Consulta las opiniones de los clientes
Excellent! Hurtig og nem bestilling, ingen popop-skærm eller lignende. Fair og fornuftige priser, værd at besøge deres hjemmeside. Varen kom hurtigt og i en meget pæn æske. Kan klart anbefale Bu... Ver más
La empresa ha respondido
God kvalitet af udførelse. Rimelig overkommelige priser. Rigtig god og hurtig levering. Udvalget af tilgængelige varer kan øges lidt. Samlet set er scoren -5, så det er godt, hvad mere kan jeg tilføje... Ver más
Rigtig Skønt sted at handle 👍utrolig venlig betjening🙏 hurtig besvarelse, både på telefonen og SMS -,det er sådan man skal drive en netbutik!! – Og til sidst, men ikke mindst, Smukke varer❤️❤️❤️
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af helse og livsstilsprodukter
Información de contacto
Frydenlund 3M, 7120, Vejle Ø, Dinamarca
- mail@buddhist.dk
- buddhist.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Buddihist.dk. Produkterne er i høj kvalitet, og udvalget er stort. Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt og sikkert. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen.
Havde købt 7 chakrekugler
Havde købt 7 chakrekugler, men var ikke tilfreds med farven på de to af dem. Jeg fik tilsendt to nye uden beregning. Meget flot service
Hjemmesiden er flot og nem at bruge til…
Hjemmesiden er flot og nem at bruge til online køb. Forsendelsen var hurtig
Meget tilfreds
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse, og hurtig levering og lækre ting som jeg er meget glad for.
Skrev mig op til en udsolgt vare
Skrev mig op til en udsolgt vare, og fik hurtigt svar , da den kom på lager igen. Dejligt🥰Hurtig service med at pakke og sende 👍
Hurtig levering. Forsendelsesindpakning var meget tilfredsstillende. Glad for min fine lotusblomst lysestage😊🍀
Perfekt perfekt perfekt....ingen…
Perfekt perfekt perfekt....ingen problemer herfra...
God kvalitet af udførelse
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering.
Købte et lille fint vedhæng, havet også købt en kæde til hvis dette var muligt...
Flotte produkter og konkurrencedygtige priser
En lækker hjemmeside med flotte figurer, krystal armbånd og til konkurrencedygtige priser.
Deres kundeservice er superb og de svarede hurtigt på alle spørgsmål..
Lynhurtig levering og fint produkt.
Flotte produkter og hurtigt levering
Har købt her af 2 omgange. Begge gange var der hurtig levering, produkterne var som på billederne.
Meget tilfreds, og næste gang jeg ønsker noget i den retning, vil jeg handler her
La experiencia Trustpilot