Een goede partner voor je onderneming…
Een goede partner voor je onderneming die samen met je meedenkt!

Respuesta de Brouwer & Partners
Wij helpen MKB-ondernemingen door heel Nederland aan groei met onze MoneyMakingMedia™.
Bijsterhuizen, 3133, 6604LV, Wijchen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Een goede partner voor je onderneming die samen met je meedenkt!

Respuesta de Brouwer & Partners
Altijd als ik contact heb met dit bedrijf wordt ik netjes te woord gestaan en komen ze hun gemaakte afspraken na. Erg tevreden klant dus.

Respuesta de Brouwer & Partners
Echt supervriendelijke medewerkers en top service!

Respuesta de Brouwer & Partners
Ik ben erg tevreden over Brouwer en Partners. Wij hadden via een facebookactie om ondernemers te helpen in de coronatijd, een gratis reclame gewonnen op een info mast. Onze doelstelling was hiermee klanten te werven en ons bedrijf te promoten. We hebben veel positieve reacties en nieuwe klanten gekregen ,waardoor onze doelstelling door middel van Brouwers en Partners is behaald. De communicatie met het bedrijf verliep prima en vlot.
Brouwer en Partners is zeker het mediabureau waar je moet zijn om je bedrijf op een grote infomast te zien schitteren.

Respuesta de Brouwer & Partners
Hele goede service en communicatie en lekker pro actief.. ik voel mij echt geholpen en gezien door het bedrijf. Ik vraag mij wel af of de zendtijd wel eerlijk verdeeld wordt de andere reclames komen vaker langs dan die van ons.. daarnaast mogen we natuurlijk ook wel deze service en communicatie verwachten tegen de prijs die wij betalen.

Respuesta de Brouwer & Partners
Goede en vriendelijke communicatie. Reageren snel en voeren gewenste acties snel uit. Kortom, een club om aan te bevelen.