Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en stigereol med skuffer og skrivebord til vores datter samt en matchende kasse - da vi bestiller møblet er vi klar over, at der godt kan være lidt ekstra leveringstid grundet travlhed (dette... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var forberedt på lang leveringstid pga sommerferie. Desværre, var kasserne møblet kom i ret smadrede og delvist våde også. Så vi nægtede at modtage pakkerne i den stand. Firmaet var dog søde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg manglede en stige for at kunne gøre min ABC reol færdig. Skulle jeg køre til Århus 75 km. x 2 eller skulle jeg forsøge om jeg kunne hente den direkte på fabrikken 35 km. x 2 Jeg ringede direkte ti... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Really poor quality. We ordered a Himalayan blue desk system. The desk arrived with visible black handling marks, dents and cracks. The water based paint is ( unlike the online photos) literally water... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

43 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tommel op for design og gode intentioner, tommel ned for resten

Kæmpe tommel op for flot design, gode farver, dansk produktion og made to order-koncept! Alligevel bliver det ikke til mere end tre stjerner af flere årsager:

1) Leveringstiden endte med at være næsten dobbelt så lang som det lovede. Den blev endda yderligere forsinket ift. det, jeg blev oplyst, da jeg kontaktede kundeservice første gang.
2) Samlingen af min kommode blev lidt af en proces, der endte med at tage min mand og jeg en del timer! Der manglede en skrue, en anden var skæv. Brugsanvisningen var SVÆR at læse, ind i mellem decideret misvisende og ikke tilpasset det specifikke produkt, jeg havde købt (kommode med fem skuffer). Ca. halvvejs i processen opdager jeg ved et tilfælde, da jeg genbesøger billedet af kommoden på hjemmesiden, at der vist er noget, der ikke stemmer. Ringer til kundeservice for hjælp og snakker med (heldigvis) sød kundeservicemedarbejder, der fortæller at de netop har lavet ny vejledning til mit specifikke produkt, som hun sender. I den - i øvrigt klart opgraderede - vejledning kan jeg se, at jeg skulle være startet noget anderledes end den oprindelige vejledning sagde (og på en måde som man umuligt bare kunne have regnet ud). Får endelig samlet kommoden, men står tilbage med et møbel, der nu har synlige skruehuller der hvor fejlen blev begået. Kunne man ikke have sendt den nye vejledning med via mail, hvis den endnu ikke havde nået trykken?? Selvom vi har fulgt vejledningen efter bedste evne, ser skufferne desuden ikke helt lige ud.
3. Lidt “sjusket”, at det indvendige af skufferne på den malede kommode ikke også er malet. Det kunne man ikke se af billederne.

Jeg betaler gerne for dansk produktion og gode intentioner, men det er simpelthen ærgerligt, når møblet er så svært at samle helt korrekt, at det går ud over udseendet og kommer til at se mere hjemmelavet ud, end det burde.

23 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt en ABC reol

Jeg har købt en ABC reol, som jeg er rigtig glad for. Dog kunne brugsanvisningen til at samle skufferne med godt have været mere udførlig.
Reolen blev leveret med DSV og det var tilgengæld ikke tilfredsstillende. Jeg fik en sms dagen før om, at reolen ville blive leveret mellem 10-12, på dagen blev tidspunktet først ændret til 11-13, så 12-14, så 14-16 og til sidst 16-18. Jeg kunne ikke stå til rådighed hele dagen og DSV kundeservice var ikke imødekommende men sagde blot, at man skulle regne med levering ml. 8-16, og at det var leverandørens opgave at oplyse om dette.

5 de octubre de 2024

Hej Ditte Marie,

Tusind tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du er glad for din nye ABC reol. Vi beklager, at brugsanvisningen ikke levede op til dine forventninger – vi arbejder på at forbedre vores vejledninger, så samlingen bliver så let og klar som muligt for fremtiden.

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med leveringen. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker for vores kunder, og vi tager din tilbagemelding meget seriøst. Vi vil tage dette op med vores logistikpartner for at undgå sådanne situationer i fremtiden og sikre, at vores kunders forventninger bliver mødt.

