Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service. Jeg handler her helt klart igen. Havde købt et par sko på udsalg, som havde en fejl i syning ved modtagelse. Desværre var det sidste par i min størrelse og jeg ville gerne beh... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan give den bedste anbefaling herfra til Butik FRYS.🤩🤩 Servicen er i top og fås af den super dygtige og inspirerende indehaver selv - nemlig Nanna. Altid parat til at hjælpe og med komme med gode r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sød og personlig service og lige den vejledning jeg har brug for. Flotteste styles og god kvalitet, som emmer af en sans for både trends og holdbarhed. En skøn og inspirerende butik at hand... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nærværende og personlig betjening, samt hurtig levering - og så er der lækkert tøj i butikken med forslag til spændende styles

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Hos Stamer&Hall er der fokus på det gode design og den bedste kvalitet. Mærkerne er valgt med udgangspunkt i at være danske, kendte for deres udtryk/signatur, og med fokus på at kunne vælge bæredygtighed til, i de forskellige kvaliteter. Tøj er ikke bare tøj. Tøjet skal passe til vores kroppe og ikke kun se pænt ud på bøjlen - uden at gå på kompromis med designet . Stamer&Hall er en modebutik der er værd at køre efter. Her finder du designs fra de største danske brands. Foruden god service, nye tendenser og Privat Shopping. Følg med på IG, FB og www.stamerhall.dk Velkommen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Jeg handler her helt klart igen.
Havde købt et par sko på udsalg, som havde en fejl i syning ved modtagelse. Desværre var det sidste par i min størrelse og jeg ville gerne beholde skoen, så jeg fik ordnet skoen og STAMERHALL har returneret udgift for reparation. Mega god service. Tusind tak.

20 de febrero de 2026

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak for din anmeldelse. JEg er super glad for vi fandt en løsning og at du er glad for skoene :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte de lækreste bukser online, og de blev sendt til levering samme dag. Super god kundeservice og hurtig levering!

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

arrogant butik ingen penge tilbage …

arrogant butik, ingen penge tilbage medmindre du handler online, tror damen er en dronning. Hun giver kun penge tilbage til
online kunder,de fysiske kunder et til grin.

Mvh Torben

28 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Kære Torben,
Jeg kan se, at du fortsat vælger at anmelde min butik negativt.

Vi har talt sammen i butikken, og mine betingelser for retur i fysisk butik er tydeligt oplyst både på skilt ved kassen og på kvitteringen. På intet tidspunkt under købet blev der spurgt til fortrydelsesret eller ønske om pengene retur.

Som allerede beskrevet følger Stamer&Hall gældende lovgivning for fysiske butikker. I den konkrete sag blev varen taget retur, og der blev udstedt et tilgodebevis med 3 års gyldighed – hvilket er vores normale praksis.

Jeg beklager, at du oplever det anderledes, men jeg finder det ikke længere rimeligt at blive omtalt personligt eller nedsættende, når sagen er håndteret korrekt og afsluttet.

Jeg vælger derfor ikke at kommentere yderligere og ønsker jer alt det bedste fremover.

Nanna, Stamer&Hall

Kan anbefales

Kan anbefales - super hurtig levering

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget

Varen svarede til beskrivelsen

18 de agosto de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak Else, for at tage dig tid til at lave en anmeldes - det betyder meget.

Lækker tøj og super service

Lækker tøj og super service

11 de julio de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak for din søde anmeldelse Vinnie, det betyder meget, du har en god oplevelse når du kigger forbi

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker webshop med et bredt udvalg af fede mærker

Lækker webshop med et bredt udvalg af fede mærker. Det købte bliver hurtigt sendt afsted og meget hyggeligt med en lille hilsen.

10 de junio de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak Lise, Vi udvælger nøje vores styles og mærker, så det altid er en inspirerende oplevelse. og ja, så sender vi jo selvfølgelig lige så hurtigt som vores fragtmænd løber

Virkelig god købsoplevelse

Lækre varer og god service. Hurtig levering.

17 de abril de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak Hanne, dejligt du har haft en god oplevelse ve dat handle hos os

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig betjening - på afstand.

Jeg har handlet hos Stamer&Hall er par gange.
Og jeg gør det igen!
Sidste gang bestilte jeg en nederdel, og jeg skrev en mail om, at jeg virkelig gerne ville have den med på ferie to dage efter.
Jeg fik personligt svar, og jeg oplevede, at der blev gjort en ekstra indsats for at få pakken med samme dag, så den var hos mig dagen efter.
Personlig betjening - på afstand.
Og nederdelen er har jeg stort set haft på siden!

23 de abril de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Så glad for vi nåede det hele Stella, og dejligt du er glad for nederdelen! Du skriver bare en anden gang, vi gør altid gerne en ekstra indsat :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og uproblematisk bestillings- og…

Nem og uproblematisk bestillings- og leveringsproces. Og vare lever helt op til mine forventninger.
Ikke sidste gang jeg handler her🤩

14 de abril de 2025

Respuesta de Stamer&Hall

Tusind tak Mette! Jeg er glad for du har haft en god oplevelse. Det betyder meget at du har lyst til at dele din oplevelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.