Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En rigtig ubehagelig oplevelse

Jeg havde desværre en rigtig træls oplevelse med mit første ( og nok sidste ) lashlift.

Jeg fik væsken i øjet og fik en kemisk forbrænding på vippekanten og under øjet. Da hun måtte stoppe behandling før tid på grund af mine smerter, endte jeg med helt ødelagte vipper på modsatte øje. Jeg har måtte plukke en del vipper af, da de bukker rundt i en firkant og ind i mit øje.

Jo jo jeg er da kun endt med at betale 60,- i depositum, men ville godt nok hellere have været den oplevelse foruden og ikke gå og ligne en komplet idiot. Jeg kan ikke redde de vipper med hverken serum, olie, vippe bukker eller mascara og en børste og mascara understreger bare hvor krøllede de er. Så der går nok måneder før jeg har mine egne vipper tilbage :-(

9 de septiembre de 2025

Manglende produkter

Jeg købte start pakke til bryn i starten af året og fik produkterne men ikke de koder der hørte med så kunne ikke komme igang. Tænkte ok så køber jeg en mere d. 22. Maj. Så fik jeg hverken produkter eller koder. Ringer og sender mail. Der blir slet ikke reageret på nogle af tingene.

22 de mayo de 2024

Dårlig service og behandling

Jeg fik i april lavede bryn hos Lone. Jeg var efterfølgende meget ked af resultatet da brynene langt fra var ens. I august forsøger Lone at korrigere for fejlen. Hun brugte en form for syre, som jeg efterfølgende har fået at vide, ikke er lovligt. Jeg står stadig tilbage med to bryn, der ikke er ens. Det ene bryn sidder længe oppe end det andet bryn. Det ene bryn buer - det andet bryn gør ikke. Jeg forsøger at gøre brynene ens hver morgen med makeup, men forskelligheden er så stor, at det desværre ikke er muligt og de skal derfor fjernes.

Jeg har forsøgt at række ud til Lone flere gange både på Messenger, SMS og mail uden svar retur, trods jeg kan se hun har læst mine beskeder. Det syntes jeg er rigtig ærgerligt. Jeg har forslået hende, at jeg får halvdelen af beløbet tilbage. Selvfølgelig skal Lone have noget for sit arbejde, men jeg syntes også det er rimeligt, at jeg får nogle penge til at starte et nyt forløb, når jeg nu står tilbage med et mislykket resultat der skal fjernes før ny påbegyndelse af bryn.

At være en god og professionel stylist indebære vel også en god håndtering af utilfredse kunder, erkende når man laver fejl og finde en løsning. Jeg er rigtig ked af mit mislykkedes resultat hos Lone og ikke mindst over Lones service. Jeg kan desværre se her på trustpilot at jeg ikke er den første kunde hvor hun har lavet skæve og uens bryn.

18 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.