Tak fordi du tog dig tid til at informere os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, eller hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse i forhold til…

Super god oplevelse i forhold til bestilling samt flot produkt.
Levering til tiden .

1 de octubre de 2024

Hej Dolan,

Tusind tak for dine fem stjerner og de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestillingen og vores produkt, samt at leveringen gik som planlagt. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, du vil nyde dit nye møbel fra ByAulum i mange år fremover.

Venlige hilsner,

Super god service

Super god service! Fik svar med det samme - og de to høje stiger, jeg skulle bruge, blev pakket og lagt på trailer mens jeg blev vist rundt i udstillingen. Jeg kommer gerne igen og anbefaler gerne til andre!

11 de septiembre de 2024

Hej Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at du var tilfreds med vores service og hurtige svar. Vi er glade for, at du kunne få de stiger, du havde brug for, og at du nød rundvisningen i vores udstilling. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og er taknemmelige for, at du vil anbefale os til andre.

Venlige hilsner,

Vestjysk håndværk

Jeg giver først fremmest 5 stjerner fordi det er dansk og endnu mere fordi det er vestjysk og har historie. Dejligt design med fantastiske farver. God kundeservice da vi synes det var lidt op ad bakke at samle og der manglede skruer. Vi overvejer en Santa Fe vægreol hvis den er snild at sætte op

9 de abril de 2024

Hej Kristian,

Tusind tak for de fem stjerner og din anerkendelse af vores vestjyske håndværk.
Det glæder os, at du er tilfreds med designet og farverne. Vi arbejder løbende på at forbedre vores samlevejledninger for at gøre processen så enkel som muligt.

Hvis du overvejer vores Santa Fe vægreol, vil du opleve, at den er designet for nemmere samling. Vi er her for at hjælpe, hvis du har spørgsmål undervejs.

Agger reol

Jeg købte en Agger reol og har samlet den selv. Den er så flot og enkel og lyser op i min stue.
Levering og kundeservice var fin - jeg fik endda svar på en forespørgsel en søndag eftermiddag!

23 de septiembre de 2024

Hej Lisbeth
Mange tak for de fem stjerner og din skønne anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at Agger reolen lyser op i din stue, og at du er tilfreds med både reolen og vores service.
Det er vores mål altid at være der for dig, selv på en søndag eftermiddag.

Tak for at du valgte ByAulum. Hvis du får brug for os igen, står vi altid klar til at assistere.

De bedste hilsener,
ByAulum Teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kvalitet og skarp pris

Kære Stephanie hos ByAulum

Det er en sand fornøjelse at besøge jer.
Og gøre business med jer.

Fremragende service. Høj kvalitet og stor udpræget hjælpsomhed.
Langt mere end der kan forventes.

Jeg vil mega gerne købe de tre eksklusive træreoler i udstillingen.

Og vi vil komme til døren i nærmeste fremtid, hvis du ikke allerede har solgt dem....?

Tillige vil jeg gerne bekræfte, at vi meget gerne vil have, at du igangsætter ordren med de hvide reoler til væggen med vægophæng. Kirsten har godkendt købet.

de allerbedste hilsener
Bent Tilsted

10 de septiembre de 2024

Kære Bent,

Tusind tak for dine varme ord og for dit seneste besøg. Det er altid en fornøjelse at gøre forretning med dig, og vi sætter stor pris på din tillid og de positive oplevelser, du deler.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og servicen, og vi er glade for, at de tre eksklusive træreoler og den hvide reol nu har fundet deres nye hjem hos dig.

Tak for din fortsatte støtte, Bent. Vi ser frem til mange flere succesfulde samarbejder i fremtiden.

De allerbedste hilsener,
fra ByAulum Teamet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg fik desværre en anden kundes varer

Jeg fik desværre en anden kundes varer. Men der har overhovedet ikke været problemer med at få det hentet igen, og beløbet kom retur til min konto.
Så nu prøver jeg at bestille igen, og mon ikke det lykkes.

30 de agosto de 2024

Hej Annelise
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt den fejl, der førte til, at du modtog en anden kundes varer. Det glæder os dog at høre, at returneringen og refunderingen forløb glat.

