Met verstand van zaken deskundig advies gekregen van eigenaar Mark mbt de Saddle Up zadelkruk. In overleg de hoge variant, mét verstelbare rugleuning, gekozen. Ik ben overstag !! Wat een super... Ver más
Ontzettend professioneel geholpen door eigenaar Mark, was duidelijk dat hij verstand van zaken heeft als het gaat om ergonomie. Ben héél erg tevreden met mijn Saddle Up! zadelkruk, luxe uitvoering... Ver más
Alles prima geregeld, prachtige, stevige en mooie stoel. Zit erg goed voor mijn rug en houding achter de pc. Namelijk 2X rug gebroken. Dagje eerder afgeleverd, perfect afgehandeld en behandeld. I... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bent u op zoek naar de juiste bureaustoel of vergaderstoel voor uw werkruimte of kantoor? Wellicht heeft u nog niet het besef, maar de keuze voor een goede bureaustoel is van groot belang voor uw fitheid, vitaliteit en daardoor productiviteit. Het is pas sinds de laatste 25 jaar dat de meeste beroepen zittend worden uitgevoerd. Het werken op de laptop of pc maar ook de team meetings gebeuren 90% van de tijd zittend. Het is dan ook niet voor niks dat klachten als rug en nekpijn steeds vaker voorkomen. Een mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten, maar juist om in beweging te zijn. Dit kun je ook tijdens uw dagelijkse werk stimuleren, hierover geven wij veelvuldig tips op onze blog en facebook pagina.
Poortland 242, 1046 BD, Amsterdam, Holanda
- +31 (0)20 2444873
- contact@bureaustoelexpert.nl
- bureaustoelexpert.nl
Topadvies van Bureaustoelexpert!
Had al lang regelmatig rugklachten door te lang zittend werken. Op advies van Mark van der Sloot van Bureaustoelexpert heb ik een zadelkruk gekocht. De afwisseling tussen staan en zitten en houdt mijn rug veel beter in conditie.
Topbedrijf. Goeie service!
Ik heb een tijd geleden twee bureaustoelen gekocht bij Bureaustoelexpert.nl. Erg blij met de stoelen, en ook met de service. Ze reageren heel snel, zijn zeer behulpzaam, en toen er een keer iets was deden ze niet moeilijk en werd het gelijk (kostenloos) opgelost. Heel fijn!!
Kwaliteit en service zoals je het hoopt!
Ik heb de Aergo 247 ARBO bureaustoel gekocht en was vanaf het begin onder de indruk van de kwaliteit. Een stevige, ergonomische stoel die echt aanvoelt als een topmodel en perfect is voor langdurig gebruik. Als extra pluspunt, waar ik ook om had gevraagd, werd hij volledig in elkaar gezet geleverd. Dat is pas service.
Na ongeveer elf maanden liet de netweave-stoffering van de rugleuning los. Toen ik dit met Mark van Bureaustoelexpert besprak, werd direct aangegeven dat het om een garantiekwestie ging. Hij stelde meteen voor om een verbeterde versie van de rugleuning toe te sturen, die je zelf eenvoudig kon monteren.
Nou wat heet zonder probleem en de stoel ziet er weer uit als nieuw. Echt een voorbeeld van hoe goede service eruit hoort te zien. Complimenten voor de afhandeling en het meedenken. Aanrader!
Fantastische service
Wat een fijne service kregen we van Mark! Nadat de kruk al na een halfjaar kapot ging en dit een bekend euvel bleek te zijn bij deze kruk, kregen we een compleet nieuwe (vergelijkbare) kruk die wel goed in elkaar zit. Supertevreden hoe hij het heeft opgelost!
Great service and quick delivery
Great service and quick delivery. Highly recommend.
Hebben TOP SERVICE hoog in het vaandel staan !!
Ik ben overstag !! Wat een super fijne kruk met prettige gasveer en handige bediening. Mijn schouder- en nekspieren zijn meer ontspannen en rugklachten veel minder.
Zowel telefonisch als via mail wordt je snel (terug) gebeld/gemaild.
Als nalevering kreeg ik GRATIS stillere wielen. Wát een TOP SERVICE van bureaustoelexpert.nl - Ik raad dit bedrijf zeker aan !!
Afspraak snel gemaakt
Afspraak snel gemaakt. Heel fijn geadviseerd, en de tijd voor mij genomen. De zadelkruk van voorkeur is ter plekke in elkaar gezet en kon direct worden meegenomen. Top kwaliteit voor goede prijs. Aanrader!
