Når tandlægen spørger, hvad man har ændret, for tænderne er godt passet. Når personer siger, man har hvide tænder. Når man selv føler, at tænderne er glatte og rene. Tja,,, så kan jeg bare sige BR... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Verdensklasse service. En misforståelse ved fragtfirma førte til sublimservice og en anden leveret inden for oprindelig tidsramme. Tandbørsten virker godt, den er lidt anderledes end min tidligere... Ver más
Lækker tandbørste og hurtig levering. Ser frem til længere brug af den, og nyde abonnementets herlige nemme måde at indkøbe nye børstehoveder. Vurdering ændres fra 5 til 2 12/5-2023 Abonnementet... Ver más
Jeg bestilte Brushy søndag, og fik allerede leveret mandag 😊. Så kan kun give topkarakterer herfra 👌
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Med en elektrisk tandbørste fra Brushy får du ikke bare sundere tænder, sundere tandkød, og utrolig meget værdi for pengene. Du får også en tandbørste, hvor der er taget et aktivt valg om at gøre det så godt for miljøet som overhovedet muligt.
Información de contacto
8700, Horsens, Dinamarca
- info@brushy.dk
- brushy.dk
Super godt produkt
Super godt produkt. Alt omkring levering osv forløb også helt problemfrit. Kan klart anbefale

God og velfungerende tandbørste
Fuldt tilfreds med den nyindkøbte elektriske tandbørste. Ligger godt i hånden, lang batteritid og efter nogle dages tandbørstning føles tænderne som efter en tandrensning ved tandlægen.

Respuesta de Brushy
Jeg giver Brushy 5 stjerner.
Jeg giver Brushy 5 stjerner.
Super god service og produkt.
Tandbørsten har et lækkert design og man føler at ens tænder bliver sundere og renere. Syntes det er et plus at børstehovederne er på abonnement som sikre at man får nye tilsendt med posten.
Derudover er det et plus at der også er taget højde for miljøet samt at den holder længe uden opladning.
Tandbørsten kan klart anbefales
Super godt koncept!
Jeg troede egentligt, at det der med elektriske tandbørster var lidt opreklameret… men jeg har nu brugt min Brushy-børste i en måneds tid, og efter et par dages tilvænning, ser jeg ikke mig selv gå tilbage.
Foruden en oplevelse af væsentligt renere tænder, synes jeg Brushy udmærker sig ved deres abonnementsløsning, således jeg rent faktisk får skiftet børsten, ligesom jeg ville ha’ gjort med min almindelige tandbørste.
Jeg er desuden vild med batterilevetiden og timeren - dog kører jeg programmet 2 gange.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Fremragende service og produkt
Fremragende service og produkt. Mine tænder har aldrig føltes mere rene. Tandbørsten blev leveret dagen efter jeg bestilte den. Fuld plade og fem stjerner herfra!

En lækker pakke!!
Fed tandbørste der har flere funktioner, og det føles som om tænderne bliver renere en før(havde Oral-b). Genialt med det lille rejse etui, som er flittigt brugt her i ferien, samtidig med at man ikke skal være nervøs for at den løber tør for strøm. Har nu haft den i over en måned uden at lade den op. Alt i alt en god oplevelse at have fået en Brushy tandbørste. Kan kun anbefale den!

God oplevelse
God tandbørste med flere funktioner. Jeg er specielt glad for den indbyggede timer der giver besked når 1/4 af tiden er gået - altså at man skal skifte område i munden.
God købeoplevelse.
Abonnementsløsning til tandbørstehoveder er virkelig en smart løsning.

Jeg giver Brushy 5 stjerner
Jeg giver Brushy 5 stjerner, da jeg synes at tandbørsten har alt hvad der kan forventes og mere til. Den har et super flot design, god kvalitet og ligger godt i hånden, børster utrolig godt og holder længe uden opladning. Derudover er den bæredygtig hvilket jeg også ser som et kæmpe plus!
Jeg har i mange år brugt Oral B men har skiftet til Brushy og har brugt den det sidste halve år og kan konstatere at jeg synes at den børster meget bedre end Oral B. Mine tænder føles mere rene efter hver tandbørstning.
Endnu et plus er at tandbørstehovederne er på abonnement som sikrer at jeg får nye tilsendt med posten så jeg får får skiftet i retmæssig tid hvilket jeg ikke fik gjort førhen.
Så kæmpe anbefaling herfra det er super nemt, giver en klart bedre børstning af tænderne og er det en super flot tandbørste med gode funktioner.

Mega bekvemt :-)
Jeg har ikke tidligere brugt elektrisk tandbørste men har set forskellige steder at det giver renere tænder, så nu gav jeg Brushy en chance. Jeg har ikke fortrudt :-)
Meget bekvemt at børsterne automatisk kommer i postkassen når de skal skiftes.
P.S. Det er fedt med interval timeren så jeg ved hvornår jeg skal børste et nyt sted.

Respuesta de Brushy
God tandbørste og genialt koncept.
En god tandbørste og selve bestilling og levering gik nemt. For én som mig, som glemmer at skifte tandbørste hoveder, er det især fantastisk at man får tilsendt nye hoveder, hvert halve år. Den kan klart anbefales.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.