Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg fik støvlerne 2 dage efter bestillingen, og det var så med et personligt kort og bolsjer. Fantastisk oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her ❤️🥰👍
Kh Lene
Vi er en af Jyllands største modebutikker, fordelt på to lokationer i hjertet af Ølgod. SØS 600 m2 modetøj til piger & kvinder i alle aldre & størrelser. SØS SKO 300 m2 skomode til Kvinder, Mænd & Børn. Vi har et bredt sortiment og sætter en ære i altid at have både moderigtige og klassiske varer i butikkerne. Hvis vores kunder mangler noget, gør vi en indsats for at skaffe det til dig. For os er servicen omdrejningspunktet for alt hvad vi gør, vi tror på at dygtige, søde og smilende medarbejdere skaber værdi og giver dig lyst til at køre efter os eller handle hos os på vores webshop. Vi vil gøre vores bedste for at vi på nettet er lige så nærværende og serviceminded som i butikkerne.
Torvet 6, 6870, Ølgod, Dinamarca
Kh Lene
Hurtig levering. Varen var fin, men desværre alligevel ikke det jeg søgte. Der var rigtig god service i forbindelse med returnering og pengene var tilbage meget hurtigt. Kan anbefales.
Utrolig god service , meget hjælpsomme - rigtig hurtig levering (2 dage) og var pakket fint ind med personlig hilsen og skønne bolscher, en fornøjelse, vil helt sikkert handle der igen😊
Hurtig levering. Desværre var det en forkert vare. Jeg kontaktede straks Butik Søs og fik en meget venlig og super fin behandling. Den rigtige vare modtog jeg dagen efter. Kan varmt anbefales.
Bestilte et par New Feet sko søndag, fik leveret tirsdag og havde dem på hele onsdagen. Alt var helt i orden.
Lynhurtige og perfekt kommunikation.
Fantastisk hurtig levering og smukt pakket produkt.
Er meget tilfreds med oplevelsen !
Más información sobre otros tipos de reseñas.