De Corantijn 18G, 1689 AP Zwaag, Noord-Holland, NL
La empresa ha respondido
Prima geholpen bij vermeend defect op nieuw product!
La empresa ha respondido
Super snelle levering! Netjes verpakt.
Escrito por la empresa
BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.
Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.
Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!
Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.
De Corantijn 18G, 1689 AP, Zwaag, Noord-Holland, Holanda
Ha contestado el 44% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het ging mis omdat wij dachten een smart tv te hebben gekocht, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. En als je zoals ik er geen verstand van heb vind ik dat ik flink in de zeik bent genomen. Je zoekt op smart tv en deze komt als 1ste boven dan denk je dat het goed is masr niet dus. Slechte website 😡😡😡

Respuesta de BoXXer - Zwaag
nieuwe defecte smart tv ontvangen. Gelijk terug in de doos en geen reactie, duurt al 2 maanden. wat een plezier met boxxer/bestsellers..
Levering kwam later dan beloofd (niet dinsdag maar woensdag) maar toen track and trace meldde dat de levering woensdag precies in het tijdvak waarin we niet thuis waren zou plaats vinden, reageerden jullie adequaat en konden we onze nieuwe vriezer toch persoonlijk in ontvangst nemen.

Respuesta de BoXXer - Zwaag
Más información sobre otros tipos de reseñas.