Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har modtaget bæltet efter DAO forsinkelse og levering til pakkeshop. Bæltet er behageligt at have på og varmer dejligt, men larmen fra massagen er uudholdelig. Har læst om en anden, der havde samme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauw, et fantastisk firma med fantastisk service. Og så også mega hurtig levering. Jeg har købt et infrarødt bælte, og det er super godt, det hjælper virkelig godt på mine lænd -og ryg smerter.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hurtig levering, alt er som håbet og produktet - et varmemassage bælte er suverænt lækkert , og det bedste er at det faktisk virker og reducerer mine smerter, nogle fjerner det helt Wow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

OPDATERET** Efter kort mailkorrespondance blev omtalte netbutik opmærksom på fejlen på deres hjemmeside, som skulle være rettet nu. Men hurtig og seriøs kundeservice og hurtig svar pr e-mail, som... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Utrolig hurtig levering

Wow

27 de marzo de 2026

Wauw…

Jeg har købt et infrarødt bælte, og det er super godt, det hjælper virkelig godt på mine lænd -og ryg smerter. Og som ekstra bonus er der ekstra længde med, så den også passer lidt bredere mennesker som mig ☺️

Jeg kan ikke rose både produktet og menneskerne bag nok… og jeg vil klart anbefale dette produkt, hvis jeg har venner og familie, der får smerter.
1000 tak for fantastisk god vejledning og hjælp ❤️

- Katrine ☀️

27 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Noget der faktisk virker. Tak!

Det er nu anden gang jeg køber her fra🥰
Jeg købte Nakke massageren , da jeg har døjet med nakkesmerter. Efter blot 15 min kunne jeg allerede mærke at den havde lysnet op i nakken, helt fantastisk. Har prøvet mange for forskellige men det her er uden tvivl det bedste jeg har prøvet. Tak🙏🏽

16 de marzo de 2026

Virkelig fin service

Har modtaget bæltet efter DAO forsinkelse og levering til pakkeshop.
Bæltet er behageligt at have på og varmer dejligt, men larmen fra massagen er uudholdelig. Har læst om en anden, der havde samme problem.
Jeg har fået tilbagemelding fra firmaet, som vil sende mig et nyt bælte. Jeg har haft en meget venlig kommunikation med dem, og giver nu firmaet alle 5 stjerner.

15 de marzo de 2026

Fantastisk service

Opdateret...
Vildere service....
Nu er den på 5 stjerner.
Får tilsendt en ny. Det bliver familien glad for 🥰🥰

Jeg vil lige fortælle, at den her virker... Den er fantastisk for lænd og nedre rygsøjle.
Min Velcro virkede pludselig ikke, så jeg skrev en mail.
Mega god service, fik en ny inden ugen var omme.

Dog må jeg sige, at den nye vibrator til ryggen, larmer i den nye... desværre.... men nu bruger jeg den, men den vækker hele huset.

Derfor kun de 4 stjerner, det kunne have været 5....

26 de febrero de 2026

Halløjsa Michael🤗

Super glad for at høre at den virker og at du synes servicen er god! Det betyder meget.

Og det beklager vi at den nye larmer lidt, det tyder på en fejl, og det dur selfølgelig ikke, jeg skriver lige til dig privat på mail og så får vi lige sendt en ny til dig, så du kan nyde lidt mere stilhed, til dig og familien😉

God aften!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

“Gratis fragt på alle ordrer” i min bare …

OPDATERET**
Men hurtig og seriøs kundeservice og hurtig svar pr e-mail, som giver en go oplevelse af en forhåbentlig go handel 👍🏾

Det er MEGET misvisende at lokke med gratis levering på hjemmesiden, men ved bestilling kan man vælge mellem følgende: DAO pakkeshop til 29kr eller DAO hjemme levering til 32kr?

9 de enero de 2026

Hej Simon,

Tak for din feedback😊

Fedt at vi lige fik det løst på mail, og fejlene er nu blevet ændret.

Du ønskes en skøn weekend! 🤗

Super firma.

Et firma med en usædvanlig god service.

4 de diciembre de 2025

Mange Tak Pia🤗
God weekend til dig:)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Respuesta de Buello DK

Hej Suzette, det er vi ked af at høre.
leveringstiden er 1-2 hverdage, og såfremt det ikke er opfyldt, er det fordi DAO er forsinket, og det kan vi desværre ikke gøre noget ved.

Hvor langtid tog det før du modtag pakken?
Du ønskes en skøn søndag!

Mvh Tobias / Buello DK

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.