Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie verstelbare boxspring besteld!goed bed en ziet er prima uit. We hadden mooie kleur voor het bed uitgezocht alleen jammer toen die geleverd werd er helaas een andere kleur stof op zat dat was mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones

Escrito por la empresa

Boxspring Xpert, is een ervaren en vakkundig team van slaapexperts dat zich sinds april 2021 richt op de online wereld van boxsprings, slaapbanken, matrassen, toppers, accessoires en bedtextiel. Met een kantoor en showroom gevestigd op de Industriestraat 12 in Dinxperlo bedienen ze klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De merkbelofte van Boxspring Xpert luidt: "Supporters van zorgeloos slapen." Het bedrijf streeft ernaar om klanten een zorgeloze ervaring te bieden, vanaf het moment van aankoop tot bezorging en installatie. Ze bieden diverse serviceopties, zoals gratis bezorging, montage, financieringsoplossingen en avond- en weekendbezoeken aan hun hoogwaardige showroom. Als experts in het vakgebied hebben ze zorgvuldig de beste boxsprings, matrassen en toppers geselecteerd, waarbij gelet wordt op materialen, hoogte, ondersteuning, ventilatie en uitstraling. Klanten kunnen zelfs producten gratis uitproberen en een inspiratiebox ontvangen met stofstalen en tijkstoffen om de materialen te beoordelen. Door directe levering van Europese fabrikanten, geautomatiseerde processen en kostenbesparende maatregelen, kunnen ze concurrerende prijzen hanteren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Alle producten worden gratis thuisbezorgd en kunnen kosteloos worden geretourneerd als de klant niet tevreden is. De servicegraad staat hoog in het vaandel bij Boxspring Xpert, met een toegewijd serviceteam dat deskundig en professioneel alle vragen en behoeften van klanten afhandelt. Met hun inzet om klanten zorgeloos te laten slapen, streven ze ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde partner te zijn in de wereld van slaapcomfort

3,7

1 estrella

Ha contestado el 22% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prijs/kwaliteit goed en duidelijke communicatie

Ik plaats niet vaak een review, maar vond het nu wel zinvol om dit een keer te doen.
Wij hebben het bed voor onze dochter online besteld. Onze keuze uiteraard, maar wel spannend of je ook krijgt wat je besteld op de foto’s op de website
Eerst een paar kleurstalen opgevraagd en de volgende dag al ontvangen. We hebben op basis van die kleurenstalen het bed besteld.
Gekozen om alleen een aanbetaling te doen en de rest bij levering (geeft een soort levergarantie)
Duidelijk communicatie per mail over de bestelling. Ook goed op de hoogte gehouden over de voortgang en contact over de levering mail en sms.
Voor de deze prijs heb je een mooi en fijn bed. Dus prijs/kwaliteit en top! Service over de order was ook duidelijk en goed.
Enige min punt is dat we net voor de levering te horen kregen dat we contant moesten betalen ipv per pin zoals in de mail wordt aangegeven. Chauffeur zet het pakket letterlijk tot aan de deur. Maar nogmaals oval en erg tevreden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie boxspring geleverd. Zeer tevreden !

Mooie boxspring geleverd, voldoet aan alle verwachtingen. Mail verkeer was uitstekend, heel snel antwoord ontvangen op mijn vragen. Ik had bezorgen incl montage besteld. Twee keurige mannen kwamen het bed bezorgen en in elkaar zetten. Al het afval werd netjes meegenomen. Kopje koffie gegeven. Binnen half uurtje alles geregeld. Super !

Aan boxspring expert.

Aan boxspring expert.

Ik moest 9 weken wachten tot ik eindelijk mijn bed geleverd kreeg. Ik kan je vertellen dat we dit niet erg vonden als we nu zien wat we ervoor terug hebben gekregen. Wat een goed perfect bed zeg wauw!

En niet te vergeten jullie bezorgers verdienen echt oprecht een schouderklopje. Wat een toppers zonder moeilijk te doen hebben ze ons keigoed geholpen met het sjouwen naar de eerste verdieping. Het bed zal sochtends komen maar kwam de avond ervoor al (verassing):). Ook van te voren keurig gebeld en smst DIKKE 5 STERREN VOOR JULLIE.

Bedankt voor alles!!

Zeker waar voor je geld

Je moet er even 14 weken op wachten maar dan heb je ook wat. Het bed is netjes geleverd en alle onderdelen zien er zeer degelijk uit. Ledikant met opbergruimte Seattle is zeker een echte aanrader.

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible experience

Terrible experience. Don't buy here. Waited for 2 months on a topper, and even have to pay a return fee of 49,99. What a scam. Poor communication and false advertising.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie verstelbare boxspring…alleen verkeerde kleur geleverd!!

Mooie verstelbare boxspring besteld!goed bed en ziet er prima uit.
We hadden mooie kleur voor het bed uitgezocht alleen jammer toen die geleverd werd er helaas een andere kleur stof op zat dat was minder maar na even kijken was de kleur wel oke en heeft boxspring expert het netjes opgelost.

23 de marzo de 2026

Ich bin rundum zufrieden

Ich bin rundum zufrieden! 😊
Von der Bestellung bis zum Abschluss hat alles reibungslos funktioniert. Der Bestellprozess war unkompliziert und übersichtlich, die Abwicklung schnell und zuverlässig. Besonders positiv hervorzuheben ist die klare Kommunikation und die termingerechte Lieferung.

Insgesamt eine sehr angenehme Erfahrung – so wünscht man sich das als Kunde. Gerne wieder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bizar slechte communicatie!!!

