Consulta las opiniones de los clientes
Mega spændende og sjov oplevelse! Super til teambuilding. Tobias og Samuel var virkelig gode værter!
Vi var en gruppe på 6 i basement 13, stemningen i rummet var god og uhyggelig. En virkelig fed oplevelse. Emma Fie var virkelig en virkelig dygtig og god instruktør. Hun har min varmeste anbefaling.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Prøv Escape Room hos DK's største udbyder af Live Escape Games. 3 spændende temaer i 5 rum! Fra 4 til 96 deltagere. Besøg BreakoutRoom.dk i Rødovre ved KBH.
Información de contacto
La gente también ha visto
Mega spændende og sjov oplevelse!
Meget skuffende .. Vi var i tidsmaskinen i København…
Vi var i tidsmaskinen i København afdelingen.. har været i mange Escape rooms rundt omkring, det her var godt nok en tynd omgang. Man skulle ellers tro at det ville være nemt at lave et gennemført 80’er tema, men det var virkeligt ikke et særligt gennemført rum.
Samme virksomhed har vi været i “junglen” i deres Rødovre afdeling f.eks. som var en rigtig god oplevelse, meget gennemført..
Fed oplevelse
Vi var en gruppe på 6 i basement 13
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, tiden flyver mens vi var I kælderen, både teenagere, mor og mormor var super underholdt - bestemt ikke sidste gang vi skal være sammen på den måde.... fantastisk personale, smilende og dygtige
Det var godt.
Helt perfekt tilrettelagt
Helt perfekt tilrettelagt. Fedt tema 80’erne . Gode ledetråde og super sjovt.
Vi var i escape room ‘junglen’
Vi var i escape room ‘junglen’ - helt ekstraordinær god oplevelse fra køb til gennemførelse - og super GAMEMASTER på dagen. Det var en oplevelse i særklasse.
Rigtig god oplevelse både for øvede og…
Rigtig god oplevelse både for øvede og første gangs deltagere. Kan anbefales til f.eks. en sjov firmatur
Virkelig sjov og fed oplevelse
Virkelig sjov og fed oplevelse. Sjovt at blive udfordret på sin tankegang og sin samarbejdsevne
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse
Sjovt at samarbejde
Burde max være 4-5 pr rum
Virkelig sjovt og udfordrende
Virkelig sjovt og en smule udfordrende! Vores instruktør Emma var virkelig god til at introducere. Vil klart anbefale at tage i escape room ved BreakoutRoom!
Det var super godt.
Super fedt!
Absolut anbefaling
Var i Basement 13. Rigtig fed oplevelse. gode instruktioner og tilpasset hjælp inde i rummet. Man kunne lige nå at blive udfordret og godt frustreret over at være låst fast i en opgave, inden vi fik en ledetråd fra den rigtig gode instruktør Christoffer :) Jeg anbefaler alle der har lyst til at få udfordret sin logiske sans og hjerne til at prøve dette. Vi kommer gerne igen og prøver de andre rum.
Alletiders oplevelse
Alletiders oplevelse.
Vi var 10 personer og havde to identiske rum på samme tid - Junglemysteriet, så vi kunne konkurrere 😊 Sjove gåder/opgaver og udfordrende for både børn og voksne. Kan klart anbefales.
First time doing it and the case was so…
First time doing it and the case was so well planned and did build suspense!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.