Vi sætter pris på, at du giver os en chance til og bestiller igen. Vi vil gøre alt for, at din næste oplevelse bliver fejlfri og helt efter bogen.
Tak for din tålmodighed og forståelse.

Stephanie fra ByAulum

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Design fejl, men god kundeservice

Opdatering:

Vi har fået en ny reol, trods en fejl i designet, er bedre at samle.

God service fra Søren, tak.

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen hos ByAulum!

Vi har købt Agger deluxe til vores søn. Min mand (der ellers er håndværker) har samlet efter vejledning og video. Forborede huller passer ikke til skufferne og skubber bagbeklædning ud.

SÅ ringe! Værre end jysk og Ikea til sammen.

Ikke pengene værd.

20 de agosto de 2024

Smukt møbel

Jeg har haft Brooklyn reol stående på børneværelset, men den er nu flyttet ud på vores repos. Det er fedt at man nemt kan flytte rundt på hylderne efter behov. Skøn farve (Olive). Tilfreds med kvalitet og udseende.

1 de junio de 2024

Hej,

Tak for din femstjernede anmeldelse😀 Vi er virkelig glade for at høre, at du er begejstret for Brooklyn reolens alsidighed og den elegante Olive-farve. At du er tilfreds med både design og kvalitet, betyder meget for os.

Din positive feedback er utroligt værdsat, og vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde produkter, der opfylder dine forventninger og beriger dit hjem.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langsom levering og skuffende kvalitet til den pris!

Bestilte en Agger reol som skulle være på lager - da jeg intet havde hørt efter en uge ringede jeg og rykkede og fik at vide den kom dagen efter - det blev 5 dage efter og interfjord som leverer kan man ikke komme i kontakt med.
Da reolen endelig kom må jeg sige kvaliteten er skuffende til prisen, fx er der ikke brugt knastspærrer / forsegler inden den er malet så ved alle knasterne er der sorte streger.

21 de junio de 2024

Hej Ditte Marie
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager oprigtigt, at din levering ikke levede op til forventningerne, og at kvaliteten af reolen ikke mødte dine forventninger.
Vores produkter bliver produceret på bestilling for at beskytte miljøet og minimere overproduktion, hvilket betyder, at vi producerer og afsender din ordre inden for 7 hverdage fra bestillingstidspunktet. Vi kan se, at din ordre blev afsendt til tiden fra vores side. Desværre stødte vi på en forsinkelse fra vores speditør, Interfjord, som uheldigvis forlængede leveringstiden. Vi forstår, at enhver forsinkelse i dette forløb kan være frustrerende, og vi beklager den forsinkede levering på grund af vores speditør, Interfjord. Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringsprocesser og vil tage dine erfaringer med i disse bestræbelser.
Angående malingen og finishen på reolen, er vores intention at bevare og fremhæve træets naturlige skønhed, hvilket er grunden til, at malingen ikke er fuldt dækkende. Vi forstår, hvis dette ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager, hvis dette ikke var tydeligt kommunikeret før dit køb.
Hvis du ikke er tilfreds med produktet, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med en reklamation eller at benytte din returret. Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@byaulum.dk, så vi sammen kan finde en passende løsning.
Endnu engang tak for din feedback, som er værdifuld for os i vores fortsatte arbejde med at forbedre vores produkter og service.

Kvaliteten matcher ikke prisen

Ville ønske jeg havde set Agger stigereol (Deluxe) - med skrivebord og 2 skuffer før jeg købte, da jeg på ingen måde synes kvalitet og pris hænger sammen. At der manglede en pose med skruer og håndtag til den ene skuffe, så jeg skulle en tur til Aulum, gør det ikke bedre, men god service, søde mennesker der er ansat.