Op 3 februari heb ik mijn boxspring besteld. Voor de bestelling ontzettend goed contact via WhatsApp gehad, dus ondanks alle slechte reviews ertussen, had ik het vertrouwen in dit bedrijf.
Het bed zou een levertijd van 8 weken kennen. Bewust gekozen om deze zélf te monteren, zodat er niet ook nog twee weken extra bij komen.

Helaas zijn we nu 9,5 week verder en heb ik geen updates en krijg ik vrijwel geen contact over het bed.
Ik heb geen idee wanneer het bed aankomt. Het enige dat ik krijg is een automatische reactie waarin staat dat de levertijd bij het product vermeld staat en dat ik vanzelf een mail krijg. De directe vraag naar de levertijd, wordt beantwoord met de mededeling dat het nagevraagd wordt en wordt verder dagenlang niet op teruggekomen. Inmiddels aangegeven dat ik deze week nog een reactie wil, anders wil ik mijn aanbetaling terug en ga ik er rechtsbijstand op zetten. Ik ben klaar met het wachten en overal zelf achteraan gaan. Denk goed na voor je met dit bedrijf in zee gaat!!!!!

Sidenote: Mocht het probleem op wonderbaarlijke wijze ineens tóch opgelost worden, zal ik deze review aanpassen. Tot het moment dat er een oplossing is, blijft hij staan.

3 de febrero de 2026

Prima levering

Prima levering, iets later dan afgesproken maar keurig een tekstbericht. Bed was goed verpakt niet beschadigd. Vriendelijke bezorgers.
Bed is stevig en van mooi materiaal. Ligt heerlijk. Voor een mooie prijs.
Tip: Geef de kopers in de wachttijd tussen bestelling en levering iets meer updates. 8 weken voelt lang als je niets meer hoort.

28 de marzo de 2026

Top bedrijf

Het heel proces verliep vlot. Het bed is geleverd binnen de gestelde termijn van 10 weken. Let op: de service van montage is niet mogelijk, dat stond nog wel op de site, maar na een belletje met het bedrijf leek dit toch niet meer mogelijk. Het monteren zelf valt ook mee, 4 componenten die aan elkaar worden vastgehaakt (boxspring Paris)

9 de abril de 2026

Super bed!

Het bed is mooi, goed in elkaar te zetten en biedt superveel opbergruimte.
Bovendien is alles heel fijn naar de tweede verdieping getild door de transporteurs.

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin insgesamt sehr zufrieden mit dem Design

Ich bin insgesamt sehr zufrieden mit meinem Bett und kann es auf jeden Fall weiterempfehlen. Schon beim ersten Probeliegen habe ich gemerkt, dass es einen hohen Komfort bietet. Die Matratze ist weder zu hart noch zu weich, sondern genau richtig, um den Körper optimal zu stützen. Seitdem ich dieses Bett benutze, schlafe ich deutlich besser und wache morgens erholter auf.

Besonders positiv finde ich die hochwertige Verarbeitung. Das Bett wirkt stabil und langlebig, nichts knarzt oder wackelt, selbst nach längerer Nutzung nicht. Auch das Design gefällt mir sehr gut – es passt perfekt in mein Schlafzimmer und wirkt modern und zugleich gemütlich.

Ein weiterer Pluspunkt ist die einfache Montage. Der Aufbau war unkompliziert und schnell erledigt, was ich als sehr angenehm empfunden habe. Zudem ist die Pflege des Bettes ebenfalls unproblematisch.

Ein kleiner Kritikpunkt ist höchstens der Preis, der etwas höher liegt. Allerdings finde ich, dass sich die Investition lohnt, da die Qualität und der Schlafkomfort wirklich überzeugen.

Zusammenfassend kann ich sagen, dass ich mit meinem Bett sehr zufrieden bin. Es bietet hohen Komfort, eine gute Qualität und ein ansprechendes Design – genau das, was ich mir gewünscht habe.

2 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

26 december 2025 boxspring gekocht…

met wat uitloop van levering 12 week toch mooi boxspring gekregen zoals besteld goed ingepakt en niks beschadigd dacht te betalen met klarna in 3 termijnen zoals ook in die advertentie stond maar kreeg al melding van klarna hele bedrag 1x betalen daar baal ik dan wel weer van. Vind het dan wel misleidend dat het eigelijk niet zo is! maar wel bij die advertentie zetten in 3 termijnen betalen met klarna

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en ontbrekende onderdelen!

Het bed is heel mooi, netjes en op afgesproken tijd afgeleverd. Ik zou iedereen aanraden om bij de levering de losse onderdelen te tellen. Ik had helemaal geen schroeven etc ontvangen. Ik had helemaal niks ontvangen! Een maand lang heb ik gemaild, gebeld en appjes gestuurd en niks werd opgelost. Alle losse onderdelen kwamen uit Polen. Ik wil mevrouw Nadja bedanken voor haar hulp want dankzij haar hebben ze na een maand de onderdelen opgestuurd. De communicatie is heel slecht veel beloven maar niks doen. Tel en kijk alles goed na! Ik had mijn bed al verkocht en sliep op de grond, niks mis mee een paar dagen maar een maand lang! Als klant werd ik niet serieus genomen maar elke keer weer afgescheept met het is al verstuurd.

31 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het duurde iets langer dan verwacht…

Het duurde iets langer dan verwacht totaal 9 weken, ( zou 5 - 8 weken duren maar uit eindelijk hebben we het bed mogen ontvangen. Als ik vragen had over de bezorging werd hier snel op geantwoord en telefonisch werd ik ook snel terug gebeld.
Het bed werd netjes thuis afgeleverd, Bed ziet er goed uit en hij ligt heerlijk. Zeer tevreden.

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.