Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zowel als doetinchem als zevenaar Beide verven niet zoals je wilt nu al 2x geblondeerd nog niet blond Laten een toner (te donker) 45 min zitten ipv 20 waardoor het dus te donker is uitgevallen en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn wens was een klein stukje van mijn halflange haar te laten knippen . Van de voorkant is er niets geknipt en de achterkant totaan de haargrens! Nadat ik het een dag later gewassen had zag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De manager van brainwash overtoom is racistisch en onbeleefd. Toen ik al binnen kwam als een allochtoon kreeg ik al rare blikken van haar. Vervolgens vroeg ik of mijn uitgroei geverfd kon worden de vr... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er staat wassen knippen Föhnen voor kinderen en zo’n belachelijke prijs betalen van €35. Wassen heeft ze onze dochter niet gedaan want ze was te klein en in model föhnen ook niet was haren weg föhnen.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos capilares
  2. Peluquería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Brainwash biedt je onverwachte inzichten, nieuwe ideeën en vooral veel stof tot nadenken. Lees hier hoe onze filosofen over actuele onderwerpen denken.

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Brainwash Noordwijk

Brainwash Noordwijk , leuke meid die kapster , maar het knippen is niks . Staan 2 jonge meiden daar , beter dat Brainwash een keer een goede cursus knippen geeft , niet voor herhaling vatbaar .

2 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schaamteloos de stagiaire vragen om auto schoon te maken

Ik kwam al jaren bij Brainwash kapper op te Hesseplaats te Rotterdam. Ondanks dat het vaak niet goed ging, bleef ik toch komen in de hoop dat er eindelijk iets zou veranderen.
Vaak werden mijn haren niet goed uitgespoeld, niet goed geknipt, uitgroei plekken missen, teveel rekenen voor het drogen van haar wat ik overigens absurd vind, want je laat je klanten niet met natte haar naar buiten gaan.

Maar waar mijn broek recentelijk van zakte, was dat Mellany van de vestiging Hesseplaats het lef had om aan de stagiaire te vragen of ze de auto van Mellany en een ander collega wilde schoonmaken. Schaamteloos dit!

Ik kom zeker niet meer terug!!

5 de enero de 2024

Niet voor herhaling vatbaar

Niet voor herhaling vatbaar. Er werd niet recht geknipt, kreeg geen koffie aangeboden en er werd extra geld in rekening gebracht voor conditioner zonder dat ik daar om gevraagd had.

4 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waarom adverteerd Brainwash op hun…

Waarom adverteerd Brainwash op hun website "precies, als jij een gaatje in je agenda hebt".

Dinsdag 2 januari weggestuurd, ik kon beter een afspraak maken. In totaal 5 man wat geknipt moest worden. Ik weet niet beter als dat je bij Brainwash gewoon binnen kunt lopen.

2 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen goede ervaring

Geen goede ervaring, bijna alle kappers zijn net van school. Ik durf daar niet meer naartoe. Werd gezegd dat er geen highlights gezet kon worden want dat kan de kapster nog niet. Ja mag wel maar dan gaat u ontevreden naar huis! 🤣 Vreselijk! Nooit meer!

27 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

50 euro verven uitgroei als t niet…

50 euro verven uitgroei als t niet binnen 6 weken bij hen is gebeurd. Dit is een budgetkapper ! Kost meer dan de luxe salon met veel meer tijd per klant in ons dorp. Weinig kleurkeuzes, vermoeide kapsters, niet altijd klantgericht, praten over zichzelf. Eerdere ervaring : 3 klanten tegelijk waardoor mijn highlights veel te lang erin zaten, bijna wit terwijl ik had aangegeven t subtiel te willen, en mijn haar maanden later nog afbreekt/splijt. Ik zie geen prijzen op de site ? Prijzen in 2023 2 keer verhoogd weet ik, en nu dus vooraf geen indicatie. Jullie verliezen een jarenlange klant, prijs/kwaliteit verhouding klopt niet meer.

13 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een blamage ipv een balayage!

Mijn dochter was haar haar gaan laten verven bij Brainwash in Zoetermeer. Ze kwam als Pipo de clown terug met oranje haar. Ze is nog daarna terug gegaan, maar het was niet te herstellen. Ga dus nooit naar Brainwash voor een balayage. Het wordt gegarandeerd ipv daarvan een blamage!

1 de octubre de 2023

Prijsverhoging, maar geen kwaliteit

Laatste 2 jaar constant na een behandeling terug moet komen omdat ik niet tevreden was. Vanwege de aantrekkelijke prijzen ( wat ook leuk is voor mensen die het minder breed hebben) ben ik daar toch gebleven. Maar van de week schrok ik mij rot om de prijsverhoging! Ze hebben geen pakketten meer. Ik was altijd rond de 70 euro kwijt en nu kwam ik op een bedrag van 110 euro! Belachelijk! En de service die je daar krijgt is ook niet altijd top.
Dit wordt helaas toch opzoek gaan naar een andere kapper. Want deze prijzen vind ik de kwaliteit niet waard!

