Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Bæredygtige kvalitetssmykker i genbrugt 925 sterling sølv og 18K guldbelægning. Smykkerne hos Buus Studio er designet af nordjyske Amalie, som brænder for god kvalitet og tidsløse designs.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Utrolig hurtig service

Utrolig hurtig service, kan mærke ekspeditionen er gjort med kærlighed og taknemmelighed. Fineste indpakning og smykker der lever op til forventningen ❤️

22 de diciembre de 2023

Hej Vibe,
Tusind tak for de flotte ord, det sætter jeg stor pris på❤️
Knus Amalie

Virkelig hurtig levering

Der er virkelig hurtig levering (ca. 48 timer) og fin indpakning. Derudover er der bare de smukkeste smykker! Jeg er meget tilfreds med mit køb his Buus Studio.

7 de junio de 2023

Kære Mie,
Tusind tak for sin smukke bestilling. Jeg håber at du bliver glad for dine sager.
De varmeste sommerhilsner,

Fantastisk service

Fantastisk service. Super hurtig levering og de flotteste smykker.

11 de mayo de 2023

Respuesta de Buus Studio

Tusind tak for de fine ord Nette. Din BS samling bliver også kun større, og jeg elsker det.
De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke smykker og hurtig levering!

Jeg bestilte et par Bolette Mini Hoops, og to dage efter kunne jeg allerede afhente dem i den valgte pakkeshop. Smykkerne var pakket ind i en superfin æske, som også var pakket ind rigtig fint. Øreringene er så flotte, og jeg glæder mig meget til at gå med dem.
Så alt i alt, rigtig flotte smykker, utrolig hurtig levering og så flot indpakning! Kan kun anbefales - og det er ikke sidste gang, jeg køber smykker her <3

19 de febrero de 2023

Hej Emma,
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive denne fine anmeldelse, det varmer om hjertet. Jeg håber at du bliver glad for dine øreringe.
Jeg håber at vi snart ses igen.
Mange varme hilsner,
Amalie💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle smykkerne er simple, vildt smukke og holdbare!

Jeg har haft Buus Studios adventskalender gennem december måned og jeg fik samtidig Athene Earlines i fødselsdagsgave, så jeg har efterhånden en del smykker fra Buus Studio, og jeg er enormt glad for dem alle sammen. Alle smykkerne er simple, vildt smukke og holdbare! Jeg er desuden særligt vild med lukkefunktionen i Bolette Mini Hoops, som gør det super nemt at tage dem af og på!

28 de diciembre de 2022

Hej Caroline,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer meget.
Varme hilsner,
Amalie Buus

Meget tilfreds!!

Jeg har tre smykker herfra og jeg bruger dem stort set hver dag. MEGET tilfreds med kvaliteten, og smykkerne er så smukke. Jeg er specielt vild med kliklåsen på Bolette øreringene. Hurtig levering og flot indpakning✨

6 de abril de 2022

Hej Amalie,
Tusind tak for de fine ord. Det glæder mig at høre, at du er glad for alle dine køb. Jeg sætter stor pris på din store aktivitet på webshoppen.
De bedste hilsner,

Fantastiske smykker!

Ønskede mig både ATHENE-øreringe og SOMA-fingerring i julegave og var så heldig at få begge dele. FANTASTISKE smykker, bruger dem næsten hver dag. Det var en skøn gave at åbne, da der var gjort noget ekstra ud af indpakningen :)

1 de abril de 2022

Hej Rikke,
Tak for endnu en flot anmeldelse. Det varmer mit hjerte.
Mange hilsner,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.