Begravelses service  Opiniones 709

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Director de servicios funerarios
  2. Funeraria
  3. Seguros funerarios
  4. Servicios legales

Escrito por la empresa

Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Væsentlige fejl og mangelfuld sagsbehandling

Min bror og jeg mistede vores mor i foråret 2023 og blev i den forbindelse henvist til BS Begravelsesservice. I en svær og uventet tid havde vi brug for professionel hjælp og tryghed, men forløbet har desværre været præget af væsentlige fejl og mangelfuld sagsbehandling. På trods af at samtlige relevante regninger og oplysninger blev fremsendt, modtog vi efter boets afslutning (2 år efter) en henvendelse om en ubetalt regning, som BS skriftligt havde bekræftet at de ville håndtere. Da vi kontaktede BS ang denne regning, blev vi gjort bekendt med, at vi havde fået 6.000 kr. retur i for meget betalt arveskat, uden at dette var blevet kommunikeret til os. BS anerkendte, at der blev begået en fejl og foreslog at betale noget af regningen med de 6.000 kr, som jo alligevel tilhørte min bror og jeg.
Derudover blev arveafgiften af boet forkert beregnet, fordi Gældsstyrelsens opkrævning ikke var blevet betalt rettidigt af BS. Dette medførte, at der blev beregnet og betalt arveafgift af mere end 50.000, som rettelig skulle have været fratrukket boets aktiver.
Efter boets afslutning blev vi yderligere kontaktet af et pensionsselskab vedrørende en udbetaling, som ikke var blevet korrekt behandlet under bobehandlingen. Da indsigelser ikke var håndteret rettidigt, har dette medført yderligere økonomiske krav og ekstra arveafgift, selv om boet formelt var afsluttet.
Samlet set har forløbet været utilfredsstillende, frustrerende og ikke i overensstemmelse med den professionelle standard, man med rimelighed kan forvente i forbindelse med bobehandling.

1 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var en fantastisk empatisk…

Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min far døde brugt en anden som slet ikke var særlig god til at overholde aftaler , så det her har været så befriende
Syntes vi alle i familien tusind tak

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi oplevede at få en kompetent og…

Vi oplevede at få en kompetent og empatisk støtte og følte os hørt. Vi havde løbende kontakt og kunne til enhver tid komme i kontakt med Nina og få svar på alt.

31 de marzo de 2026

Respuesta de Begravelses service

Kære Iben, tak for den flotte anmeldelse - jeg giver roserne videre til Nina - dem ved jeg, hun vil sætte stor pris på.
Tak fordi du tog dig tid - og tusind tak for tilliden - den tager vi ikke for givet.
Varme hilsner med ønsket om en rar Påske,
alle os i Begravelses Service

Af hjertet tak

I har været en stor hjælp midt i sorgen.
Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hjertet tusinde tak for ALT.
En særlig tak til Kikki som har været guld værd i en sær situation og hjulpet en forvirret nybegynder i sorgen.

13 de febrero de 2026

Kære Louise 🌸
Tusind tak for de flotte ord - de går lige i hjertet på os! Det er så dejligt at høre, at der er blevet taget godt hånd om jer - det er en svær situation for de fleste og det er en stor ting, at få lov til at hjælpe.
Tak for tilliden - Kikki blev så glad, da hun læste jeres besked.🙌🏻
Varme hilsner fra os alle i teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin og proffesionel service og…

Meget fin og proffesionel service og meget tilgængelig og hurtig til at svare. I det hele taget følte jeg mig tryg og godt behandlet.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Begravelses service

Kære Joan - tusind tak for din tillid til os og fordi du ville skrive en anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os.
Vi ønsker dig kun det bedste fremover.
Varme hilsner os alle i Begravelses Service

God vejledning i en svær tid

God vejledning i en svær tid
Lyttende og hjælpsomme
Meget høfligt personale på selve begravelses dagen
Meget tilfredse med deres service på alle opgaverne der har været i forbindelsen med begravelsen

Respuesta de Begravelses service

Tusind tak for tilliden i en svær stund.
Vi ønsker jer alt det bedste fremover, jeg giver de flotte ord videre i teamet.

