Información sobre la empresa

2. Tienda de productos capilares
  3. Salón de peluquería
  4. Peluquero en casa
  5. Peluquero a domicilio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Buch Haircut er en frisørsalon med fokus på kundernes ønsker. Vi forsøger i enhver sammenhæng at levere den bedste faglige vejledning til vores kunder, hvad enten det drejer sig om den daglig pleje eller specifikke problemstillinger.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, nemt at få en tid via bookingsystemet, Rikke er god til komme med forslag, hvis man gerne vil have en ny frisure - også selvom jeg har et tykt og krøllet hår.

5 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

hej til jer.

hej
har lige været hos jer, og fået en klipning.
den er jeg meget tilfreds med og en god forklaring på hvordan jeg ordner det igen, kan varmt anbefale jer, det er ikke sidste gang jeg kommer hos jer.
rigtig god påske

26 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aldrig mere....

En torsdag middag havde jeg bestilt tid til en fuld farveændring af mit kedelige mørke hår. Jeg havde besluttet, at nu skulle det være lyst. Jeg var derfor oprigtig spændt og forventningsfuld da jeg satte mig til rette i frisørstolen.
Efter godt råd blev jeg dog anbefalet af frisøren at få lavet lyse striber istedet, da en fuld farveændring, i følge hende, ville se al for kunstig ud. Så det aftalte vi at gøre.

Hun valgte dernæst at sætte en plastik hætte med en masse huller i på mit hovede og begyndte derefter at hive mit hår ud igennem. Smertefuldt - men tåleligt.

Straks behandlingen var færdig bemærkede jeg at mit hår virkede meget mørkt i bunden (min egen farve) og at de lyse striber startede (efter min mening) for langt oppe på hårstråene. Tilmed syntes jeg, at overgangen mellem min egen mørke bund og de lyse stribers start i mit hår foran ved panden gav et virkelig forfærdeligt "hakket" udseende, idet hårstråenes nu lyse start bestemt ikke var jævn. Jeg gav udtryk for dette til frisøren, men fik at vide, at det ikke kunne være anderledes.

Jeg har, som jeg fortalte frisøren, aldrig fået lavet lyse striber i mit hår før, så jeg skal ikke kunne sige om de har fået lavet mit hår som man skal og om jeg blot må acceptere, at når man får lavet lyse striber i forholdsvis mørkt hår, så skal det, straks man rejser sig fra frisørstolen, se ud som om håret har groet i 1 mdr og man dermed fra start skal se ud som om man har disse udvoksninger og at ens pandehår tillige er vokset meget ujævnt ud fra hovedbunden... (om ikke andet havde det jo nok været vældig rart at få den information inden frisøren gik i gang)

Ikke desto mindre tænker jeg, at jeg må prøve en anden frisør næste gang - for jeg havde mest af alt lyst til at gemme mig hjemme weekenden efter besøget hos Buchhaircut og det var jo ikke helt intentionen med at besøge dem og tilmed betale kr. 620,-

For retfærdighedens skyld vil jeg lige tilføje, at jeg synes at det er blevet lidt bedre her mandagen efter besøget hos dem - om det skyldes at farven er blendet mere ind nu eller min tilvænning af at "sådan skal det bare se ud" ved jeg ikke.

Men ikke desto mindre..... lyse striber hos BuchHaircut i Sorø - det kommer jeg desværre ikke og får lavet igen.

Vil endvidere lige nævne, at jeg kort tid efter besøget fik en mail fra dem, hvori jeg blev bedt om at vælge en smiley for min kundetilfredshed. Det gjorde jeg og samtidig sendte jeg dem en mail (inkl. foto af mit nye hår) hvori jeg forklarede, hvorfor jeg havde valgt at give dem en "ikke al for smilende smiley" - denne henvendelse har de valgt ikke at reagere på.

25 de enero de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.