Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag brukar normalt sett inte skriva recensioner, men jag vill verkligen rekommendera Budgetgolf och kommer definitivt att handla där igen. Jag köpte ett par FootJoy-skor som tyvärr gick sönder dire... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har provat ut och beställt nytt järnset via Budgetgolf som jag är supernöjd med efter custom fitting i butiken. Köpte oxå en golfvagn. Tyvärr sprack framhjulet (efter att en gravt snedskjutande gol... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt bra kundservice – rekommenderas varmt

Jag köpte ett par FootJoy-skor som tyvärr gick sönder direkt. Jag skickade in en bild och bad om en reklamation, och redan efter några dagar fick jag ett nytt par skickat till mig tillsammans med en retursedel för de trasiga skorna.
Tyvärr gick även det andra paret sönder direkt. Budgetgolf tog då ärendet vidare med FootJoy och löste allt på ett väldigt smidigt och professionellt sätt.
Riktigt bra service hela vägen. Jag är mycket nöjd och kommer absolut att handla där igen!

29 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle beställa ett customset T100

Skulle beställa ett customset T100, visste vad jag skulle ha, ringde upp Budget golf för jag ville ha support när jag la in ordern så det blev rätt. Fick trevligt bemötande i telefon men han var upptagen i bilen, så skulle ringa senare, efter ha ringt 4 gånger utan han ville svara beställde jag allt på Golfbanan till samma pris. Har handlat färdigt på Budgetgolf

18 de agosto de 2025

Respuesta de Budget Golf

Tack för din recension och feedback.

Kul att du fick ett trevligt bemötande men mindre roligt att du inte fick svar senare.

Det låter som att du fått fatt på någons privata telefonnummer. Vi sköter all kundservice via vår butikstelefon och mail.

Vilket telefonnummer ringde du?

Du kommer i kontakt med oss på följande sätt som även står på hemsidan.
Telefon: 021-146061
Öppettider för telefonen: Vardagar 11-15, Lördagar 11-14
Mail: vasteras@budgetgolf.se

Kul att du fick klubborna till ett bra pris. Lycka till med järnen och hoppas att dom levererar många greenträffar :)

//Simon

Personlig service

Grymt bra och personlig service när en produkt strular.

Rekommenderas

16 de enero de 2026

Tack för din fina recension :) //Simon

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service och bra priser

Bra service och bra priser, det som saknas för 5 stjärnor är billigare frakt för mindre köp (bollar, handskar och helst även för enstaka klubbor som en wedge eller putter).

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Stort tack för recensionen :)

Gällande fraktkostnad har vi valt att alltid ta 99 kr i frakt. Vi har valt det för att vi vill hålla lägsta möjliga prisnivå. //Simon

Väldigt nöjd med Budget Golf

Trevlig kundsupport att prata med, snabbt svar på mail, snabb leverans och bra priser! Kommer handla här igen

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Tack för recensionen och kul att du är nöjd! Du är alltid välkommen att höra av dig vid funderingar :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde en golfbag från Titleist till…

Beställde en golfbag från Titleist till suveränt bra pris på en torsdag, fredag nästa dag kunde jag hämta ut paketet! Vilken service! Är så nöjd!! stort tack till budgetgolf i västerås!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Stort tack själv för att du vill handla hos oss :)

Toppen!

Snabbt svar på mail och riktigt snabb leverans 😊

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Tack för recensionen och att du vill handla hos oss :)

Otrolig bra!

Jadu vilket företag budget priser men absolut inte buget bemötande!
Finns inte mycket mer att önska, Bra priser och otrolig service!
Inga konstigheter utan lösningsorienterad och trevliga!
Har dom det du söker är det inget att tveka på!
Mvh återkommande kund!

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Oj, vilket betyg! Det tackar vi för.

Alltid välkommen åter //Simon

Mycket snabba och serviceminded

Köpte oxå en golfvagn. Tyvärr sprack framhjulet (efter att en gravt snedskjutande golfpolare träffade vagnen). Kontaktade Budgetgolf som snabbt kontaktade leverantören och ordnade fram ett nytt hjul.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Budget Golf

Tack för den fina recensionen :)

//Simon

Rekommenderas starkt!

Toppenservice och svarar snabbt på mail. Tillmötesgående och hjälpsamma. Rekommenderas starkt!

6 de agosto de 2025

Tack Anna! Varmt välkommen åter //Simon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grym service och grymma produkter

Gjorde en beställning hos Budgetgolf av en range finder samt en golfvagn. Av misstag klickade jag in att jag skulle hämta varorna i butik och fick således ett sms när det var klart för upphämtning. Förklarade misstaget och Budgetgolf skickade då jag varorna direkt och jag slapp till och med att betala normal frakt.
Tack för grym service och grymma produkter!

16 de julio de 2025

Bra priser. Proffsigt bemötande

Bra priser! Snabba leveranser. Och grym service ifall man behöver. Ringt och undrat saker inför beställning några gånger och fått klockren hjälp.

17 de julio de 2025

Tack för recensionen Hampus :) //Simon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, snabb service och väldigt trevliga!

26 de mayo de 2025

Tack Alfons :) //Simon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har gjort flera beställningar senaste…

Har gjort flera beställningar senaste månaderna och allt har funkat prickfritt. Trevligt bemötande och bra hjälp från Simon när jag ville ändra i en order. Kan varmt rekommendera!

19 de marzo de 2025

Tack Rasmus! Varmt välkommen åter //Simon

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.