Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Ver más
I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
Información de contacto
Dinamarca
- info@bs.dk
- bs.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det har været et trygt og personligt…
Det har været et trygt og personligt forløb med god sparring! Vi har meget tilfredse - kan varmt anbefales.
Væsentlige fejl og mangelfuld sagsbehandling
Min bror og jeg mistede vores mor i foråret 2023 og blev i den forbindelse henvist til BS Begravelsesservice. I en svær og uventet tid havde vi brug for professionel hjælp og tryghed, men forløbet har desværre været præget af væsentlige fejl og mangelfuld sagsbehandling. På trods af at samtlige relevante regninger og oplysninger blev fremsendt, modtog vi efter boets afslutning (2 år efter) en henvendelse om en ubetalt regning, som BS skriftligt havde bekræftet at de ville håndtere. Da vi kontaktede BS ang denne regning, blev vi gjort bekendt med, at vi havde fået 6.000 kr. retur i for meget betalt arveskat, uden at dette var blevet kommunikeret til os. BS anerkendte, at der blev begået en fejl og foreslog at betale noget af regningen med de 6.000 kr, som jo alligevel tilhørte min bror og jeg.
Derudover blev arveafgiften af boet forkert beregnet, fordi Gældsstyrelsens opkrævning ikke var blevet betalt rettidigt af BS. Dette medførte, at der blev beregnet og betalt arveafgift af mere end 50.000, som rettelig skulle have været fratrukket boets aktiver.
Efter boets afslutning blev vi yderligere kontaktet af et pensionsselskab vedrørende en udbetaling, som ikke var blevet korrekt behandlet under bobehandlingen. Da indsigelser ikke var håndteret rettidigt, har dette medført yderligere økonomiske krav og ekstra arveafgift, selv om boet formelt var afsluttet.
Samlet set har forløbet været utilfredsstillende, frustrerende og ikke i overensstemmelse med den professionelle standard, man med rimelighed kan forvente i forbindelse med bobehandling.
Fin orientering undervejs
Som hvergang en god behandling af…
Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side.
Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder.
Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anbefales hvis man vil have en ordentlig og varm behandling
Der var en fantastisk empatisk…
Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min far døde brugt en anden som slet ikke var særlig god til at overholde aftaler , så det her har været så befriende
Syntes vi alle i familien tusind tak
Begravelses Service kan varmt anbefales
Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sårbar dag.
Det var en helt igennem rar oplevelse
Det var en helt igennem rar oplevelse, og der var styr på det hele, i denne svære tid, gjorde bedemanden det bare lettere at rumme det hele..
Vi oplevede at få en kompetent og…
Vi oplevede at få en kompetent og empatisk støtte og følte os hørt. Vi havde løbende kontakt og kunne til enhver tid komme i kontakt med Nina og få svar på alt.

Af hjertet tak
I har været en stor hjælp midt i sorgen.
Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hjertet tusinde tak for ALT.
En særlig tak til Kikki som har været guld værd i en sær situation og hjulpet en forvirret nybegynder i sorgen.

Respuesta de Begravelses service
Meget fin og proffesionel service og…
Meget fin og proffesionel service og meget tilgængelig og hurtig til at svare. I det hele taget følte jeg mig tryg og godt behandlet.

God vejledning i en svær tid
God vejledning i en svær tid
Lyttende og hjælpsomme
Meget høfligt personale på selve begravelses dagen
Meget tilfredse med deres service på alle opgaverne der har været i forbindelsen med begravelsen

Carsten var fra dag 1 super hjælpsom
Carsten var fra dag 1 super hjælpsom, og forstående overfor vores behov. Selvom det har været et voldsomt & følsomt forløb, har det været så behageligt at være i hænderne på ham. Har intet andet end ros til overs for ham og hans kollegaer!

Super flot Service
Super flot Service,og meget professionel samt hjælpsom ,og havde empati i den sværre stund,kan helt anbefales.

Super professionelt stykke arbejde
Super professionelt stykke arbejde, med en god forståelse i sorgen

En kæmpe tak
En kæmpe tak til Arne for den store hjælp med planlægning og rådgivning af vores mors bisættelse. Det hele forløb meget fint og smukt, og vi følte, at der var stor ære, respekt og empati omkring vores mors sidste rejse. Tak for det.
Vi giver Begravelses Service den allerbedste anbefaling for deres professionelle og medmenneskelige håndtering af vores mors bisættelse.

Professionel og omsorgsfuld bistand
Tak til Nina og Simon, som udviste både omsorg og professionalisme i hele processen. Vi har bestemt været tilfredse

Rigtig god helheds oplevelse
Sørgede for det hele efter en god dialog og ideer fra BS. Deres juridiske afdeling er virkelig god og gør det hele til en rigtig god oplevelse.

Respuesta de Begravelses service
Bedste bedemand man kan ønske sig
Carsten og resten af teamet har stået bag os hele vejen igennem med støtte, hjælp og empati. Vi følte os trygge fra første telefonsamtale og kan kun rose dem for alt.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.