6 de junio de 2024

Kære Hanne,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at der har manglet skruer og håndtag ved leveringen. Det er bestemt ikke standarden for vores service, og jeg kan kun beklage den ulejlighed det har påført dig og håber at alt nu er bragt i orden – ellers må du endelig sige til. Jeg bemærker samtidig dit ønske om, at du gerne havde set reolen før køb pga. knasterne. Designmæssigt er det dog helt bevidst at knasterne kan ses efter overflademalingen for at bevare den charme og naturlighed, som vi mener det tilføjer til møblet, men vi respekterer selvfølgelig hvis du ser det anderledes.
Hvis du ikke er tilfreds med produktet, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med en reklamation eller at benytte din returret. Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@byaulum.dk, så vi sammen kan finde en passende løsning.

Stephanie,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker kvalitet og god kundeservice.

Jeg har modtaget den skønne gule Helena vægreol fra Byaulum, og synes virkelig at reolen er i en lækker robust kvalitet. Er vild med fleksibiliteten ved de justerbare hylder!
Oplevede derudover hurtig levering og god kundeservice👏🏻

24 de mayo de 2024

Hej,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse🙏
Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af din nye Helena vægreol og nyder fleksibiliteten med de justerbare hylder. Det er altid vores mål at levere både fremragende produkter og service, så din feedback om vores hurtige levering og kundeservice varmer 🌟.

Din tilfredshed og positive oplevelse betyder virkelig meget for os, og vi håber, at din Helena vægreol vil berige dit hjem i mange år fremover 🏡.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søn har den fineste ABC reol som…

Min søn har den fineste ABC reol som rummer masser af opbevaring. Vi er super glade for kvalitet og har fået enorm god service. Kan kun anbefale at handle hos byaulum :).

5 de febrero de 2024

Hej Rie,

Tak for de fem stjerner og din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din søn elsker sin ABC reol, og at I er tilfredse med både kvaliteten og vores service 🌟. Din anbefaling værdsætter vi meget, og vi er stolte over at være en del af jeres hjem.

ABC reoler.

Det var fint med leverig lige til døren, og hurtig ekspedition.

8 de mayo de 2024

Hej Vivi,

Mange tak for de fem stjerner og din positive feedback🙏 Det betyder meget for os.
Vi er glade for at høre, at du satte pris på den hurtige ekspedition og leveringen lige til døren. Det er vigtigt for os, at din oplevelse med ByAulum er både bekvem og tilfredsstillende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kvalitet - anbefales!

Kvaliteten er uovertruffen, jeg er så tilfreds. Man er ikke i tvivl om at det er solidt håndværk.
Vi har købt Seattle skænken i den lækreste sandgrå farve, kaldet mushroom. Den er så smuk og enkel. Alt fungerer upåklageligt.
Kan give firmaet vores varmeste anbefalinger.

1 de mayo de 2024

Hej Maria,

Tusind tak for de fem stjerner og din varme anbefaling🙏 Det betyder meget for os, at du er så tilfreds med kvaliteten og håndværket bag din Seattle skænk i den smukke mushroom farve. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din begejstring for vores produkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smuk reol og rigtig fin kundeservice…

Smuk reol og rigtig fin kundeservice både i forbindelse med levering og da jeg formentligt havde fået smidt beslagene ud til at montere skrivebordsplade med, der sendte de to nye poser med dem 😊

6 de mayo de 2024

Hej Christina,

Mange tak for de fem stjerner og din dejlige anmeldelse🙏 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med din smukke reol og den service, du har modtaget. Vi er glade for, at vi kunne assistere med de ekstra beslag, så alt kom til at fungere perfekt for dig. Din positive feedback er utroligt værdsat 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget den fineste Atlanta…

Jeg har modtaget den fineste Atlanta vægreol fra ByAulum. Reolen var nem og intuitiv at samle, og det franske ophæng, som fulgte med, gjorde det ligeledes nemt at hænge reolen op på væggen.

Kvaliteten af møblet er helt i top, og jeg kan anbefale at give ByAulums hjemmeside et kig, hvis man er på udkig efter et fint og stilrent møbel.

24 de abril de 2024

Varm anbefaling.

Vi har købt en Brooklyn reol fra Byaulum. Vi er meget tilfredse med reolen såvel som den ekstraordinært gode service, vi har fået hos Byaulum.

De varmeste anbefalinger herfra.

23 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.