Wat een toppers! Alles wat ze doen, doen ze goed. Zelfs het inzetten van een chatbot werkt bij Bunni optimaal. Ik heb dit nog nooit bij andere bedrijven meegemaakt. Achter de schermen kijken ze nameli... Ver más
La empresa ha respondido
Het klopt. BUNNI maakt boekhouden echt leuker. Ik werk nu drie jaar met BUNNI en werk met plezier aan mijn boekhouding. Factureren opstellen en verwerken gaat heel makkelijk, net als mijn ritten en b... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben super blij met Bunni! Jaren zag ik er tegenop om een adm systeem te kiezen. Waarom? Ik snap het nu niet meer. Want echt, het geeft mij zo'n vrij gevoel. Ja je moet alles zelf bijhouden, koppele... Ver más
La empresa ha respondido
Na meer dan dertig jaar tobben met andere boekhoudsystemen en dito programma's is daar eindelijk een club met een programma dat wél te begrijpen is voor mijn creatieve brein. Ik had nooit gedacht dit... Ver más
La empresa ha respondido
Super simpel en verslavend leuk boekhouden 🎉
Impact 2, 6921RZ, Duiven, Holanda
Super fijn en intuïtief programma. Boekhouden is niet mijn ding, maar met Bunni heb ik in ieder geval een tool waarmee ik overzicht kan houden in mijn administratie en alles goed kan aanleveren bij mijn boekhouder.

Respuesta de BUNNI
BUNNI is voor mij als ZZP-er ontzettend handig. Uren en kilometers online bijhouden, foto’s van bonnetjes en facturen maken. En dat voor een klein bedrag. Ook de reactie tijd op technische imperfecties en nieuwe tips is ongekend. Ik geef BUNNI dan ook 5 wortels!

Respuesta de BUNNI
Bunni werkt fantastisch! Ik kan gemakkelijk de geldstromen in de gaten houden. Goedkoop, overzichtelijk en enorm gebruiksvriendelijk. Ik raad Bunni aan iedereen aan.

Respuesta de BUNNI
Bunni is top. Super handig. Nu is boekhouden niet meer zo vervelend. Ik hou super handig mijn uren bij en weet meteen van welke opdrachtgevers ik nog geld moet krijgen.
Leuk konijn ook.

Respuesta de BUNNI
Bunni is echt geweldig, eigentijds, simpel en ook nog goedkoop. Ik wist niet dat boekhouden zo eenvoudig (en stiekem leuk) kan zijn!

Respuesta de BUNNI
Deze tool is erg overzichtelijk en niet zo complex als andere boekhoudpakketten. Snel inzage in cashflow, facturen en andere bedrijfsadministratie. Aanrader!

Respuesta de BUNNI
Más información sobre otros tipos de reseñas.