Brouwerij Egmond Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb al vele brouwerij rondleidingen meegemaakt, maar nu toch weer wat nieuws gehoord. Hele vriendelijke en gastvrije vrijwilligers die dit doen. Het biertje vooraf en de biertjes na de rondleiding.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Interessante uitleg beginnend met stukje historie en daarna over het brouwproces. Vier biertjes geproefd en daarna nog even in het proeflokaal geweest. Was alles bij elkaar erg leuk (en lekker...)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hebben al best wat brouwerijen bezocht maar ik vond dat Yvonne en Edith dit erg leuk deden . Heel relaxed en uitgebreid werd er over het brouwproces vertelt en best wat diepgang. De brouwerij zag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Brouwerij Egmond biedt een uitstekende combinatie van heerlijk bier en een geweldige rondleiding. Tijdens mijn bezoek aan de brouwerij werd ik aangenaam verrast door de smaakvolle selectie bieren die... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fábrica de cerveza

Escrito por la empresa

Het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Onder andere brouwer van de biologische Sancti Adalberti abdijbieren. De brouwerij is ook te bezoeken voor rondleidingen en proeverijen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

259 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van de jaarbieren

Snelle levering van de jaarbieren. Kunnen we weer even vooruit. Het zou mooi zijn als sommige bieren in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar zijn, dan zou mijn bestelling "groter" hebben uitgepakt.

9 de noviembre de 2022

Respuesta de Brouwerij Egmond

Geachte heer Vervoorn, dank voor uw positieve review! Onze 33 cl. flessen zijn te bestellen per fles, dus waren goed in kleinere hoeveelheden te combineren geweest met uw flessen jaarbier. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Brouwerij Egmond.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service, heerlijk bier.

Bij mijn bestelling had ik vergeten aan te geven dat het opgestuurd moest worden. Nadat ik dat doorgegeven had, is er zeer snel op mijn email gereageerd en de bestelling is ook zeer snel uitgevoerd, uitstekende service!! En mijn ervaring met Sancti Adelberti-bier: dat is gewoon altijd genieten.

7 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket met bierflesjes uitstekend…

Pakket met bierflesjes uitstekend verzorgd. vanzelfsprekend is het bier uitstekend helemaal mijn smaak anders zou ik het niet besteld hebben

20 de octubre de 2022

Respuesta de Brouwerij Egmond

Geachte heer/mevrouw Bosselaar, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van onze bieren. Met vriendelijke groet, Team Brouwerij Egmond.

Een gastvrij onthaal

We zijn gastvrij onthaald met mooie bieren en lekkere hapjes. De gastheren hebben veel verteld over de bieren en de brouwerij. Het was een gezellige middag!

2 de octubre de 2022

Boeiende rondleiding

Boeiende rondleiding door de brouwerij gehad, met duidelijke uitleg over het proces en de geschiedenis.
De proeverij was leuk en lekker, waarbij ruimte was voor bijvoorbeeld minder gevulde glazen, heel fijn als je nog een eindje moet lopen!

30 de septiembre de 2022

Respuesta de Brouwerij Egmond

Dank je wel voor je positieve feedback Jannet! Tot een volgende keer! Groetjes, Team Brouwerij Egmond.

8 consejos para escribir buenas reseñas.