Heel tevreden over deze riem van topkwaliteit. Als man met een buikje kan je hem heel makkelijk aanspannen of met 1 druk op de knop iets losser laten. Je hoeft je niet half te ontkleden. Ik ben fan.... Ver más
Praktisch en kwalitatieve riemen met snelle levering, de riem is past veel mensen dus super als cadeau te gebruiken! Daarnaast zijn de riemen ook prachtig van kleur, casual en business chique. Ga dit... Ver más
La empresa ha respondido
Top kwaliteit voor de prijs. Mooie kleuren en prettige dikte van de riem. Sluiting werkt top en ziet er mooier uit dan duurdere varianten. Verzending was ondanks de vertraging (na prettige communicati... Ver más
La empresa ha respondido
Aftersales is ontzettend belangrijk en op dat gebied zijn er veel bedrijven die nog wat kunnen leren van Buckle Up Belts. Ik had een riem die vrijwel direct beschadigd raakte door de gesp, dat... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De riem zonder gaten, automatisch verstelbaar en stijlvol voor ultiem comfort en perfecte pasvorm bij elke gelegenheid.
Lage Heurnseweg 36A, 7095AM, de Heurne, Holanda
- +31623039647
- info@buckleup-belts.com
- buckleup-belts.com
Super kwaliteit. Must buy.
Heel tevreden over deze riem van topkwaliteit.
Ik ben fan.
Adjustable High-Quality belt with fast delivery & easy fit
Fast delivery a super handy belt because it is easy to adjust. Furthermore it is of good quality and that is evident.
TOP,TOP,TOP.....💖
Supergoede service, snelle levering,kortom ik ben zeer tevreden met de mooie buckley ceinturen 👌👌👌
Zufrieden und glücklich
Ich bin zufrieden mit dem Produkt, dem Service und der Lieferung. Die Produkte sind hochwertig und langlebig.
Klare Kaufempfehlung.
MfG
Can Almohammad
Topriem
Duidelijke website. Snelle service.
Levering snel. Kwaliteit goed. Super riem. Systeem werkt als een malle
Goede kwaliteit en service
De bestelling kwam zeer snel binnen ondanks de drukke periode en de kwaliteit van de riem is zeer goed.
Mooie riem met zeer handige sluiting!
Top Qualität
Top riemen!
Ik gebruik de riemen nu al een paar weken. Ze zitten top! Zijn van goede kwaliteit en makkelijk verstelbaar. Enige nadeel is dat ze maar 4 kleuren hebben en 2 soorten gespen. Als ze meer aanbod hadden had ik er zeker meer gekocht!
Zie mijn bestelling nergens
Zag mijn bestelling nergens maar is prima opgelost.
Top riem
Super riem! Het kliksysteem werkt makkelijk en de riem is eenvoudig afstelbaar. Levering was snel. Alles bij elkaar een fijne ervaring. Aanrader!
Alles is super en heel mooi verpakt…
Alles is super en heel mooi verpakt echt dik tevreden dank je wel
Easy to cut and modify
Easy to cut and modify, solid belt, and very comfortable with nothing pointing out to hurt, my boyfriend likes it.

Schneller Versand und sehr hochwertig
Schneller Versand und sehr schön und wertig verpackt. Ich benutze sie selber (in der Gastronomie) und habe sie nun noch einmal als Geschenk gekauft. Es ist einfach praktisch, da man die Gürtel auf jede Größe abändern kann. Bei mir wird es nur noch Gürtel von BUCKLE UP geben! ⭐️

Respuesta de BUCKLE UP Belts
Geen extra gaten meer prikken!
2 jaar geleden voor het eerst Buckle Up belts gebruikt. Bij vorige riemen moest ik altijd extra gaten maken in de riem. Met Buckle Up hoefde ik dit niet meer te doen. De sluiting is ook zeer handig. Ik gebruik geen ander riem meer! Vandaag mijn 2e Buckle Up ontvangen

Respuesta de BUCKLE UP Belts
Más información sobre otros tipos de reseñas.