Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Türkiye'nin İSG Kursu; Bulut Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumları, 13 yıllık eğitim tecrübesi ile her yıl binlerce bireyin iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işyeri hemşiresi olmasını sağlamaktadır. İSG Eğitimlerindeki başarısı, her öğrencinin özel olduğunu ve özel ilgiyi hak ettiğine olan inancından gelmektedir. Türkiye'nin 81 ilinde öğrencisi olan Bulut Akademi İş Güvenliği Eğitim Kurumları, İSG eğitimleri dendiğinde ilk akla gelen İş Güvenliği Eğitim Kurumlarındandır. Bulut Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim kurumları, iş güvenliği sertifika eğitimlerinde, sadece kayıt aşamasında değil, siz hedefinize ulaşıncaya kadar tam destek verir. İş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve işyeri hemşireliği eğitimlerinde Bulut Akademi İş Güvenliği Eğitim Kurumları ile görüşmeden isg eğitimini nereden alacağınıza karar vermeyiniz. Kariyer Enstitüsü A.Ş. iştiraki olan Bulut Akademi İSG Eğitim Kurumları, Kariyer Enstitüsü A.Ş.'nin kurumsal yapısı sayesinde ülkemizin en güçlü ve kaliteli iş güvenliği eğitim merkezi olmaya devam etmektedir. iş güvenliği eğitimi, iş güvenliği kursu, iş güvenliği sertifikası, iş güvenliği uzmanlığı kursu, isg kursu, isg sertifikası, Bulut akademi,
Información de contacto
Turquía
- bulutakademi.com.tr
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bulut akademi'den işyeri hekimliği…
Bulut akademi'den işyeri hekimliği kitabı aldım faydalıydı ancak bazı yazım hatalarının düzeltilmesini tavsiye ediyorum

Bulut Akademiyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Kendilerinden c sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimi aldım. İlk görüşmeden itibaren tüm süreçlerde verdikleri destek ile farklarını ortaya koyuyorlar. Daha önce Kpss ve dgs kursuna gitmiştim ama bu kadar ilgili bir kurum ile karşılaşmadım. Umarım sadece isg eğitimleri ile kalmazlar ve farklı eğitim alanlarında hizmet verirler. Bulut akademi isg kurslarına ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Teşekkürler Bulut Akademi
Merhaba. B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimini Bulut Akademi'den aldım. Eğitimi sorunsuz eğlenerek tamamladım. Eğitmen hocalarımıza ve çalışan arkadaşlara çok çok teşekkürler. Özellikle isg uzaktan eğitim danışmanımız Betül hanım çok ilgili ve sabırlıydı. Herkese bulut akademiyi tavsiye ederim

Teşekkürler Bulut Akademi
İş güvenliği uzmanlığı eğitimi için Bulut Akademi isg kursu ilk tercihim olmuştu. Gerek aldığım iş güvenliği kursu gerekse de eğitim sonrasında aldığım iş güvenliği uzmanı sertifikası noktasında her türlü desteği verdiler. Siz de isg belgesi almayı düşünüyorsanız kesinlikle Bulut Akademi'yi öneririm.

Bende eğitimimi Bulut Akademiden aldım
Bende eğitimimi Bulut Akademiden aldım. En başından sonuna kadar hep yardımcı oldular. İyiki siz teşekkür ederim herşey için

Respuesta de Bulut Akademi iSG Egitim Kurumları
Teşekkürler Bulut Akademi her şey için…
Teşekkürler Bulut Akademi her şey için çok güzel bir eğitim süreciydi.Kayıt olmak için aradığım ilk andan itibaren müthiş bir ilgi alaka kaliteli bir eğitim muhteşem hocalar iyili sizi tercih etmişim. İsg kursu arayanlara tek önereceğim kurum olur ben çok memnun kaldim

İSG ALANINDAKİ EN İYİ EĞİTİM KURUMU
Bulut Akademi çalışanlarının ilgisi ve alakası, hocaların bilgi birikimi ve ders anlatımıyla İSG alanında eğitim veren en iyi eğitim kurumu

Respuesta de Bulut Akademi iSG Egitim Kurumları
Bulut Akademi’den aldığım eğitimden çok…
Bulut Akademi’den aldığım eğitimden çok memnun kaldım, ekip çok ilgili, hocalar çok başarılı. Sınavda başarılı olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar. İsg eğitimleri için kesinlikle tavsiye ederim.

Respuesta de Bulut Akademi iSG Egitim Kurumları
Her zaman anlayışlı ve sabırlı bir…
Her zaman anlayışlı ve sabırlı bir kurum. Hayatımdaki iyi kilerimden. Teşekkür ederim.

Respuesta de Bulut Akademi iSG Egitim Kurumları
Bulut Akademi sayesinde kaliteli bir…
Bulut Akademi sayesinde kaliteli bir eğitim aldım. Online süreçte harika bir ekip ile çıktığım bu yolda tüm başarıma vesile olan Bulut akademi ailesine sonsuz teşekkürler sunarım .

Teşekkürler Bulut Akademi
Merhaba. C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimini Bulut Akademiden aldım. Eğitimi sorunsuz eğlenerek tamamladım. Eğitmen hocalarımıza ve çalışan arkadaşlara çok çok teşekkürler. Özellikle uzaktan eğitim danışmanımız Betül hanım çok ilgili ve sabırlıydı. Herkese tavsiye ederim

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.