Rent og appetitligt lokale restaurant. Varmt og veltillavet burger- lækre pommes frites med fri dressing, og et stort udvalg dressinger. Frit valg af 33cl. Sodavand En lækker frokost til 99kr
Consulta las opiniones de los clientes
Ermh det var skrækkeligt??! Har været ægte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstående virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... Ver más
Jeg har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse hos Burger Boom i Aalborg. Jeg bestilte 5 menuer, hvoraf 3 var børnemenuer med chicken tenders. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at chic... Ver más
Forfærdelig oplevelse!! Aalborg Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rådden smag. Kunne ikke få pengene retur, blev tilbudt “gavekort” skulle skrive navn og tlf på en seddel... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kvaliteten er faldet
Jeg har været på Boom Burger til frokost og bestilte en Boom Burger-menu. Desværre var det en rigtig skuffende oplevelse. Burgeren var utrolig tør, der var ingen dressing, og det føltes som om, der næsten ikke var noget i sandwichen. Det er virkelig trist at se, hvordan kvaliteten er faldet. Det var meget bedre før, men som så mange steder ser det ud til, at de starter godt og derefter bliver dårligere, når de får flere kunder. Jeg kommer nok ikke tilbage.
Burgeren var faktisk god
Burgeren var faktisk god, saftig med god smag… bollen der imod syntes jeg var tør, og det ødelagde min oplevelse af et møde med en ellers god burger ! Enten er selve bagningen(opskrift) bare træls, eller så mangler bollen bare en smørelse på begge (top & bund)
Tør og kedelig burger
Tør og kedelig burger, det eneste gode jeg har at sige er at der var refill på dressing
Dårligt tilberedt mad, elendig håndtering
Skrevet til burgerboom to gange, men uden at få svar. Nu en måned efter ryger den op her:
Hej,
I går ringede jeg som så mange andre gange tidligere, og bestilte to menuer som jeg selv hentede. Jeg bor lige i nærheden, og fik kun få minutter efter pakket burgerne ud.
Bollen var tør og hård i begge menuer og bøffen var både brændt og rå, hvilket gjorde det meste af burgere uspiselig.
Jeg henvendte mig efterfølgende i restauranten for at få mine penge retur, men de var nødt til at henvist mig til at skrive jer en mail med mit problem. Her gik jeg fra at være forstående for at fejl kunne ske, til at være frustreret over elendig serivce. En måde at håndtere dårlige oplevelser på, som topper skalaen for elendighed.
På forhånd tak.
Blevet elendig kvalitet
Dette er sendt på mail direkte til restauranten, men uden respons, så nu kommer det herind:
Vi har gennem tiden været trofaste kunder hos jer, men efter maden vi fik udleveret i dag er det desværre slut.
Vi bestilte 2 x cheeseburger menu, den ene skulle være med salat, det var der ikke i. De var derimod også SÅ tørre at vi ikke kunne få det sidste ned, det virkede som om at det var nogle gamle tørre burgere vi havde fået udleveret. Stort set ingen dressing - de plejer at flyde med dressing, bollen var SÅ ubeskriveligt tør og massiv, og ikke smørstegt som den ellers plejer at virke til. Den var umulig at få ned uden at drikke noget til. Den ene bøf var gennemstegt og den anden næsten rå, og ingen af dem smagte af noget, intet salt. De plejer at være godt krydrede, det er netop noget af det vi elsker ved jeres burgere.
Fritterne' var iskolde og slatne, slet ikke stegt færdige og stort set ingen krydderi. Absolut ingen parmesan som I ellers skriver, og eddermanme langt fra den "sprøde krydrede" beskrivelse I har på hjemmesiden!!
Ej hvor er vi skuffede!! 😩
Burger Boom er ikke hva det har…
Burger Boom er ikke hva det har været.før i tiden var burger virkelig gode men nu når man får kartoffel Bolle er det gået hend og blevet noget tørt stas med alt for meget løg ...pommes var dog gode nok i nu ..vi bestiller ik i gen
Fantastisk mad
Sindsyg god mad.
Klasse service.
Perfect smagsoplevelse.
Fin pris.
Mega øv oplevelse pga personalet
Mega øv oplevelse pga personalet. Men maden var “fin nok”
Ville ha givet 0 stjerner hvis jeg…
Ville ha givet 0 stjerner hvis jeg kunne . De kender ikk til service eller madlavning
Alt for dyrt
2 almindelige burgermenuer + nogle kyllingestykker og mozarallasticks til børnene = 439kr?
Fire hundrede og ni og tredive kroner?!
Det blev et nej tak fra os.
Jeg havde bestilt takeaway med min…
Jeg havde bestilt takeaway med min veninde og herefter opdager jeg først på mig selv, at min underlæbe er hævet - efter nogle minutter er min venindes underlæbe også hævet. Vi ringede derefter til vagtlægen og fortalte om situationen og hun spurgte indtil hvad vi spiste og hvor maden var fra. Jeg svarer så på spørgesmålene og idet jeg siger at maden er fra burger boom, siger hun, at der har været en del par gange hvor andre har ringet indtil dem og oplevet at det samme er sket på deres læbe eller lign. Er sket for dem som har spist på Burger Boom. LORTESTED og i gøre mennesker syge.
chicken burger uden chicken
Fik en chicken burger stort set uden kylling. Der var en halv inderfilet i hele burgeren. Det synes jeg ikke man kan være bekendt at sende ud af døren.
Nu tynde fritter
Nu tynde fritter, hvor blev de gode fritter af? Grunden til vi valgte Burger Boom.
Tilbage med de gl. fritter.
Rigtig god mad, men langsom tilberedning
Burgerboom Aalborg.
Maden var rigtig god, og hvem siger nej til mulighed for at tage deres fremragende dips med gratis, dog var service ikke den bedste.
Bestiller Burger på deres hjemmeside, hvor jeg acceptere at maden først er færdig 45 minutter senere. Der var en fejl på hjemmesiden som gjorde at man kun kunne vælge levering, men restauranten ringer 15 min før at det er en fejl og jeg selv skal hente min ordre, hvilket jeg acceptere. Desværre er min ordre først klar 20 min efter at den skulle være klar, hvilket betyder at det har taget dem over 1 time at lave min ordre.
Det virker ikke til at styr på deres planlægning af ordre, og kan styre hvor en ordre er klar til blive leveret, hvilket desværre bare efterlader en kan så god oplevelse.
LØRTE service!
LØRTE service!
Kommer ind for at spise, men ender med at vente i jeg ved ikke hvor lang tid, mens man ser folk komme EFTER en selv, som får sin mad FØR. Burgeren var langt under gennemsnittet. Har været her flere gange før, dette bliver nok sidste gang da deres service de sidste 3-4 gange bare har været i BUNDEN af bunden !! Plsse ærgerligt.
Perfekt burgere
Perfekt burgere
Gode pomfritter med mega god krydderi
Fantastisk service
Fantastisk
Sindssyg lækker burger & sides
Bestilte på Wolt, sindssyg gode burger, gode dips, særligt hvidløgsdip, gode sweet potato fries og gode tenders. 5/5.
Hvad sker der lige der!!!!
Byes bedste fritter, er skiftet ud med tynde usmagelige og blege fritter, så nu går vi til konkurrenten, hvilket vi faktisk er kede af.
Kommer de gode fritter tilbage, gør vi også.
La experiencia Trustpilot