Bright Professionals Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact met de Bright Professional. Letterlijk professioneel. Ze werken met heldere procedures en dat in combinatie met goede en correcte communicatie zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De recruiter waarmee ik regelmatig en intensief contact heb gehad, is geen robot of een door winst en kpi's gedreven persoon. Zeer hulpvaardig en meedenkend, neemt de tijd en biedt een luisterend oor... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gesprek eerste ging goed daarna een heel jong iemand gesproken die heel duidelijk liet zien dat ze voor mij zouden kiezen rare dame vond ik koel gevoelloos

Información sobre la empresa

1. Servicio de búsqueda de empleo
  2. Sistema de seguimiento de candidatos
  3. Agencia de empleos
  4. Centro de empleo
  5. Servicios de reclutamiento
  6. Agencia de empleo temporal

Escrito por la empresa

Innovatief, zuiver en energiek. Kenmerken waar wij trots op zijn en waarmee we ons onderscheiden van de rest. Onze werkwijze is gebaseerd op creativiteit, transparantie en enthousiasme, volgens ons de perfecte mix om grootse resultaten te behalen. Werkgever of werknemer: wij zetten ons dagelijks met man en macht in om de arbeidsmarkt zo goed mogelijk te bedienen. Wil jij het ook net even anders doen en heb jij een nieuwe baan nodig OF zoek jij die perfecte nieuwe collega? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

46 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hi Jenny,

Bedankt voor je review. Wij hebben toentertijd het geluk gehad jouw twee keer te mogen voorstellen bij verschillende opdrachtgevers. Op het moment zijn er nog geen geschikte opdrachten/vacatures voor jou binnengekomen. Wij houden dit nauwlettend in de gaten.

Een prettige dag!

Top uitzendbureau!

Nog nooit heeft een uitzendbureau zoveel voor mij gedaan! Top! Mijn complimenten!

8 de febrero de 2023

Respuesta de Bright Professionals

Heel erg bedankt voor je positieve review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden

Goede afspraken, snelle opvolging, vertrouwen en snelle betaling. Persoonlijk contact kan wat beter.

22 de febrero de 2023

Respuesta de Bright Professionals

Heel erg bedankt voor je positieve review!

Duidelijkheid en vertrouwd...

Het gesprek met Carmen van Bright Professional voelde meteen vertrouwd aan. Ze geeft duidelijk uitleg m.b.t. de aanbesteding en procedure, maakt duidelijke afspraken en geeft goede adviezen. Dit is precies wat ik wil bij het zoeken naar een opdracht!

5 de febrero de 2023

Respuesta de Bright Professionals

Vanuit Carmen en onze hele organisatie, bedankt voor je positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De samenwerking met Bright…

De samenwerking met Bright Professionals was zowel zakelijk als ook sociaal/communicatief fijn en professioneel. Ook tijdens de klus bij BZK/KvK werd er netjes contact gehouden. Ook niet onbelangrijk, de facturen zijn altijd elke maand op tijd uitbetaald.
Fijne partij om mee samen te werken.

1 de enero de 2023
Opinión espontánea

Hi Paul,

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en voor deze positieve review!

Fantastische ervaringen met Bright Professionals

Ondanks dat ik via Bright niet de free lance job heb gevonden die ik graag wilde, heb ik fantastische ervaringen met Bright Professionals, dankzij de persoonlijke benadering en fijne support

20 de febrero de 2023

Hi Ben,

Bedankt voor je positieve reactie!

Fijne organisatie!

Bright Professionals voelt als een fijne en gestructureerde organisatie wat voldoende aandacht geeft aan het personeel.

31 de enero de 2023

Hi Martijn,
Bedankt voor je positieve review!

Mijn ervaring met Bright Proffesionals/Mohammed Fathi

In de ochtend stuurde ik mijn cv betreffende een vacature in 's-Hertogenbosch en pakweg een uur later kreeg ik al een telefoontje van Mohammed Fathi. Dit werd een heel prettig gesprek. Mohammed heeft de functie nogmaals met me doorgenomen en stelde gerichte vragen; eigenlijk een soort eerste sollicitatiegesprek. Mohammed is enorm beleefd en vriendelijk in de omgang en ik denk dat hij op deze manier ook de meeste informatie aan sollicitanten weten te ontfutselen; heel knap. Ik zou erg blij zijn met zo'n werknemer.

19 de febrero de 2023

Hi Dorine,
Namens Mohammed en ons; heel erg bedankt voor je positieve review! Wij zijn ook erg blij met Mohammed.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede en vlotte support vanuit HR…

Goede en vlotte support vanuit HR Bright Team.
Uren declaratie en salaris verwerking via e-UUR en het Salariskantoor portal loopt ook naar wens.

13 de febrero de 2023

Hi Robert,

Bedankt voor je positieve review. Wij zijn ook erg blij om jou aan boord te hebben!

Goed inlevingsvermogen

Prettig telefonisch contact met goed inlevingsvermogen. Altijd vriendelijk met ruimte voor eerlijkheid.

13 de febrero de 2023

Hi Anja,

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat je een goed ervaring met ons hebt.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.