Memmo (ex Bright) Opiniones 77

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett utmärkt verktyg för att plugga på ett roligare sätt & samtidigt effektivisera plugget. Det finns så många olika funktioner för inlärning, vilket gör att det passar alla, oavsett vad du pluggar ell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker om Bright då det är en hemsida där man kan använda många sinnen för att lära sig. Om någon behöver höra för att förstå finns podcasts, för den som behöver feedback på en uppgift sinna den e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sidan är tydlig och hjälper mig att lära mig informationen bättre genom att den har quiz där man kan resonera och reflektera i form av case. Uppskattar även podd versionen där man kan plugga i ett ann... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bright har hjälp mig så mycket på alla mina tentor! Mina favoriter är sammanfattning och chatt funktionen men alla funktionerna är så bra och hjälper mig så mycket i plugget!!!

1. Institución educativa
  2. Librería
  3. Tienda de materiales educativos
  4. Mercado online
  5. Centro de estudio
  6. Centro de formación

Escrito por la empresa

At Memmo, we're building the AI-powered study platform you always wished you had as a student. Our mission is simple: make studying smarter, faster, and more accessible. We’ve built an all-in-one platform where students can rent or buy digital textbooks and unlock AI-driven tools that transform the way they learn. Education needs to evolve. Memmo is leading that change. 🙋‍♂️

4,6

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Bästa!

Otroligt trevliga, lyhörda och engagerade! Märks verkligen att de vill skapa en så bra plattform som möjligt och är väldigt snabba på att ta emot och ta vara på feedback!

Enormt många helt otroliga funktioner samlade på samma ställe, ett måste för varje student!!

22 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra och underlättar plugget!

Bright är en superbra plattform som gör pluggandet både effektivt och varierat! Genom olika tekniker får man möjligheten att lära sig på flera sätt, vilket gör studierna mer anpassade efter individuella behov. Teamet bakom Bright är dessutom supertrevliga och arbetar kontinuerligt med att utveckla plattformen genom nya, användbara funktioner som verkligen underlättar plugget och gör det enklare att ta till sig kunskap.

21 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problematiskt sätt att marknadsföra sig

Jag upplever detta som ett mycket problematiskt sätt att marknadsföra en privat tjänst. Det är oklart för mig på vilka rättsliga grunder detta sker (med tanke på GDPR), men det ger ett mycket dåligt intryck.

Mejlet hade rubriken “Välkommen till Södertörns högskola. Kom igång med Bright nu!” och anger att uppgifterna har inhämtats från UHR.

Jag kommer därför att undersöka hur mina kontaktuppgifter har lämnats ut och uppmanar även andra att göra detsamma.

19 de enero de 2026

Hej Anja,

Tack för din kommentar. VI beklagar att du upplever vårt marknadsföringssätt som problematiskt.

Du kommer inte höra från oss igen.

Fredrik på Bright

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I think it's a brilliant platform

I think it's a brilliant platform that I wish I had when I was younger for all kinds of school work and tests. I am using it at a university level and it works great for me. Really recommend it.

18 de enero de 2026

Respuesta de Memmo (ex Bright)

Lovely to hear that you enjoy the platform! Thanks for the review and good luck with you studying!

Best,
Fredrik @ Bright

Fejl ordre

Lavede en fejl ordre, men fik super service med det samme.
5 stjerner fra Danmark.

10 de diciembre de 2025

Tack Jimmy!

Fredrik @ Bright

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spam & scam

Har mage att maila mig och välkomna mig till att ha blivit antagen på ett universitet som om de tillhör/samarbetar med universitet. Använder sig av formuleringar som ”studieplattform” som om det är den universitet använder sig av. Också antiintellektuellt som koncept då de antar studenter behöver AI för att få bättre betyg. Hur de fick tag i min mail återstår att luska reda på.

13 de agosto de 2025

Hej Miranda.

Tråkigt att höra att du är missnöjd med tjänsten.

På vilket sätt menar du att ordet "studieplattform" måste vara kopplat till ett universitet? En plattform som man studerar på, blir väll en studieplattform?

Skicka oss gärna din mejl på general@brighteducation.io så tar vi bort dig från våra register. Tack och ha en fin dag.

Sälj böckerna

En smidig plattform som gör att jag får ut mer på färre timmar. Rekommenderar Bright till alla studenter som är trötta på att lägga tusenlappar varje termin på kurslitteratur för att sedan knappt använda den.
Tack Bright!

10 de septiembre de 2024

Sjukt smidigt

Äntligen digital kurslitteratur!!
Gör det betydligt smidigare att plugga, och läckert med inbyggd AI.
Rekommenderas till studenter som är trötta på att leta fysisk kurslitteratur..

10 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bright är utan tvekan ett av de mest…

Bright är utan tvekan ett av de mest användarvänliga och innovativa läsverktygen jag har stött på! Kombinationen av att kunna köpa böcker direkt i appen och få tillgång till AI för att förstå och analysera texten gör läsupplevelsen både roligare och mer givande! Rekommenderar starkt till alla studenter!!

29 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smalt utbud av kurslitteratur

Smalt utbud av kurslitteratur. Då är Campusbokhandeln bättre och billigare. Men de verkar ha en del extentor uppladdade, så ingen etta.

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Memmo (ex Bright)

Hej Petter, Vi arbetar ständigt med att utöka vårt bibliotek av titlar. Mejla gärna mig på gustaf@brighteducation.io om du fortsatt är intresserad av att läsa digitalt så kan vi hjälpa dig.
Gustaf

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Exciting and useful

I'm really excited about this company. There is a real need on the market and I know students are going to love it. They didn't have the book that I was looking for right now, but their awesome customer service let me know that there will be MANY more titles coming soon. Can't wait!

30 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.