Buro Scanbrit Opiniones 1790

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de 3e keer op reis met ScanBrit. En alleen maar positieve ervaringen. 1e reis Schotland langs Inns, super reis. 2e reis, autorondreis zuid Noorwegen (Ingunn). Helaas ging de boot van Berg... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben de 5 daagse trip naar Reykjavik gedaan inclusief 3 excursies. Deze inclusieve excursies waren zeker de moeite waard zoals b.v. walvis- en noorderlicht excursie. Ik heb wel 1 klein puntje; ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De service en communicatie van Scanbrit was goed maar het huisje in Rantaruka, F21 viel ons tegen, dat behoeft echt een opknapbeurt. Erg gehorig ook en veel is toe aan vervanging. Grappig dat de wasem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooie reis gemaakt naar Salla, Fins Lapland. Zeer goed georganiseerd door Buro Scanbrit. Mooie, unieke ervaring, alles klopte. Klein puntje was de sneeuwscooterrit met ons vieren. Die stond nie... Ver más

Información sobre la empresa

6. Agencia de viajes

Sobre Buro Scanbrit

Escrito por la empresa

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa

Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al vijftig jaar.

Bij ons kan je vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Autovakanties'.

Buro scanbrit Contact

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Fijne reisagentschap

Makkelijk boeken. Reis aanpassen gaat in goed overleg. Snelle reactie op een vraag per mail. Ook wordt er gebeld wanneer de vraag verduidelijkt moet worden. Dus geen heen en weer ge-mail. Fijne mensen die bij Scanbrit werken.

1 de agosto de 2025

Alles was netjes geregeld

Alles was geregeld, b&b's netjes en goed. Reistijden tussendoor ook prima te doen.
Minpuntje: communicatie. E-mails zijn erg lang met veel info, belangrijke zaken worden gemakkelijk over het hoofd gezien.
Waar je precies verblijft wordt pas laat doorgegeven.

6 de agosto de 2025

Rondreis Zweden Finland Noorwegen

Het is echt een prachtige rondreis. Mooie route, prachtige plekken om te overnachten, soms een beetje ver van de bewoonde wereld. We hadden 1 overnachting waarbij niet duidelijk was vermeld waar we moesten zijn. De gps-coördinaten gaven een camping aan maar niet het hotel waar het was. Via de camping konden we nog wel een hut regelen, maar wel zonde van het geld.

29 de julio de 2025
Logotipo de Buro Scanbrit

Respuesta de Buro Scanbrit

Fijn je zojuist gesproken te hebben. Vervelend om te horen dat jullie verkeerde coördinaten hebben gehad waardoor jullie in een andere accommodatie terecht zijn gekomen.
Het heeft gelukkig niet verhinderd dat de reis fantastisch was.
Als organisatie zullen wij de gegevens aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen en we kijken of we nog iets voor jullie kunnen betekenen. Hier komen we op terug.
Karin

Bijna als goed geregeld

Bijna als goed geregeld. Het kleine, doch niet onbelangrijke puntje wat niet helemaal was geregeld als feedback gegeven.
Wij hebben aanpassingen gedaan in de bestaande reis, dit was snel geregeld.

4 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prachtig zweden

Leuke, mooie reis naar diverse gebieden in n zweden . Prachtig land, geweldige natuur. Informatie en communicatie kan beter.

3 de agosto de 2025
Logotipo de Buro Scanbrit

Respuesta de Buro Scanbrit

Het klinkt alsof je een gemengd gevoel overhoudt aan de reis. Aan de ene kant het plezier van het mooie Zweden en aan de andere kant frustratie door de kleine fouten die er zijn gemaakt en de miscommunicatie over een accommodatie en reizen met de hond.
Wat fijn dat we elkaar hebben gesproken in ons prettige telefoongesprek en dat je ons feedback hebt gegeven over de zaken waar jullie tegenaan liepen. Wij gaan hier zeker iets mee doen.
Gelukkig hebben jullie genoten van Zweden en van hun gastvrijheid, de natuur en de rust.
Karin

Rondreis Torsten - Buro Scanbrit

Buro Scanbrit werdt ons aangeraden door een vriendin. Wij hebben de reis Torsten gedaan.

Ik en mijn zoon van 15 hebben de rondreis gedaan in Denemarken. Hotel hoppend, dit vond vooral mijn zoon erg leuk! 4 hotels in 9 dagen, elk hotel 2 nachten.

We kregen er een mooie reisgids bij en hebben daar goed gebruik van gemaakt. Alle hotels waren netjes en vriendelijk. Vooral de Comwell hotels waren goed en fijn. Overal kreeg je gratis koffie en thee en kon je water verkoeld en met een smaakje krijgen.

Alles was goed geregeld en bureau Scanbrit was goed bereikbaar als we ergens niet uit kwamen.

Al met al een goeie service een fantastische vakantie gehad samen. We hebben dankzij Buro Scanbrit mooie herinneringen kunnen maken!

26 de julio de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.