Jeg har tidligere handlet med Brygforretningen og har været tilfreds med bestilling, betaling og produktet. Dengang opgav jeg. Brygforretningen bruger Bring til levering eller afhentning på nærmeste... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg har bestilt her 2 gange, begge gange fået de produkter jeg bestilte. Den sidste gang her var der desværre gået hul på det bryg sukker jeg bestilte, en af de andre vare var skyld i fejlen, og kun... Ver más
Always fast shipping and good service! I have defaulted to ordering from brygforretningen because they are always service oriented, fair priced, and fast to ship. They are helpful and quick when I re... Ver más
Jeg bestilte nogle poser risskaller og har nu modtaget dem og glæder mig nu til at prøve hvordan de modvirker stockmash på mit Herms system. Både pris og levering var tilfredsstillende. Jeg vil helt s... Ver más
Alt til hobby bryggeren og den professionelle.
Lumavägen1, 37150, Karlskrona, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem overskuelig webside og hurtig levering. Kan ikke være nemmere
Hurtig levering, trods udfordringer med lagerstatus. God kundeservice, der forsikrede om at pakken ankom i tide, hvilket den gjorde.
Virkelig en god hjemmeside med et bredt udvalg, og super gode priser på udstyr🤗, er helt klart et sted jeg vil handle fra igen.
Jeg har haft flere spørgsmål, som alle er blevet hurtigt besvaret, og jeg har bestilt varer, som jeg ligeledes har modtaget kort tid efter bestillinh
Varerne var i orden, men ikke leveringen.
Ved bestillingen valgte jeg som levering afhentning på nærmeste servicepoint. Jeg slog op hos Bring og fandt, at nærmeste servicepunkt skulle være en nærboks tæt på, hvor jeg bor.
Det viste sig desværre ikke at være tilfældet.
Pakken blev i stedet leveret i en kiosk i Hillerød 7 km fra min bopæl, med vanskelige parkeringsforhold.
Næste gang vil jeg vælge en butik, der tilbyder levering på hjemmeadressen til en rimelig pris.
Super god kundeservice med personlig email da et produkt var udsolgt, hurtig og nem levering og top kvalitets produkter.
100% et sted jeg handler igen
Fine priser og hurtig levering. Det eneste der generer mig er, at der ikke kan tages telefonisk kontakt, og at mails besvares efter arbejdstid. Det gør at kommunikationen kan strække sig over nogle dage hvis man har spørgsmål til sin ordre.
De har en rigtig god service
Jeg modtog en pakke fra dem og der manglede en ting. Jeg sendte en mail til dem.
1-2-3 og der kom en pakke med det sidste....
God service Philip.... 😃
Udsolgt vare hjemtaget og sendt efter henvendelse på E-mail, inden for 2 dage, og varen afsendt dagen efter bestilling, absolut super service.
Hurtig levering. God kundeservice. Hurtig rettelse på fejl og mangler, hvis det opstår.
Altid en fornøjelse at handle hos jer, dejlig varene kommer så hurtig, er yderst tilfreds med at handle med jer