Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik dacht eerst dat zo'n marker snel zou uitvegen bij regen, maar de gouden kleur blijft echt zitten zelfs na een week buiten testen. vorige keer met een goedkope stift geprobeerd, dat was een teleurst... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb hem meteen op mn oog gebruikt, geen irritatie, vlek is er niet. De punt voelt stevig aan, valt niet snel uit elkaar zoals bij andere eyeliners die ik eerder had.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting uit China verzonden 1+1 gratis. 19,95. Duurt weken , bedrijf adverterrd vanuit nederland ,Gratis niet erbij kan nagestuurd voor 4 euro alleen via mail bereikbaar, niks bestellen. Hier... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er is niet geleverd wat aangeboden is. Ook de slogan 100% terugbetaling binnen 14 dagen na aankoop wordt ook niet nagekomen. Ze willen een kleine vergoeding doen omdat de winst op het product laag is... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Set bh's besteld

Set bh's besteld. Ik dacht te maken te hebben met een Nederlands bedrijf, naderhand blijkt dat het uit China of iets dergelijks komt.
Bh's zien er op de foto stevig uit maar zijn een lachertje. Troep dus met een totaal verkeerde pasvorm. Wel antwoord op mijn mail gehad na verzoek retourlabel. Als antwoord kreeg ik dat dat te kostbaar zou zijn, retour sturen, en dat ze evt de helft willen terugbetalen. Dan kon ik de bh's verkopen of kado geven. Lachertje natuurlijk, die flut dingen wens je niemand toe. Rare reactie ook.
Mijn betaling loopt via Klarna, die heb ik gepauzeerd maar ben benieuwd wat er nu met de factuur gebeurt.
Nóóit hier wat kopen, is gewoon misleidend.

12 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het ergste van al deze nepwimpers is…

Het ergste van al deze nepwimpers is dat die zich vermenigvuldigen gelijk de ratten.
Je geraakt er niet vanaf.
En ja die worden ook soms beschermd.
Ben er jammer genoeg ook al 2x opgelegd. Birola.nl onderandere. Klarna kon ons ook niet helpen???? Zit nu in handen SODA . Van nu af aan kijk ik eerst op Trustpilot.

11 de julio de 2024

Nep product BH

Eindelijk dacht ik dat is de bh voor mij. Niets klopt aan het filmpje wat je ziet. Alles kruipt omhoog. Na iedere beweging kruipt de bh tot boven de borsten. Terwijl de maat goed was. Troep van de onderste plank. Nooit kopen daar.

28 de junio de 2024

Bestel niet bij Brickswatt.com

Ik wilde zojuist bh's bestellen maar mijn onderbuikgevoel zei dat iets niet klopte, dus ben eerst op trustpilot gaan kijken voor reviews. Ik wil de mensen bedanken voor hun review, dat heeft mij weerhouden om te bestellen. Wat heb je toch een hoop fake bedrijven. Wij hebben zelf een keer wat bij Polano besteld en dat is ook zo'n drop shipping bedrijf, mede dankzij Trustpilot hopelijk meer van dit soort bedrijven tackelen.

22 de junio de 2024

Verschrikkelijk!

Verschrikkelijk!
Drie x besteld. Nooit ontvangen!
Mailadres van klantenservice is fake je krijgt ze niet aan de lijn want vind nergens een telefoonnummer!!! 🤢🤢🤢
NOOIT bestellen bij hen!!!!

2 de abril de 2024

Geen normaal bedrijf

Vanalles wat een misselijk bedrijf
Je kunt hun mails schrijven, maar ze lezen ze maar half.
Ik krijg steeds aanmaningen, en wil hun bellen om mijn verhaal zelf te zeggen.
Want lezen kunnen die sukkels daar niet.
Nooit meer brickswat

10 de octubre de 2023

Slecht

Slecht! Heb een bestelling geplaatst en nooit ontvangen, geen reacties op mail.. ik snap werkelijk niet dat ik niet eerst de reviews had gelezen over dit bedrijf..

8 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb twee voor de prijs van 1…

Ik heb twee voor de prijs van 1 muggenlampen gekocht ze werken helemaal niet en wil ze retour sturen ik vraag een retour adres Zeker 5 x en krijg een bericht dat het heel vervelend is. Maar geen adres dus nu moet ik er 2 betalen ipv de tweede gratis wat een verschrikkelijk beroerd slecht rot bedrijf!!!

2 de octubre de 2023

Bricksswal

Even voor iedereen. Ik zou me hier aanmelden
www Niet bezorgd nl

Ik kan geen punt bij de website zetten dat accepteert deze website dus niet

25 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop niet de brutale suikerpot, die is van goedkoop plastic

Ik heb de brutale suikerpot gekocht van 60 euro afgeprijsd tot 29,95.
Blijkt er een product van slecht plastic uit China te komen die nog geen 5 euro waard is.
Uit de website maak je door de manier van omschrijven op dat het een mooie keramieke pot is. De realiteit, een plastic pot van slechte kwaliteit waar je de naden ook nog eens goed kan zien zitten. Daarnaast heb ik het vermoeden dat na een paar keer gebruiken de deksel niet meer sluit. Ik houdt hem wel. Maar hij staat voor de sier in de vensterbank. Voel me behoorlijk opgelicht. En schandalig dat jullie aangeven dat deze pot is afgeprijst van 60 euro. Julie informatie is behoorlijk misleidend.

5 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

wat een waardeloze losers zijn jullie…

Zonder ster kan ik hier niks plaatsen.maar zelfs deze ene ster zijn jullie niet waard!Wat een waardeloze losers zijn jullie dat jullie deze meuk verkopen..niks van alles klopt wat jullie verkopen..niks Nederlandse kwaliteit...Chineze meuk!!!!! Ga je kapot schamen..ik koop nu alleen nog maar life in een winkel.. online denk je dat het Nederlands is maar dat is het niet..waardeloze troep...kunnen jullie niet op een eerlijker manier je geld verdienen?

24 de agosto de 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ze verkopen zaken die bij lange na niet voldoen wat ze op hun website vermelden.
Verder doen ze aan drop shipping, dus als iets niets goed is en je wilt het retourneren vinden zij dat je de spullen op eigen kosten mag terugsturen naar ( meestal ) China.
Kortom : uitermate onbetrouwbaar bedrijf.

7 de julio de 2023

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. Item na 6 weken niet ontvangen en ze reageren niet op mails. Weggegooid geld. Beter om via sociale media dit te verspreiden zodat mensen geen teleurstelling hebben of net zoals ik hun geld kwijt zijn.

4 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Nooit hier bestellen!

Nooit hier bestellen!! Ik heb een bestelling geplaatst maar wilde hem annuleren dus heb hun meteen gemaild en gevraagd om mijn bestelling te annuleren. Na een paar e-mails heen en weer, hebben ze toch alles opgestuurd zonder mijn akkoord. Heb de bestelling wel ontvangen maar de bestelde items waren fout en de kleding was vies! Nu zeggen ze dat ik zelf de retourkosten terug naar China moet betalen! Oplichters!!! NIET HIER BESTELEN!

12 de junio de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.