Banner for Brothers in Cards

Brothers in Cards Opiniones 185

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hebben toen een leuke battle gehad in de mystery pull. Binnenkort weer eens doen. Alles netjes thuis bezorgd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze helpen je met welke serie je wil beginnen, ze zijn dolenthousiast als je mooi hitje hebt! Als je vragen hebt ,krijg je vrijwel direct antwoord tenzij ze eroverheen lezen ,maar dat kan gebeuren! Sho... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijzen en leuke livestreams. Alleen is er weinig Pokemon TCG op voorraad. Aangezien dit eventueel aan de langere wachttijden en slechte leveringen kan liggen verdienen jullie nog steeds 5 sterr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elke dag super leuke stream. Toffe, fijne en onnozele mensen ;) Pakketjes komen altijd mooi en verzorgd aan, waarvoor dank! Alles altijd dik inorde! Groetjes vanuit België

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos

Escrito por la empresa

Collect Together, Stay Together! Wij verkopen TCG producten zoals Pokémon, One Piece, Lorcana. Sealed thuis gestuurd of live geopend! Wij zijn namelijk ook dagelijks live op Tiktok en wekelijks op Whatnot. Kom gerust eens gezellig langs om te kijken hoe we live pakjes openen! @brothersincardsofficial

4,9

Goed

Goed geholpen! Top service met goeie oplossingen 👍🏻

19 de abril de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Hoi Serdar, wat jammer om te horen dat het niet is gegaan zoals je verwachtte. Als je bij ons besteld staat er bij het afrekenen een optie om te kiezen voor live openen en ongeopend verzenden. Ik denk dat je hier overheen hebt gekeken. Kan gebeuren. Ik weet dat er ondertussen al contact is om het op te lossen, dus dat komt helemaal goed!

Bestelling

Alles netjes thuis bezorgd.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Thanks voor je mooie review, Bjorn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Is zeker een aanrader is leuk in de…

Is zeker een aanrader is leuk in de live zeker vaker besteld alleen jammer is dat der veel kaarten beschadigingen hebben maar kunnen ze niks aan doen dus miss een kleine tip de echt duren kaarten anderen inpak geven plaats van bij anderen kaarten veder is het top

17 de abril de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Hoi Luuk, thanks voor je positieve review ondanks een kritiekpuntje. We leggen veel nadruk op alles goed verpakken, en alle dure kaarten gaan ook in stevige toploaders in gesealde slab sleeves in stevige doosjes. Dus mocht je het nog niet gedaan hebben, mail ons dan even, zodat we kunnen kijken of er nog iets te verbeteren en op te lossen valt voor jou :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg leuke streams en leuke mensen

Erg leuke streams en leuke mensen, staan voor iedereen klaar en verdienen veel lof hier voor ga zo door
Qua prijzen zitten ze er ook goed bij, niet te duur. Reageren snel. Groetjes Stefan

26 de marzo de 2026

Super bedankt, Stefan!

Top bedrijf

Het is echt een top bedrijf. Betrouwbaar en vriendelijk.

8 de marzo de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Mevrouw Bulk heeft gesproken, thanks!

Top gedaan

Snel verzonden, zeer netjes verpakt en kreeg er nog een pak bij met glimmende kaartjes.
Leuk om de collectie mee te beginnen, bedankt!!

19 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Brothers in Cards

Fijn om te horen dat het wordt gewaardeerd! Thanks voor je review, Jordy!

Eerlijke mening?

Eerlijke mening? Deze mannen en vrouwen zijn toppers. Leuk op de stream leuk in de omgang. Je ziet wat je koopt! Gaat er iets niet goed, dan word je waar kan zeker geholpen!!
Ook te vinden op beurzen, maar vooral op Twitch en Tiktok!

Toppers!!

3 de marzo de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Jaspertje, zieke legend! Thanks maat!

Toppers

Altijd super chille mensen , verzending gaat snel , goed verpakt

Kortom top service

8 de febrero de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Heel fijn om te horen, Lorenzo!

Snel en betrouwbaar

Kreeg een gratis pakketje bij me bestelling, bedankt

19 de febrero de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Wat lekker zeg! Geen probleem, jij bedankt voor je mooie review!

beste en gezelligste Pokémon shop

beste en gezelligste Pokémon shop!
Snelle verzending én geen troep in huis van ‘t rippen, helemaal top!

16 de febrero de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Wat leuk om te lezen! Dankjewel voor de mooie review :D

Prima

Prima, voor herhaling vatbaar

10 de febrero de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Heel erg bedankt dat je even de tijd hebt genomen voor een review, Demi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn first pack opening op 16/02 was…

mijn first pack opening op 16/02 was legendarisch

151 booster box ging gek! veel hitjes wat niet veel gebeurd.

#Wincent #LuckyDex

Datum van ervaring (Elke dag toch gewoon!)

16 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Brothers in Cards

Jaerl, held! Super om te horen!

Top bedrijf

Top bedrijf, snelle levering, goede klantenservice en ook nog eens een geweldige stream

30 de enero de 2026

Respuesta de Brothers in Cards

Thanks Nickske, daar doen we het voor!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.