekt. Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt af en varm og professionel service, hvor personalet virkelig gjorde en ekstra indsats for at sikre, at vi følte os velkomne.

Maden var i absolut topklasse. Hver ret var smagfuld, velanrettet og lavet med tydelig sans for kvalitet og detalje. Man kunne virkelig mærke, at der er kærlighed og omhu bag både råvarer og tilberedning.

Servicen lå helt i top – opmærksom, venlig og professionel uden at være påtrængende. Kombinationen af fantastisk mad og fremragende service gjorde hele oplevelsen fuldendt.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Bovi og glæder os allerede til at komme igen!

13 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

SERVICE SERVICE SERVICE

SERVICE SERVICE SERVICE
Det skriger til loftet!

Vi var en gruppe kvinder der havde bestilt bord til en polterabend.

Vi ankommer seperat pga vi køre i 3 biler de første der ankommer tager bestillingen og bestiller til hele bordet.

1 de kommer ned med maden, men har glemt at lave til en af personerne ved bordet.
2 de kommer ned med sovs vi var kun 4 der spiste steak, alligevel fik HELE bordet sovs
- også hende der spise burger og hende der spiste pasta.
3 da jeg skal betale spørg vi ind til det sovs der kom ned, og han siger så at vi skal betale for sovs til hele bordet.
Vi er meget uforstående, da vi kun er 4 der fik sovs.
Udover det stod han direkte og sagde at vi løj med vores bestilling. Hvilket jeg finder fuldstændig uacceptabelt og uprofessionelt.
Han stod endda og diskuterede med os henover disken.

Maden var okey. Ikke dårlig men heller ikke til at dejse om af.
Men servicen? Ej den er altså ikke-eksisterende.

30 de agosto de 2025

Ødelagt fødselsdagsmiddag.

Kan ikke ambefales. Vi tager ud for at holde fødselsdagsmiddag med familien. Tjeneren laver en fejl i bestillgen og maden kommer først når resten af selskabet var færdigt. Ingen kompensation for at have ødelagt vores aften. Kommer ikke igen!

5 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bondefangeri hedder det på godt dansk

Bondefangeri hedder det på godt dansk. En tiktok reklame sender folk afsted med en forståelse af at man kan få 3 retter for 150kr men måden de har formuleret reklamen på er desværre til at misforstå og tjeneren var super hurtigt til at forklare hvordan det skulle forståes.. 2 stjerner fordi maden kunne spises. Kommer aldrig igen

31 de julio de 2025

Værste restaurent oplevelse

Min veninde bestilte en 3 retters menu og jeg en hovedret. På menukortet stod der at der bliver serveret brød med smør til alle. Forretten ankommer men intet brød endnu. Vi beder så om at få brød hvor de kommer med 4 skiver brændt brød skåret fra en flute som tydeligvis har været frosset ned. Efter min venindes forret bliver vi spurgt om vi er klar til hovedretten. Jeg får min hovedret og vi venter nogle minutter på at min venindes ankommer så vi kan spise sammen. Tjeneren lægger så mærke til at jeg ikke spiser og fortæller os at der lige går 15 minutter med min venindes hovedret. Jeg beder dem om at tage min hovedret tilbage og komme med det igen sammen med min venindes da vi altså gerne ville spise sammen. Når vi så endelig får vores hovedretter, er det taget ud af en gyser. Usmagelig og gummiagtig. Pommes fritterne lignte og smagte af noget der var friturestegt for femte gang i alt for gammelt olie. Kødet i burgeren var tydeligvis købt på frost og var knap nok tøet helt op indvendigt inden servering. Smagen blev overdøvet af ketchup med eftersmag af fisk. Efter hovedretten bliver vores tallerkener taget og jeg når ikke at bestille min dessert inden min veninde får sin dessert serveret… jeg tænker ikke at man tager på restaurent sammen for at spise seperat..
Personalet var venlige men havde ikke kendskab til service overhovedet.
Eneste positive ved oplevelsen var deres Virgin Cocktails og restaurantens interiør.
Kommer dog aldrig igen.

18 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med overnatning hos A…

I forbindelse med overnatning hos A Hotels spiste vi i deres restaurant.

Vi nød virkelig vores måltider på BOVI Bar & Grill, hvor både maden og servicen var i topklasse. Deres saftige steaks og lækre appetizers er et must-try!

Vi tog også del i deres romantiske opholdspakke, som inkluderede en flaske champagne og en udsøgt middag. Det var den perfekte måde at slappe af og nyde hinandens selskab på.

3 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg besøgte nyligt Bovi Bar and Grill i…

Jeg besøgte nyligt Bovi Bar and Grill i Glostrup, og jeg blev virkelig imponeret! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af en elegant og hyggelig atmosfære, der straks satte tonen for en mindeværdig aften.

Det var tydeligt, at Bovi tager deres kød alvorligt, og det afspejlede sig i hvert eneste bid. Jeg har sjældent smagt så mørt og saftigt kød som det, jeg fik serveret her. Det var virkelig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Desuden var jeg begejstret for deres udvalg af små appetitvækkere, der virkelig satte gang i mine smagsløg og fik mig til at glæde mig til hovedretten endnu mere.

Bovis dedikation til æstetikken og opmærksomheden på detaljerne var tydelig i både deres præsentation af maden og deres specielt fremstillede drinks, der virkelig komplimenterede måltidet perfekt.

Alt i alt var mit besøg på Bovi en uforglemmelig oplevelse, og jeg kan varmt anbefale det til alle madelskere derude. Jeg giver Bovi fem stjerner uden tøven, og jeg ser allerede frem til mit næste besøg!