Carsten var fra dag 1 super hjælpsom

Carsten var fra dag 1 super hjælpsom, og forstående overfor vores behov. Selvom det har været et voldsomt & følsomt forløb, har det været så behageligt at være i hænderne på ham. Har intet andet end ros til overs for ham og hans kollegaer!

Kære Karina 🌸
Tusind tak for de flotte ord - de varmer. Det er altid dejligt at høre, at en familie har følt sig både set, hørt og fulgt godt igennem - så giver vores hverdag mening.
🌿Tak for tilliden - vi ønsker jer alt det bedste fremover.
Hilsen os alle i teamet

Super flot Service

Super flot Service,og meget professionel samt hjælpsom ,og havde empati i den sværre stund,kan helt anbefales.

12 de marzo de 2026

Kære Frank - vi ønsker dig alt det bedste - tak for tilliden i en svær stund 🌿
Varme hilsner fra os i Begravelses Service

Super professionelt stykke arbejde

Super professionelt stykke arbejde, med en god forståelse i sorgen

Respuesta de Begravelses service

Kære Michael, dejligt at høre, at det har været et godt forløb - trods omstændighederne med behov for en bedemand.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - og tak for tilliden.
Hilsen os i Begravelses Service.

Udsøgt.

Meget sympatisk og empatisk hjælp hele vejen igennem.

6 de marzo de 2026

Kære Margrethe, tak for de pæne ord - og tak for tilliden 🌿

En kæmpe tak

En kæmpe tak til Arne for den store hjælp med planlægning og rådgivning af vores mors bisættelse. Det hele forløb meget fint og smukt, og vi følte, at der var stor ære, respekt og empati omkring vores mors sidste rejse. Tak for det.
Vi giver Begravelses Service den allerbedste anbefaling for deres professionelle og medmenneskelige håndtering af vores mors bisættelse.

17 de marzo de 2026

Kære Pernille 🌿
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive om jeres oplevelse. Vi er så glade for at høre, at I har følt jer i trygge hænder og at Arne har været med jer hele vejen. Sådan skal det allerhelst være 🙌🏻
Tak for tilliden!
De varmeste hilsner fra os alle i Begravelses Service.

Professionel og omsorgsfuld bistand

Tak til Nina og Simon, som udviste både omsorg og professionalisme i hele processen. Vi har bestemt været tilfredse

16 de marzo de 2026

Kære Kathrine 🌿
Tak for tilliden 🙌🏻
Jeg sørger for at Simon og Nina får jeres pæne og søde feedback med på weekend - vi bliver så glade, når vores kunder - trods omstændighederne - har en god oplevelse i forbindelse med en afsked.
Vi ønsker jer det bedste fremover 🌸
Hilsen os alle i Begravelses Service.

Rigtig god helheds oplevelse

Sørgede for det hele efter en god dialog og ideer fra BS. Deres juridiske afdeling er virkelig god og gør det hele til en rigtig god oplevelse.

17 de marzo de 2026

Respuesta de Begravelses service

Kære Jens, tak for de flotte ord!
Dejligt at høre, at du har fået god juridisk vejledning og hjælp hos os i Arv og Skifte - jeg giver roserne videre.
Hilsen teamet i BS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste bedemand man kan ønske sig

Carsten og resten af teamet har stået bag os hele vejen igennem med støtte, hjælp og empati. Vi følte os trygge fra første telefonsamtale og kan kun rose dem for alt.

27 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Kære Gitte - tusind tak for de flotte ord 🌸
Vi bliver bare så glade, når vi kan indfri forventningerne og sørge for, at en tid med mange svære ting at forholde sig til, bliver lidt lettere.
Tusind tak for tilliden 🌱
De varmeste tanker fra os alle i Begravelses Service.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.