Ubeskrivelig god service! Kan ikke andet end anbefale Buus! De har leveret den bedste hvidvin jeg nogensinde har smagt! Og har ringet personligt med anbefalinger, som viste sig at være bedre end hva... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Er Cypernveteran og søgte CypernVine: Dem kunne BUUSVINE levere. Køber Cypernvine til privat - og som gaver til familie og venner. Leverer gode vine, men de 5 stjerner er for en ærlig og god servic... Ver más
Fantastisk service! Jeg var i tvivl om min ordre var gået igennem og fik hurtigt svar og havde vinen allerede dagen efter den var bestilt. Desværre drikker jeg ikke selv vin, men næste gang vi skal b... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Familievirksomheden Buus Vine blev etableret i 2013 af Hans Buus og sønnen Oskar. Siden er Anne Juul blevet en del af foretagendet. Buus Vine drives ud fra sunde og gennemskuelige købmandsprincipper, og leverer god vin til prisen. Vi finder vore vine hos mindre vinhuse/gårde hovedsalig i Frankrig og i Italien. Vi lærer producenterne at kende og udvikler et gensidigt tillidsforhold til hinanden, der gør, at vi kan stå inde for alle vore vine.
Información de contacto
Gl.egensevej 31, 9280, Storvorde, Dinamarca
- Info@buusvine.dk
- buusvine.dk
Altid en god oplevelse at handle sin…
Altid en god oplevelse at handle sin vin hos Hans. Kvalitetsvin til gode priser.
Fik hvad jeg gik efter
Det er første gang jeg har prøvet at bestille vin hos jer.
Jeg fik hvad jeg gik efter. Så det fint. Har ikke udforsket jeres vine endnu.
Fin levering til fordøren inden for et…
Fin levering til fordøren inden for et døgn 🤗
Altid god og personlig service.
Lover en masse ting de ikke lever op…
Lover en masse ting de ikke lever op til. Og så efterlades man med at skulle deres med deres utilstrækkelighed selv.
Hurtig og god levering.
Hurtig levering 😊
Fantastisk service
Virkelig god service og der gik under et døgn, så lå min champagne i postbutikken.
Jeg fik hurtig hjælp og svar på mine spørgsmål. Vi har både bryllupper og konfirmationer over de næste år og vil bestille vinen hos BUUSVINE
Min første ordre hos Buus Vine
Min første ordre hos Buus Vine. Ikke perfekt i første omgang, men efter en mail og en telefonsamtale var vinen i hus i løbet af 18 timer - inkl. en flaske i kompensation, betydeligt over forventeligt niveau. "I will be bäck"
God oplevelse og hurtig levering
Hurtig lev.
Hurtigt og let
Hurtig levering samt skønt at der ikke kræves 6-stk af vinene, så der er mulighed for at dræve lidt forskelligt
Super hurtig levering og skønne…
Super hurtig levering og skønne anbefalinger/opslag på facebook
Fantastiske vine til en fair pris…
Et rigtig fint og omfattende udvalg af kvalitetsvine til en fair pris. Gode og præcise beskrivelser af vinene på deres hjemmeside. Særdeles god service og hurtig dag til dag levering. Buus Vine kan klart anbefales.
Hurtig og effektiv levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.