Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber. De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duejagt i England, Wales i uge 35. Tre mand på fire dages jagt. En Fantastisk tur, forventningerne blev til fulde indfriet. Indkvarteringen i bjælkehytte var helt perfekt. Vores gamekeeper Alex Goss... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Jagtrejser er en tillidssag og service og kvalitet har siden 1972 været vores fokus.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hej

Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till Canada, slå mig gärna en signal om ni vill veta vad jag fått uppleva via Buhls, ha de gött på DianaStigar

Mvh Axel D Grönesjö

12 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk brunstjagt på bukke i Polen

Jeg har været på en fantastisk veltilrettelagt tur til Polen på bukkejagt i brunsttiden med Buhls jagtrejser og Carl-Gustav som super jagtleder. Det var min første tur til Polen og jeg havde flere bukke på magelig skydeafstand, end jeg har set i hele mit jægerliv. Der var rigelig bukke i varierende størrelse og også enkelte til ren guld. Skød en ræv og syv gode bukke på tre outings og skiftede derefter til nattejagt på vildsvin, hvor jeg fik to fine. Luxus indkvartering lige ved jagten. Super service med kørsel lige fra min gadedør.
Sidste stjerne ehvisr lidt lill , fordi min ellers ret gode guide ikke talte et eneste engelsk eller tysk. Det gjorde min jagt lidt mere besværlig,
men de andre fire guides talte fint engelsk.

15 de agosto de 2018

Min første bukkejagt i Polen

Ikke alene blev udbyttet over al forventning, turen som helhed var godt planlagt og gennemført. Jeg følte mig på intet tidspunkt usikker på hvad der skulle ske.

15 de agosto de 2018

Selve rejsen var ok

Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber.
De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte datoer for flyafgang, taxa ikke korrekt arrangeret til lufthavnen på hjemturen. Sjusket håndtering, hvilket giver indtrykket af dårlig service. Kun prisen trækker op på 3 stjerner.

14 de agosto de 2018
Logotipo de Buhls Jagtrejser

Respuesta de Buhls Jagtrejser

Kære 123. Vi er selvfølgelig kede af i har haft denne oplevelse. Vi bestræber os på at leverer samme høje service til alle vore rejsende og vi er kede af i har haft følelesen af det var dårlig service. Vi beklager det med taxa'en, men vi afhjalp problemet med det samme, da det opstod og fik sendt jer afsted.
Vi håber i vil give os chancen en anden gang, så vi kan få rettet op på jeres opfattelse og hvis jer den høje service vi har leveret siden 1972.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin tur, men dårlig bukkeprisliste

Alt i alt en fin tur til Polen. Dog synes jeg, at den prisliste vi fik med på bukke, var ret svær aflæse. Forskellige grundpriser inden for forskellige vægtspænd, hvor der så kommer forskellige tillæg oveni pr gram afhængig af vægtspændet. Det kunne man helt ærligt godt gøre mere brugervenligt og gennemskuelig. Når man står som nyjæger i Polen og har en buk i sigte, har du ingen idé om den kommer til at koste dig 800 kr eller 8000 kr når du trykker på aftrækkeren. En af de bukke jeg skød troede jeg ville koste 3.000 iflg prislisten, men endte med at koste 7300. En anden af deltagerne troede han skød en buk til 10.000kr, men den endte så med at koste ikke mindre end 27.000kr!!!

7 de junio de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.