Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zit nu al 2 jaar bij de brievendokter en ik ben zeer tevreden over hoe de samenwerking de afgelopen periode is gegaan. Zeer professioneel en behulpzaam gaat hij te werk, hij weet waar hij het over... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aardige jongeman Die je goed helpt om moeilijke brieven begrijpend te maken

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. Servicio de mediación
  3. Proveedor de servicios de asistencia jurídica
  4. Oficina del Defensor del Pueblo
  5. Asesor de impuestos

Escrito por la empresa

De BrievenDokter is een organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van juridisch advies en bijstand aan particulieren, bedrijven en andere entiteiten. De diensten omvatten onder andere juridische consultatie, contractbeoordeling, geschillenbeslechting en vertegenwoordiging voor rechtbanken, maar ook belasting advies en bijstand zijn onderdeel van onze dienstverleningen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakelijk, gezellig en vertrouwd!

Naast dat je altijd een appje kan sturen met je vraag en je super snel antwoord terug krijgt, is het ook altijd super gezellig als ik over de vloer kom, om mijn administratie na te kijken! Hele fijne afweging van zakelijk en gezellig!

17 de octubre de 2024

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden over Yoeri! Hij helpt mij al langere tijd met mijn bedrijf en kan hem altijd dingen vragen. Ook mijn vrouw is erg tevreden met hem. Wij ondernemers zitten altijd vol met vragen.

15 de abril de 2024

Zeer aan te bevelen

Yoeri is al jaren mijn belastingadviseur voor mijn praktijk. Hij is kundig en blijft zich ontwikkelen in de hectiek van regel- en wetgeving. Hij geeft, zo snel mogelijk als hij kan, antwoord op al je vragen. Ik raad hem zeker aan om contact met hem op te nemen, om te kijken of hij ook jou van dienst kan zijn.

3 de enero de 2024

Belasting consulent

Een goede belasting consulent, hij weet waar over hij praat en neemt de tijd voor zijn klanten en de afspraken kunnen ook snel geregeld worden 1 min puntje soms moeilijk telefonisch te bereiken.

23 de octubre de 2023
Logotipo de Brievendokter

Respuesta de Brievendokter

Dank voor je bericht. Aangezien we een online bedrijf zijn, zijn we telefonisch niet bereikbaar. Onze voorkeur gaat uit voor de e-mail.

Betrouwbaar en kundig!

Yoeri heeft ons heel goed geholpen toen wij problemen hadden met een Malafide bedrijf wat ons voor honderden euros wou oplichten. Hij heeft keurige brieven opgesteld en de correspondentie gehouden met het desbetreffende bedrijf. Door Yoeri zijn handelen is het goed afgelopen en hebben wij veel geld bespaard. Wij kunnen yoeri aan iedereen aanbevelen hij is betrouwbaar, vriendelijk, verstaat zijn vak en stelt niet teleur! Voor een schappelijke prijs krijg je super service en dienstverlening! Een Aanrader!

9 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yoeri heeft mij vanaf het begin van…

Yoeri heeft mij vanaf het begin van mijn bedrijf erg goed geholpen, alles uitleggen hoe alles werkt. Hij luistert en geeft goede raad. Mijn belasting aangifte wordt ook heel goed gedaan. Hij is behulpzaam en helpt waar hij kan

28 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste service tegen de beste prijs

Yoeri is een zeer vriendelijke, slimme en vooral mee denkende jongeman. Zijn kennis is heel groot en breed. Dit kwartaal had ik een hele ingewikkelde aangifte waarbij Yoeri mij heel erg geholpen heeft en voor een zeer zachte prijs. Ik zou Yoeri aan elke ondernemer aanraden! Super bedankt top gozer!

30 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.