1 de abril de 2024

Kommer der ikke igen

Kommer der ikke igen
Tjekkede ind på hotellet og spurgte i receptionen om maden var OK i resturanten, hvilket han svarede "ja" til. Dette kan jo så undre efterfølgende.
Bestilte en Beef Schnitzel. Aldrig har jeg fået så dårlig en bøf. Den var ødelagt på panden. Tilbehøret var ok.
Tjeneren kom og spurgte om alt var OK. Jeg sagde, at det var det ikke. Det var faktisk dårligt. Så trak han på skulderne og ønskede mig en god aften....
Så min anbefaling - gå ikke derind for at spise. En tør sandwich fra Netto som ligge ved siden af hotellet er bedre.

12 de febrero de 2024

Værste spisested ever!!!

Ankom kl.18, fik bestilt en drink, starter og hovedretter.
Tjeneren glemt vores starter og 19:30pm, ville server hovedret!! De var vi ikke så meget for og insistered på starten!
Den kom, først over 20!
Hovedretten blev serveret efter 21 og ribeye smagte gammelt og forfærdeligt!
Blev sendt retur og vi fik lovede 7min, så var der en ny ribeye/hovedret!! 45min efter, var den stadig ikke dukket op og tjeneren gik ned af elevatoren til at hente den dog tog han hjemme i stedet!! En anden tjener kom med maden dog tæt på 22pm!!

Maden var over pricey for ingenting, service er den værste som jeg NOGENSINDE har oplevet!!
Skam jer BOVI!!

28 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste madoplevelse nogensinde! Tyske landhoteller med simpel mad har langt større Weltklasse!

Det er dog det ringeste hundeæde hustru og jeg nogensinde har oplevet. Vi var på et 4 dages ophold på hotellet - arrangeret igennem en sidenhen viste det sig - totalt useriøs og amatøragtig rejseaktør. Navn på denne skal jeg nok udelade at nævne. Der er jo ingen grund til at reklamere for ingenting.
Tilbage til 'madoplevelsen'.
Vi bliver modtaget af et par tjenere, der dårligt kunne tale engelsk og slet ikke dansk.
1. ret var et pjaskeværk af det, der blev kaldt en aspargessuppe. Det lignede skyllevand fra en mælketank. Tynd som den bare. Og ikke legeret som den burde være. En masse fremmedlegemer i 'skyllevandet' af en ubestemmelig art.
2. ret var en steak, som var totalt skamstegt (grillet?) og som lignede et stort stykke grillkul. Den krævede nærmest en motorsav for at komme igennem. Tilbehør var aldeles uspiselige frites, som selv diverse landsdækkende burgerrestauranter kan lave 100 gange bedre. Og garnituren var grøntsager, der dårligt var kommet op af jorden. Totalt seje og uspiselige.
Og hav lige in mente, at den føde skulle hustru og jeg trækkes med i 2 dage endnu. Never!!
Dagen efter tog vi fat i rejseaktøren - med hovedkontor i Schweiz - og sagde, at den mishandling ville vi ikke finde os i.
Rejseaktøren fra Schweiz var da totalt ligeglad. Enten spiser I de 2 næste dag, Ellers er pengene tabt!! Javel?
Vi valgte at afstå fra spisning på stedet. Helbredet kommer trods alt i første række.
Rejseaktøren fra Schweiz fatter godt nok ikke en meter. Denne kunne være kulancemæssigt gået ind og ydet en kompensation. I stedet mister denne nu en kunde, der i de næste mange år kunne have lagt mange, mange kroner i deres kasse. Det ønskede denne ikke og mistede således også en ambassadør.
Det vidner om en manglende forståelse af at drive seriøs forretning.

TILFØJELSE TIL ANMELDELSEN DEN 22. JULI 2024:
------------------------------------------------------------
PRØV AT REAGERE PÅ ANMELDELSEN. HVIS I SKAL TAGES SERIØST!!

8 de junio de 2023

skuffende-(

Jeg er godt nok skuffet! Spiser desværre ALDRIG hos jer igen. Vi bestilte vand, dette blev glemt. Bad om salt/peber, det kom aldrig under forretten. Ingen præsentation af maden, 30 minutters laang ventetid på forret og igen 30 min på hovedretten. Kalvemørbrad bestilt “medium”. Fik en well-done. Sendte den retur - fik det samme igen. Kedelig salat med smagsløse tomater. Jamen, kunne blive ved…. Mega ærgerligt. Fordi stedet har kæmpe potentiale. Men fik sgu ikke det jeg kom for. Eneste plus: kødkvaliteten var god, dog kunne kokken ikke finde ud af at tilberede det:///

14 de febrero de 2022

anbefales

En af de bedste steak der findes:)
synes dog godt i kunne gøre jeres sauce bedre

4 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bovi bar og grill Forkerte priser

Var på Bovi bar og grill i Søndags 9/1-2022. Ankom kl 1825. Da vi ankom fik vi bord uden at skulle fremvise Corona pas. Vi fik vores menukort, havde kigget lidt på deres menu på nettet og vil ville gerne have deres søndags tilbud som var 200 gr ribeye med tilbehør men den kunne jeg ikke få det tilbud udløb for 14 dage siden (200 gr er en fin størrelse til os) og deres menukort passede heller ikke priserne på det fysiske kort i restauranten er dyrere ind det på nettet. det viste tjeneren da alt om. så kl 1840 gik vi igen. 5 dage efter er det stadig ikke rettet. Det er ikke ok

11 de enero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.