Heerlijke wijn, netjes geleverd!
Heerlijke wijn ontvangen en ook nog eens erg netjes geleverd! Verder ook een heel mooi concept!
Echte Europese producten. Echte familiebedrijven. Betere kwaliteit. BuyEuropean.com is het eerste platform dat Europese familiebedrijven rechtstreeks bij u thuisbrengt. Wij verbinden consumenten direct met producenten die hun producten al generaties lang maken met vakmanschap, traditie en trots. Geen importeur, geen groothandel, geen supermarkt en geen anonieme webshop. Gewoon de producent en u. Wij starten met Franse en Italiaanse wijn van geselecteerde Europese familieproducenten. Vanuit die basis groeit BuyEuropean.com verder met andere echte Europese producten, zoals olijfolie, honing en delicatessen van makers die staan voor herkomst, kwaliteit en liefde voor het product. Doordat wij zonder onnodige tussenlagen werken, blijft de waarde waar die hoort: bij de maker, bij het product en bij de klant. U koopt rechtstreeks bij Europese familiebedrijven en ontvangt hun producten eenvoudig thuis. Bij BuyEuropean.com vindt u geen massaproduct zonder verhaal, maar producten met oorsprong, karakter en een duidelijke herkomst. 100% Europees, rechtstreeks aan uw deur.
Holanda
Nice and quick service. Would recommend for sure!
Le tour wine collection is een echte aanrader!!