Wij hebben 1,5 jaar geleden twee…
Wij hebben 1,5 jaar geleden twee zadelkrukken gekocht. De levering en service was toen al top. Helaas is er van één zadelkruk een poot afgebroken. In verband met de 2 jaar garantie was het sturen van een mail met factuur voldoende om een nieuwe voet te krijgen. In verband met esthetisch verschil kregen we voor beide krukken (gratis) een nieuwe voet opgestuurd!!
Top service!
Onze volgende aankoop is weer bij Bureaustoelexpert!
Geweldige service.
Moet me toch ff van het hart.
Iets meer dan 3 jaar geleden een bureaustoel bij Bureaustoelexpert.nl gekocht.
Ik had een probleem met de zitting en helaas was de garantie verlopen.
Heb gevraagd om een prijsindicatie voor reparatie.
Guess what… Ze sturen gratis een nieuwe zitting op.
Ik vind het geweldig en zeker niet vanzelfsprekend.
Heb je een stoel nodig: een aanrader dus.
Deze keer gaat de gouden warme wisseldouchebeker, of zoiets, naar bureaustoelexpert.nl.
Wat een service
Wat een service! in 2020 een bureaustoel hier gekocht. Enige weken geleden ging de gasveer stuk. Even bellen, Garantie meneer, we sturen een service monteur. 2 weken later volgde de reparatie- onder garantie-. Zo kan het dus ook, grote klasse
Dit is dé (maatwerk)oplossing voor mij!
Prettig adviesgesprek gehad aan de telefoon. Dacht goed met me mee. Hele snelle levering, netjes verpakt. Na enkele dagen in gebruik vind ik het geweldig! Met zoveel instellingen kan ik er precies de juiste strekking mee vinden. Ik zit keurig rechtop zonder dat dat veel inspanning kost. Het kantelbare zadel kan ik zo instellen, dat het precies bij mijn rug past. De aanbeveling voor een kruk met hoge gasveer bij een in hoogte verstelbaar bureau (op kantoor) is inderdaad beter. Voor thuis heb ik een kruk met een lage gasveer. Ik ben er superblij mee!
Helemaal top geholpen!
Helemaal top geholpen met het ontwerp en inrichting van ons nieuwe kantoor. Heel blij met het advies en het meubilair. Aanrader!
Erg fijne communicatie en top…
Erg fijne communicatie en top producten. Twee zadel krukken in mijn schoonheidssalon staan, en de volgende twee staan al weer op de planning! Goede service en snel bereikbaar.
Fantastische stoel en service!
Ik heb in de lente van 2021 de Aergo 247 netweave gekocht en zowel voor het werk (4 dagen p/w thuis) en privé maak ik daar ontzettend veel gebruik van.
Nu twee en een half jaar later vroeg ik via de mail informatie op over het bestellen van een vervangend onderdeel voor de rugleuning, maar ze hebben zojuist de gehele rugleuning en tevens beide armsteunen vervangen onder de garantie.
Fantastische stoel en fantastische service!
Super service!
Super service met een kruk die mankementen had. Zonder gedoe een nieuwe gekregen buiten de garantieperiode. Blij mee!
Prima ervaring
Mark neemt de tijd voor je, is inderdaad expert en dat voelt met de kwaliteit van bureaustoelen dubbel goed aan. Kortom, echt een aanrader, kijk ook de filmpjes en videos die echt een goed beeld geven.
Altijd zeer goed geholpen
Altijd zeer goed geholpen.
Al 2 keer garantie service aangevraagd omdat ik mijn bureaustoel dagelijks intensief gebruik. Daardoor ontstaan er af en toe wat defecten zoals piepen of kraken. Elke keer was ik snel geholpen door de klantenservice en een monteur was langsgeweest binnen 1-2 weken.
Laatste keer was ik door Mark geholpen en communicatie met hem was soepel en rap.
Ontzettend professioneel geholpen
Ben héél erg tevreden met mijn Saddle Up! zadelkruk, luxe uitvoering met rugsteun. Je gelooft het bijna niet maar mijn rugklachten zijn afgenomen sinds aanschaf van de kruk.
Probleem perfect opgelost!
1e levering door miscommunicatie verkeerd geleverd.
Perfect opgelost door Mark en zijn team!
Dank Bureaustoelexpert voor de bureaustoelen van hoge kwaliteit en dito levering!
Geweldige service
Na anderhalf jaar gebruik begon de bekleding van mijn zadelkruk op een naad te scheuren. Na het sturen van een emailtje hierover werd er gelijk een vervangende kruk opgestuurd met een andere, hoogwaardiger aandoende bekleding.
Wat een geweldige service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.