Heel erg tevreden over de webshop en eigenaresse! Had een aankoop op korte termijn nodig en dankzij de snelle verwerking van de bestelling is het gelukt om het alsnog voor Kerst te ontvangen, ontzet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Great service, great prices, great products. The packaging was also very lovely. I have nothing to complain and I hope that I can order again soon. Thank you so very much.
Door een fout van mij in de adresgegevens, was het pakketje retour gekomen. Christa nam persoonlijk contact met me op om het cadeautje alsnog bij de juiste persoon terecht te laten komen!
Altijd super snelle levering, keurig ingepakt. Daar waar er ooit iets toch niet leverbaar blijkt te zijn, meteen een berichtje en het bedrag terug gestort. Ik zou willen dat ik dichterbij woonde 🥰
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sieraden, kralen en meer! By Christa is een knus winkeltje in het mooie Breskens. Je kan hier terecht voor de mooiste sieraden en de allerleukste kralen en bedels! Zelf niet zo'n sieraden/kralen persoon? Ook kan je bij By Christa lagen in het vinden van leuke hebbedingetjes.
Información de contacto
Boulevard 14, 4511 AC, Breskens, Holanda
- info@bychrista.nl
- bychrista.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle levertijd en heel leuk ingepakt!
Snelle levertijd en heel leuk ingepakt! Heel erg tevreden :)
De bestelling die ik ByChrista heb gedaan is super netjes afgehandeld. Snel verzonden, netjes verpakt. Je bestelling openmaken bij is al alsof je een cadeautje uitpakt.
De bestelling die ik
Goeie en snelle hulp
Goeie en snelle hulp! En de sieraden zien er ook echt mooi uit:)
Zoek niet verder, uitstekend!
Zo fijn een winkel te vinden met kwaliteits acryl kralen! En ook nog een supersnelle levering met aandacht voor het verzenden van het product, zo zorgzaam verpakt en verzonden!
Hele mooie hangertjes en oorbellen.
Super mooie hangertjes en oorbellen en ze hebben dezelfde kleuren hangertjes voor me gepakt. Super lief!
Super mooie producten
Mijn eerste bestelling en gelijk super mooie stenen kralen die ondanks dat ze vakantie hadden dezelfde dag nog hadden verstuurd. Just love that
Snel bezorgd
Leuk sieraden bedrijfje
Erg leuk sieraden bedrijfje met snelle en goede levering. Je krijgt precies wat je besteld en de kwaliteit is erg goed.
Mooie producten van goede kwaliteit
Mooie producten van goede kwaliteit. En erg snel geleverd
Super snel verzonden en vriendelijk…
Super snel verzonden en vriendelijk bedrijf

Respuesta de Bychrista
Nieuwe favoriet!
Ik heb denk ik mijn favoriete website/winkel gevonden voor het kopen van mijn hobby artikelen! Superleuke bedels en mooie kralen. Ik werd helemaal blij toen ik mijn pakketje binnenkreeg!😍
Snelle levering en de producten zijn…
Snelle levering en de producten zijn zoals op de website omschreven.
Snelle levering en leuk verpakt!
Super goede kwaliteit en mooie kralen!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.