Buro Scanbrit Opiniones 1790

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de 3e keer op reis met ScanBrit. En alleen maar positieve ervaringen. 1e reis Schotland langs Inns, super reis. 2e reis, autorondreis zuid Noorwegen (Ingunn). Helaas ging de boot van Berg... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben de 5 daagse trip naar Reykjavik gedaan inclusief 3 excursies. Deze inclusieve excursies waren zeker de moeite waard zoals b.v. walvis- en noorderlicht excursie. Ik heb wel 1 klein puntje; ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De service en communicatie van Scanbrit was goed maar het huisje in Rantaruka, F21 viel ons tegen, dat behoeft echt een opknapbeurt. Erg gehorig ook en veel is toe aan vervanging. Grappig dat de wasem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooie reis gemaakt naar Salla, Fins Lapland. Zeer goed georganiseerd door Buro Scanbrit. Mooie, unieke ervaring, alles klopte. Klein puntje was de sneeuwscooterrit met ons vieren. Die stond nie... Ver más

Información sobre la empresa

6. Agencia de viajes

Sobre Buro Scanbrit

Escrito por la empresa

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa

Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al vijftig jaar.

Bij ons kan je vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Autovakanties'.

Buro scanbrit Contact

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel persoonlijk geholpen, top!

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en had een heel fijn telefoongesprek met een medewerkster. Heel persoonlijk allemaal. Je kan merken dat er mensen werken die enthousiast zijn over hun reizen.

16 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Weer een mooie reis gemaakt

Weer een mooie reis gemaakt. Deze keer naar fins lapland (Erkki) . Op wat kleine dingetjes na alles weer top geregeld door B S . Zeker een aanrader. Tot nu toe
altijd mooie reizen gehad bij B S . Volgende keer zeker weer met dit reisburo. Gr Eric

29 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede en vlotte reacties

29 de septiembre de 2025
Logotipo de Buro Scanbrit

Respuesta de Buro Scanbrit

Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over de snelle en vlotte communicatie tijdens en na het boekingsproces. Fijn te horen dat dit als een belangrijk positief punt is ervaren.
We blijven ons inzetten om dit serviceniveau te behouden en waar mogelijk verder te verbeteren.
Dank voor de feedback.
Karin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijk tot rust gekomen in Zweden

Wij hebben genoten van een heerlijk vakantie. Het was goed georganiseerd en (bijna) alles verliep soepel. Gelukkig hebben het dat ene kleine obstakel (gesloten receptie bij het laatste vakantiehuisje) met een telefonisch hulplijn weer kunnen oplossen. Daarna konden we weer heerlijk verder genieten van de rust en de ruimte die we hebben ervaren in het prachtige Zweden.

21 de septiembre de 2025

Topvakantie

Duidelijke communicatie vooral per mail,
Reageren snel op vragen , we hebben een topvakantie gehad

14 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Organisatie was prima geregeld

Organisatie was prima geregeld; de keuze van de hotels viel in bijna de helft van de gevallen niet goed uit, al was het merendeel prima

15 de septiembre de 2025
Logotipo de Buro Scanbrit

Respuesta de Buro Scanbrit

Hartelijk dank voor je bericht op Trustpliot. Je feedback betekent veel voor ons. We zijn blij dat je over het geheel tevreden bent over de vakantie en onze locaties. Met de opmerking over de hotels kunnen we onze service en aanbod nog beter afstemmen en ervoor zorgen dat alle hotels in de smaak gaan vallen. Geen uitzonderingen daargelaten.
Karin

Prima geregelde rondreis

Prima geregelde rondreis. Extra hotel overnachting was geen probleem. Reis was wat aangepast omdat een resort vol was. alternatief was uitstekend. We hebben een mooie reis gehad en waren zeer tevreden.

19 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.