4 de diciembre de 2023

Hersenletsel patiënt weggestuurd

Ik, Cilia uit Nijmegen, had online een afspraak gemaakt bij de Molenpoort een dag vantevoren. Toen ik s middags kwam kreeg ik te horen, van een stagiaire, dat ik niet geknipt kon worden. Ik had halflang haar aangegeven maar zij kon alleen nog maar een beetje recht knippen. Mijn half lange boblijn kon zij niet. De andere kapster zei niets en deed niets. Die kapster bleek verder vol te zitten. De stagiaire bleef maar hetzelfde zeggen: excuses ervoor maar het kon niet. Ik kon het niet geloven! Ze zei dat het de schuld is van hun site waarop het niet goed staat 😳 en weer excuses.
Ik zei dat dat voor mij een ramp is omdat ik hersenletsel heb en ik dit daarom heel zorgvuldig moet inplannen zodat ik het ook aankan voor energie.
Ik zei dan ook dat ik niets kan met die excuses en dat dit heel heftig is voor mij. De gevolgen zijn voor mij: verdriet, geschokt, boos. Dit is extra moeilijk voor mij. Ik kreeg geen medewerking, begrip, een oplossing of hulp.
Daarbij komt ook dat ze mij de vorige keer ook al niet konden kleuren wat ik aangegeven had omdat er te weinig tijd was 😳. Toen zeiden ze ook al dat de site online niet duidelijk genoeg is…
Dus: ga met het personeel in overleg dat ze een betere tijdsplanning maken, bij twijfel de cliënt appen of mailen.
Ook vind ik het niet eerlijk dat ze een stagiaire deze boodschap laten brengen. Ik heb hun gevraagd voor een tegemoetkoming voor een andere keer en ben benieuwd of daar iets op komt.

15 de noviembre de 2023

NOOIT MEER TERUG

Ik heb mijn haar laten verven en in laagjes laten knippen. Na knippen wilde de kapster mijn haar niet drogen met wat
Onzin smoesjes. Ik ging uit de kapsalon dus met natte haar. NOG NOOIT MEEGEMAAKT BIJ DE KAPPER GEWEEST MET NATTE HAAR NAAR BUITEN GESTUURD. DUS NOOIT MEER. BIJ DEZE EEN STER IS EIGENLIJK TEVEEL!!

31 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brainwash Hengelo (ov)

Brainwash Hengelo (ov)
Heb al jaren daar dezelfde kapster. Altijd een prachtig kapsel, lekker kopje koffie en ook nog veel aandacht voor mij als klant. Voor mij géén andere kapster meer.

25 de julio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed concept maar...

Goed concept, deskundig personeel. Snel afspraak kunnen maken. Op menselijk vlak, personeel etc geen issue. Alleen nu wat mindere punten. Ik kom vaak in Purmerend. Salon heeft opknapbeurt nodig, in de behandeling die ik neem staat wassen (man). Eens aangekeken, dit slaan ze vaak over zonder te vragen. Ik sta meestal met 10minuten al buiten. Het lijkt meer op kwantiteit en geen tijd nemen. Hoewel veel ervaring ervaar ik niet waarom deze salon beter is. Zeker niet na de laatste prijsstijgingen. Jammer.

29 de septiembre de 2023

De absurde prijsverhogingen

De absurde prijsverhogingen.
Vorig jaar betaalde ik rond de 65 euro voor behandeling- toen werd het 92 euro en sinds deze zomer 122 euro dezelfde behandeling.
“Tsja alles wordt duurder” maar dit is idioot.

4 de agosto de 2023

asociale behandeling

Je weet dat je er eigenlijk niet heen moet, toch gedaan en enorm veel spijt. Je haar knippen kan enorm beladen zijn en hier hebben ze daar duidelijk geen boodschap aan. In centrum Spijkenisse ben ik zo asociaal behandeld, nog voordat de schaar erin zat. Ze nemen hier echt alles aan dat los en vast zit. Ik raad het ten zeerste af.

6 de octubre de 2023

Willen geen klanten helpen

Ik heb mijn auto geparkeerd om 16.25, sta 1 minuut later in de sallon.
Niet netjes goedemiddag, ik heb nu even pauze was t antwoord.
Ik zeg oke, maar t is leeg , heeft u nog tijd om mijn zoon te knippen.
Ik ga dicht was toen het antwoord.
Ik zeg de deur is nog open en u heeft pauze terwijl u aan t vegen bent en u sluit pas om 17.00.
Ja maar ik moet weg wegens prive dingen.
Nou overduidelijk willen ze in Vlissingen geen klanten meer hebben.
Kortom €1.20 betaald en geen haar minder.

4 de octubre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.