Información sobre la empresa

4. Tienda de mobiliario para salones
  5. Tienda de muebles de exterior
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Hos Bruno Sørensen Møbler har vi siden 1988 bygget vores forretning på faglig stolthed og personlig rådgivning. For os er møbler ikke bare inventar, men en investering i livskvalitet og dansk designhistorie. Når man handler hos os, kan man altid forvente: ● Ekspertise: Vi trækker på årtiers erfaring for at guide dig til det rette valg. ● Kvalitet: Vi håndplukker kun de bedste brands og materialer. ● Nærvær: Vi tager os tid til den enkelte kunde, uanset om det er i vores webshop eller i vores fysiske butikker.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I vil være i de tryggeste og mest…

I vil være i de tryggeste og mest professionelle hænder, hvis i vælger at købe møbler hos Bruno Sørensen.
Betjeningen er i top, høflig, hjælpsom - der er ikke en finger at sætte på vores oplevelse.
Vi fik rigtig meget viden om den præcise sofa vi købte (Mogens Hansen)
Vi var egentlig bare i gang med, at finde inspiration til vores nye sofa, og vi fortale hvad vi havde, og vidste ikke lige, hvad der ville passe hjemme hos os - Bruno tilbød at komme forbi og hjælpe os og det takkede vi ja til - det har vi bestemt ikke fortrudt 🥰

Det er skønt at komme l sådan en forretning, hvor der bare er styr på alt fra start til slut. Ingen "glemte informationer" Total gennemsigtighed er vi jyder bedst til 😉
Levering af sofaen var lige så professionelt - de tog pænt skoene af, satte filt dutter under benene, og var lige så hjælpsomme og gav også lige et par fif med på vejen 😄

Besøg hans forretning i Nibe og i vil mærke varmen fra start til slut 💪
Plus de serverer en god kop ☕️

Vi vender helt sikkert tilbage 🤩

19 de enero de 2026

Respuesta de Bruno Sørensen Møbler

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Når man handler hos os, kan man altid forvente:
● Kvalitet: Vi håndplukker kun de bedste brands og materialer.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkarakterer til Bruno Sørensen herfra. Super god service og absolut konkurrencedygtige priser.

15 de enero de 2026

Super godt tilfreds med Bruno Sørensen Møbler

Jeg vil hermed udtrykke min store tilfredshed med mit nylige køb af en Jensen seng hos Bruno Sørensen Møbler i Nibe.

Hele oplevelsen har været helt i top, fra start til slut.

Service og Viden: Personalet udviste en grundig faglig viden om produktet (Jensen sengen) og ydede en eksemplarisk service. Jeg følte mig yderst velinformeret og tryg ved mit valg.

Pris og Levering: Både den tilbudte pris og den aftalte levering levede fuldt ud op til mine forventninger – og mere til. Alt forløb præcist og effektivt.

Jeg giver hermed Bruno Sørensen Møbler mine varmeste anbefalinger til alle, der ønsker møbler af høj kvalitet og en kundeservice, der er i særklasse!

8 de septiembre de 2025

Kæmpe elendigt firma

Ejeren er løgner, ejeren Bruno
har kørt ind i min bil, tilbyder at bytte med møbler da jeg siger nej og går igennem forsikringen benægter han pludselig..

13 de marzo de 2024

Dårlig service

Leverer en sofa og ved den lejlighed laves et stort mærke i et nyafslebet og lakeret gulv. Vil først ikke vedkende fejlen, og efter gentagne henvendelser, lover de til sidst at vende tilbage i løbet af en måneds tid(efter jul) Nu har vi juni og der er stadig ingen reaktion. Dårlig service !!!

11 de diciembre de 2023

Super butik.

Vi har handlet her de sidste mere end 20 år og der findes INGEN bedrer service og kundebetjening end her.
ALTID hjælpsomme og med super service.
Næste gang bliver det også her vi handler.....

6 de enero de 2022

bedragerisk firma !!!

Kan desværre ikke give nul stjerner, det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, venter 5 mdr på en sofa, da jeg endelig får den, vender den forkert, det gør jeg selvfølgelig opmærksom på, hvor jeg så yderligere skal vente 2 mdr, så får jeg sørme forkert sofa igen, og så går det da helt galt, ham bliver meget højrøstet og ubehagelig i tlf, som jeg heldigvis har optaget, de chauffører der kom med sofaen, tog billeder, samt min nabo så sofaen, men trods det, benægter firmaet at de har leveret forkert flere gange, som om det ikke er nok, bliver min nabo svinet til, og chefen fotoshopper sofaen så den ser ud til at være den rigtige, men vildt dårlig fotoshop, den eneste løsning jeg kan se på det her, et at de kommer og henter den sofa, som ikke kan stå i min stue, og selvfølgelig betaler mig beløbet tilbage, og sker det, vil jeg selvfølgelig revurdere min anmeldelse

10 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.