3,3

Medio

klantenservice niet op orde

email gestuurd met vraag over graveren van schaal, levertijden en houders

geen een vraag werd beantwoord en kreeg alleen anonieme mail dat ze niks doen tenzij ik bestelling plaats... wauw..

16 de marzo de 2026

Great

Great, quick delivery and order was just as expected
Thanks

6 de diciembre de 2025

Mijn klachtenbrief

Mijn klachtenbrief:

Geachte,

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ik in de maling word genomen. Jullie hadden precies één taak: de labels correct maken en op de juiste manier aanbrengen. Dat ging al mis bij de eerste bestelling

Daarna hadden jullie nog maar één taak: de labels opnieuw maken en opsturen. Zelfs dat is niet goed gegaan. Nu is één label groter dan de andere, en de kleinere label past niet eens op de beker waarvoor deze bedoeld is.
Zie bijlage)

Neemt u uw bedrijf eigenlijk nog wel serieus? Dit is geen klein foutje meer, maar ronduit slordig en onprofessioneel werk.

Ik zal dit product dan ook retourneren. Graag ontvang ik per omgaande het retourformulier en verdere instructies voor het terugsturen.

Met teleurstellende groet,
David Rommers

Na de brief gestuurd te hebben kreeg ik mee zoals gevraagd de retourformulier.
Met geen uitleg hoe dit weer kon gebeuren of een sorry.

MENSEN NIET HIER BESTELLEN!!!! Kortom Schandalig en onprofessioneel

4 de julio de 2025

Slechte klantenservice en door een…

Slechte klantenservice en door een taalfout kan er een beker de container in. Bij ontvangst van de factuur meteen een mail gestuurd en pas dag later reactie. Kortom als ik de andere reviews lees kan het regelrecht de container in.

23 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?