BrugteGolfkøller Opiniones

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de golf
  2. Comercio

Escrito por la empresa

Vi startede denne virksomhed, fordi vi så et behov for at gøre golf mere tilgængeligt for alle. Golf kan være en dyr sport, men vi ønsker at ændre det ved at tilbyde brugte golfkøller af høj kvalitet til overkommelige priser. Hver kølle bliver nøje udvalgt, gennemgået og klargjort, inden den sælges, så du kan være sikker på, at du får det bedste udstyr til den bedste pris.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg var rigtig godt tilfreds med mit køb.

Jeg var rigtig godt tilfreds med mit køb, og produktet jeg modtog var helt fint som beskrevet og vist med foto. Eneste lille minus, skyldes formentlig ikke engang BrugteGolfkøller, men derimod fragtleverandøren, GLS. Der gik flere dage inden jeg fik info om, at pakken var på vej. l

6 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Good service but the 7 iron was not in good shape. They could have made the wear more visible on the picture, you can not see that it is that worn on the photo.

30 de julio de 2025
Logotipo de BrugteGolfkøller

Respuesta de BrugteGolfkøller

Kære Bui

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du oplevede god service, men vi beklager, at 7-jernet ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din kommentar om billederne til os og vil arbejde på at gøre brug tydeligere, så fremtidige kunder får et mere præcist indtryk af varen inden køb.
Venlig hilsen
Team BGK

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin pris og fint produkt

Fin pris og fint produkt. De to unge herre var til at snakke med iht. levering og afhentning.
Manglede dog lidt info omkring skaft samt grip. Det kunne med fordel fremgå på hjemmesiden.

15 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tilsyneladende bevidst gemte defekter

Selve jernene, og skaft var godt.

Men grebene, specielt på 4-jernet havde nogle defekt, det var ikke i én på 4-jernet. Og grebet på Pitch var ikke sat ordentligt på, det var hult ude i enden.

Virker som om at billederne i annoncen bevidst forsøgte at skjule grebenes stand, som var langt under den man forventede ud fra billederne.

2 de enero de 2025
Logotipo de BrugteGolfkøller

Respuesta de BrugteGolfkøller

Kære Noah

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med grebene på de golfkøller, du har købt hos os. Det er aldrig vores hensigt at skjule eventuelle mangler, og vi forsøger altid at præsentere vores produkter så ærligt og tydeligt som muligt på billederne.
Vi tager dine kommentarer meget seriøst og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre vores produktfotos, så de endnu bedre afspejler produkternes tilstand. Samtidig vil vi gerne sikre, at alle vores kunder er tilfreds med deres køb.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dette, og vi håber, vi kan få lov til at vise dig den høje service og kvalitet, vi stræber efter.
Med venlig hilsen
Team BGK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og effektiv oplevelse med salg af golfsæt!

Jeg solgte for nylig mit golfsæt til BrugteGolfkøller.dk, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger! Hele processen var både hurtig og effektiv.

Fra start til slut blev jeg mødt af et professionelt og venligt team, der gjorde det nemt at få sættet vurderet og solgt. Vurderingen var fair, og jeg fik et tilfredsstillende beløb for mit udstyr.

Kommunikationen var klar, og jeg blev holdt opdateret hele vejen igennem, hvilket gjorde mig tryg ved salget. Betalingen kom hurtigt efter, og alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse.

Hvis du overvejer at sælge dit golfudstyr, kan jeg varmt anbefale BrugteGolfkøller.dk! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det faktisk sandt

Det faktisk sandt! Jeg læste om drengene fra
BrugteGolfkøller på Fyens Stiftidende, og prøvede lykken og købte fra dem, siden jeg skulle give min bror en gave, og han går meget i Golf. Jeg købte derfra og fik min vare i høj kvalitet og til en god pris.

16 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.