Geweldige service brace was te klein en kosteloos enkel andere gestuurd gekregen om te kijken of wel goed zaten Echt fantastisch dat maak je toch niet vaak mee Braces ook van goede kwaliteit... Ver más
La empresa ha respondido
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg. Mogelijkheid om een soort vragenlijst in te vullen waarna een advies voor een bepaalde zool naar voren komt. Na het plaatsen van de bestelling word je goe... Ver más
La empresa ha respondido
Dankjewel Bracefox! Bij verkeerde bezorging zijn de zolen nogmaals kosteloos aan mij toegestuurd. De zolen zelf zijn op maat te knippen, maar moet nog aan wennen en ze passen helaas alleen maar i... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering. Goede vriendelijke klantenservice. Na het opmeten van de maat voor de brace bleek deze toch te klein, super snel een grotere maat ontvangen.
La empresa ha respondido
Bracefox.nl is opgericht in 2020 en is een webshop die zijn eigen merk neerzet voor fysiotherapie en fitness. Het merk is opgericht door 2 sportvrienden die genoeg hebben van de ontransparante markt en vooral van het té veel moeten betalen. Wij wéten wat we verkopen. Ons assortiment bestaat uit producten die voor van alles te gebruiken zijn: van van preventie tot revalidatie. Denk aan o.a. kniebraces tot aan houding correctors. Missie en visie Bij Bracefox vind je sportartikelen tegen een scherpe prijs. Rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd aan Bracefox zonder tussenpersonen. Zo schakelen we snel, hebben we invloed op onze eigen productie én streven we naar de beste kwaliteitsverhouding.
Lipsstraat 50F , 5151 RP , Drunen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Echt fantastisch dat maak je toch niet vaak mee
Braces ook van goede kwaliteit
Ik zou bracefox aan iedereen met pijnlijke versleten knieën aanraden
Echt top bedrijf

Respuesta de Bracefox
Na het plaatsen van de bestelling word je goed van de verzending op de hoogte gehouden, ook vrij snel de bestelling thuis ontvangen.
Het is even wennen, maar ben blij met de zolen die ik heb ontvangen.

Snelle levering.
Goede vriendelijke klantenservice.

Respuesta de Bracefox
Helaas was het niet het product wat ik verwachtte. Dit kan gebeuren.
Waar ik van baal is dat Bracefox, na herhaalde vragen, het betaalde bedrag niet terugstort na retour zending.

Respuesta de Bracefox
Na bestelling een snelle levering.
Pasvorm is goed ... de eerste indrukken zijn goed maar de tijd moet uitwijzen of ik er daadwerkelijk baat bij heb.

Mooie prijzen, duidelijke communicatie en op tijd geleverd. Prima. 🙂👍

Respuesta de Bracefox
Fijne zooltjes, ze lopen lekker en geven goede steun. Heb nu in al m’n schoenen zolen geplaatst.

Respuesta de Bracefox
Zooltjes zijn prima alleen bij de eerste bestelling kregen we een retour zending van iemand anders die duidelijk geprobeerd waren.

Respuesta de Bracefox
De gemeten maat was toch te strak en zonder problemen een andere gekregen. Snelle levering, fijne service.

Respuesta de Bracefox
Ik had een peesplaatonsteking en hielspoor opgelopen bij een te lange wandeling en vergeleek bedrijven voor medische inlegzooltjes op internet. Prijstechnisch en met fantastische producten sprong Bracefox eruit. Ook de klantenservice reageerde snel en zeer bekwaam op al mijn vragen. De zooltjes werken echt verlichtend en kan ik iedereen aanraden. Echt een topbedrijf!

Respuesta de Bracefox
Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Het doet goed zijn werk.

Respuesta de Bracefox
Snelle levering ... Keurig verpakt.. werkt uitstekend maw goede ondersteuning tijdens fietstocht en Golf s🏌️..

Respuesta de Bracefox
Más información sobre otros tipos de reseñas.