We zochten naar een snelle en goede oplossing voor nieuwe brandblussers in de zaak. Fyrco heeft ons hier heel goed geholpen. Niet alleen is er een overzichtelijke webshop, ook de hulp per mail was sne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het was positief om de technieker even te kunnen spreken voor de controle startte. Ook achteraf was er een korte bespreking van de resultaten van het onderzoek. Beide verliepen prima. Technieker was v... Ver más
Bestellingen versturen naar nederland is niet mogelijk. Wel vreemd voor 2026. Het betekende voor mij dat ik het moest ophalen. Moet je wel eerst via internet betalen. Daar en tegen kon ik het wel b... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Servicio de prevención de incendios
- Tienda de electrodomésticos
- Tienda de electrónica
- Tienda de ropa de seguridad y de trabajo
Sobre Brandbeveiligingshop.be by FYRCO
Escrito por la empresa

Brandbeveiligingshop.be is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren En doen bovendien al het onderhoud en andere diensten na verkoop..
Daarom kies je voor ons
- Kwaliteit: Al onze producten voldoen aan de strengste normen (EN3, Benor, ...)
- Service: Meer dan 5.000 tevreden klanten per jaar. Beste score in brandbeveiligingcategorie op Trustpilot.
- Advies op maat: Bij ons ben je geen nummer. Wij nemen de tijd om je te adviseren bij de correcte aankoop.
- Scherpe prijzen: We hebben heel competitieve prijzen en zijn onklopbaar in prijs/kwaliteit.
- 100% tevreden garantie: minstens 2 jaar garantie & 30 dagen retourneren.
Información de contacto
Wayenborgstraat 5, 2800, Mechelen, Bélgica
- 015690060
- info@brandbeveiligingshop.be
- brandbeveiligingshop.be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede samenwerking
Afspraken perfect nagekomen, altijd snelle reactie. De technici zijn vakmannen die het werk correct uitvoeren.
Dunne rookmelders van topkwaliteit
Ik was op zoek naar degelijke rookmelders die tegelijk mooi pasten in het interieur, en vond die hier. De levering was supersnel en de montage heel eenvoudig!
Bestelling en leveringen gingen vlot.
Juiste uitleg voor het kiezen van het…
Juiste uitleg voor het kiezen van het juiste apparaat en zeer snel geleverd.
Positief ervaring
Positief ervaring
Vriendelijke en goede uitleg door de technieker 👍
Goede correcte service
Snelle afwerking en correcte…
Snelle afwerking en correcte voorafgaande aanmelding
Snel,degelijk en prijsbewust!
Vlot en makkelijke website
Snelle levering goede info en…
Snelle levering goede info en uitstekende producten
duidelijke, correct en net
duidelijke info gekregen en een correcte en nette plaatsing van de brandblussers en picto's.
vlot en gemakkelijk bestellen en heel…
vlot en gemakkelijk bestellen en heel vlugge levering!
Snelle levering en een uitgebreid assortiment aan topproducten
Snelle levering en een uitgebreid assortiment van top producten! Ook de mogelijkheid tot persoonlijk advies is een meerwaarde! Over dat de rookmelders het daadwerkelijk 10 jaar zullen uithouden kan ik mij nog niet uitspreken.
Snel en niet duur